- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
- Konu Sahibi VanessaRinki
ya yarın benimki de annesini görmeye gelirse
karşılaşır mıyız ki
karşılaşır mıyız ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yarın benimki de annesini görmeye gelirse
karşılaşır mıyız ki
Bir de cocuk tanimazmis seniya yarın benimki de annesini görmeye gelirse
karşılaşır mıyız ki
Sadece aile hekimini secebiliyoruz evet, yani baska aile hekimleride oluyor ama hastaneler dr sectirmiyor vanessanin dedigi gibi.Son dakika bilgisine göre alınıyormuş. Ben alamamıştım
Gelir tabi hatta orada bir yildirim aski söz konusu olabilir.ya yarın benimki de annesini görmeye gelirse
karşılaşır mıyız ki
Bir de cocuk tanimazmis seni
Kahrolmamış hala ya ben oradayken oğlu annesini görmeye gelirse diyor:)) yavrum hemşireler yapıyor diyorum görmüyorsun diyorum ama anlamıyordoktor görmüyorsun demeyeydin keşke.vanessam kahrolur
O değil ama 70 yasinda teyze torununa isteyebilir. Doktorlarda genelde böyle isler surec ahshhdben kaynanamı göremez miyim şimdi
belki beni orada beğenip oğluna almak isteyecek
Çen bisimle dalga mı geciyon çen...çen koccaman oluverdin de kk ablalarını mı yiyicen çen...Aferin,koccaman bravo sanaben kaynanamı göremez miyim şimdi
bu yazdığınla senin bizimle eğlendiğini düşünüyorum kesin kesin.ne istiyorsan onu yapben kaynanamı göremez miyim şimdi
eline ne geçiyorsa bunlarla.bir ara durumuna üzülüp bir sürü de akıl vermiştim.tüm öğütlerimi geri alıyorumÇen bisimle dalga mı geciyon çen...çen koccaman oluverdin de kk ablalarını mı yiyicen çen...Aferin,koccaman bravo sana
uzaklaştırma çıkarttırır valla korkudan aile olarak.ürküntü verici bir durum.devamlı peşinde ailenin+30 kilo olunca en fazla benzettim der, benimle oturup bi kahve içmemiş anneme aşı olmaya gelecek kadar deli değildir heralde der yoluna bakar
kesin öyledirama hanımlar gerçekten çok yalnızım.
kimse beni anlamıyor.
ben onu hala seviyorum.
terk etse de o benim aşık olduğum adam.
uzaklaştırma çıkarttırır valla korkudan aile olarak.ürküntü verici bir durum.devamlı peşinde ailenin
Ahshsh aşkın bundan haberi var miama hanımlar gerçekten çok yalnızım.
kimse beni anlamıyor.
ben onu hala seviyorum.
terk etse de o benim aşık olduğum adam.
aaa sassy hoşgeldin uyarı geldi az önce banlanırsam bandan sonra görüşürüzzzzhani cok zengin ve unlulerdi? nasil bi hayatin var aile hekimine zengin ve unlu diyosun ya uyu lutfen gec oluyo saat.