- 13 Ocak 2020
- 44.649
- 168.461
- 33
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vanesa bu çocuğun babası ünlü annesi doktor mu şimdi Sen bizi trollüyorsun sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vanesa bu çocuğun babası ünlü annesi doktor mu şimdi Sen bizi trollüyorsun sanki
Ben alamadım. O yüzden hastaneden aldım. Sistem değişmiştir belki ama ihtimal vermiyorum yine de.Alıyorsun sanki ya
Ya sen daha çocukla tanışmadan neden annesiyle tanışıyorsun?ister başka aile hekimliği isterse hastane istersen doktor her şeyi seçebiliyoruz.
zaten bu kadının çalıştığı yer bana 30dk mesafede
Biz geçen arkadaşa aldık kendi aile hekiminden ve başka aile hekiminden diye seçenekler varBen alamadım. O yüzden hastaneden aldım. Sistem değişmiştir belki ama ihtimal vermiyorum yine de.
amacım annesiyle tanışmak değilYa sen daha çocukla tanışmadan neden annesiyle tanışıyorsun?
Kadin ogluyla gorustugu icin sana oncelik tanimis bence, biz aile hekiminden baska bisey secemiyoruz vanessa.ister başka aile hekimliği isterse hastane istersen doktor her şeyi seçebiliyoruz.
zaten bu kadının çalıştığı yer bana 30dk mesafede
Son dakika bilgisine göre alınıyormuş. Ben alamamıştımBiz geçen arkadaşa aldık kendi aile hekiminden ve başka aile hekiminden diye seçenekler var
Ben aşımı bugün sokakta oldumO kadar aşı randevusu aldım direk hastane adı çıkıyor doktor ne alaka, cidden atıyorsun valla
Tabii ki çok saçma. Daha gerçek hayatta bir araya bile gelmediğim insan anneme böyle bir muhabbet kursa çok sinirlenirdim.amacım annesiyle tanışmak değil
uzaktan bakıp geri gelicem
arkadaşıma söyledim bana dedi ki
kadına söyle sen x çocuğun annesi değil misin ben de oğlunuzun arkadaşıyım diye kendini tanıt dedi.
ama bana çok saçma geldi bu
Annesini görmezsin bile..ben aile hekiminden aldım görmedim bile hemşireler 6 kişi olunca aldı yani o kadar. Boşver düşünme yat uyu. Görmeyeceksin çünkü hayali anne korkunclu falanevet ve evime çok yakın bir yerde
ayrıca aile hekimliklerinin hepsinde aşı olunuyormuş
evime biraz uzak ama olsun gidicem
Çocuk uzaklaştırma kararı alacak yakında senin içinamacım annesiyle tanışmak değil
uzaktan bakıp geri gelicem
arkadaşıma söyledim bana dedi ki
kadına söyle sen x çocuğun annesi değil misin ben de oğlunuzun arkadaşıyım diye kendini tanıt dedi.
ama bana çok saçma geldi bu
Ben aşımı bugün sokakta oldum
evet ve evime çok yakın bir yerde
ayrıca aile hekimliklerinin hepsinde aşı olunuyormuş
evime biraz uzak ama olsun gidicem
Yok ben aşımı memleketime gidince oldum.. başka aile hekimliğinden seçtim önce sonra annemlerin orayı seçtim. 5 doktor çıktı. Birini seçtim yer yoktu. Sonra başkasını seçtim yer vardı. Onu seçtim. Gittim aşımı oldum. Ama doktor falan görmüyorsun hiç. Asiyi olalı da en fazla 20 gün olmuştur.Aşılarımı oldum ben. Aile hekimi seçince direkt kendi doktorumu dayıyordu sistem, doktor değiştiremiyorduk. Belki sonradan değişmiştir diyeceğim ama senin anlattığın hiç bir şey inandırıcı gelmiyor.
Kudra senin için denedim. Alınıyor.Son dakika bilgisine göre alınıyormuş. Ben alamamıştım
alınıyor evet ama randevuları dolu olduğu için gene hastaneden almıştıkSon dakika bilgisine göre alınıyormuş. Ben alamamıştım
doktor görmüyorsun demeyeydin keşke.vanessam kahrolurYok ben aşımı memleketime gidince oldum.. başka aile hekimliğinden seçtim önce sonra annemlerin orayı seçtim. 5 doktor çıktı. Birini seçtim yer yoktu. Sonra başkasını seçtim yer vardı. Onu seçtim. Gittim aşımı oldum. Ama doktor falan görmüyorsun hiç. Asiyi olalı da en fazla 20 gün olmuştur.