Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen daha çocukla tanışmadan neden annesiyle tanışıyorsun?
amacım annesiyle tanışmak değil
uzaktan bakıp geri gelicem
arkadaşıma söyledim bana dedi ki
kadına söyle sen x çocuğun annesi değil misin ben de oğlunuzun arkadaşıyım diye kendini tanıt dedi.
ama bana çok saçma geldi bu

ister başka aile hekimliği isterse hastane istersen doktor her şeyi seçebiliyoruz.
zaten bu kadının çalıştığı yer bana 30dk mesafede
Kadin ogluyla gorustugu icin sana oncelik tanimis bence, biz aile hekiminden baska bisey secemiyoruz vanessa.
Bu evrenin sana bir isareti

Tabii ki çok saçma. Daha gerçek hayatta bir araya bile gelmediğim insan anneme böyle bir muhabbet kursa çok sinirlenirdim.

evet ve evime çok yakın bir yerde
ayrıca aile hekimliklerinin hepsinde aşı olunuyormuş
evime biraz uzak ama olsun gidicem
Annesini görmezsin bile..ben aile hekiminden aldım görmedim bile hemşireler 6 kişi olunca aldı yani o kadar. Boşver düşünme yat uyu. Görmeyeceksin çünkü hayali anne korkunclu falan

Çocuk uzaklaştırma kararı alacak yakında senin için

Yok ben aşımı memleketime gidince oldum.. başka aile hekimliğinden seçtim önce sonra annemlerin orayı seçtim. 5 doktor çıktı. Birini seçtim yer yoktu. Sonra başkasını seçtim yer vardı. Onu seçtim. Gittim aşımı oldum. Ama doktor falan görmüyorsun hiç. Asiyi olalı da en fazla 20 gün olmuştur.

doktor görmüyorsun demeyeydin keşke.vanessam kahrolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…