- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Gitmedi. Agda yaparken cok yorulmus, o yuzden gitmemis.Ya vanessa eve gittin mi gittinse noldu? Biri Allah rızası için aydınlatsın beni
Bu arada o 23 milyondan biri olduğunı biliyordum fanfinfondan aşıya gitmedin di mi lanet olası federal seni
gitttim 2.dozu olucam yarınYa vanessa eve gittin mi gittinse noldu? Biri Allah rızası için aydınlatsın beni
Bu arada o 23 milyondan biri olduğunı biliyordum fanfinfondan aşıya gitmedin di mi lanet olası federal seni
İnanılacak gibi değil zaten.kızlar bu çocuğun annesi doktor
ve yarın için aşı randevusu aldım annesinden.
o kadar heyecanlıyım ki
randevu aldığıma hala inanamıyorum
ya ağzımdan bir şey kaçırırsam
Hani gitmemistin eve? Dediklerini de mi unutuyorsun artik?gitttim 2.dozu olucam yarın
Gitmedi. Agda yaparken cok yorulmus, o yuzden gitmemis.
Hani gitmemistin eve? Dediklerini de mi unutuyorsun artik?
Eve gittin mi'ye gittim demis gibi olmus. Iki soru varken direkt evet denilmesin ya valla isyan baslatacagimAşıdan bahsediyor beybi fanfinfonun ikinci dozu değil
Jdjdkdkdkkd çıldırıyorum...Aşıdan bahsediyor beybi fanfinfonun ikinci dozu değil
eve demedim aşı olmadın mı sorusuna dedimHani gitmemistin eve? Dediklerini de mi unutuyorsun artik?
Atıyorsun bari destekli at be kuşum. Kendi aile hekiminden başkasına randevu alamazsın aynı il sınırları içinde.kızlar bu çocuğun annesi doktor
ve yarın için aşı randevusu aldım annesinden.
o kadar heyecanlıyım ki
randevu aldığıma hala inanamıyorum
ya ağzımdan bir şey kaçırırsam
Eve gittin mi'ye gittim demis gibi olmus. Iki soru varken direkt evet denilmesin ya valla isyan baslatacagim
Yarin disari mi çıkalım, evde mi oturalim?
Evet.
Bunun gibi olmus ahshs
Hani gitmemistin eve? Dediklerini de mi unutuyorsun artik?
Alıyorsun sanki yaAtıyorsun bari destekli at be kuşum. Kendi aile hekiminden başkasına randevu alamazsın aynı il sınırları içinde.
alınıyor efendimAtıyorsun bari destekli at be kuşum. Kendi aile hekiminden başkasına randevu alamazsın aynı il sınırları içinde.
Aşılarımı oldum ben. Aile hekimi seçince direkt kendi doktorumu dayıyordu sistem, doktor değiştiremiyorduk. Belki sonradan değişmiştir diyeceğim ama senin anlattığın hiç bir şey inandırıcı gelmiyor.alınıyor efendim
aşı konsuudan herhasngi bir kısıtlama yok
isterseniz gidin ve sistemden kontrol edin
evet ama çocukla yarıldıkVanesa bu çocuğun babası ünlü annesi doktor mu şimdiSen bizi trollüyorsun sanki
alınıyor efendim
aşı konsuudan herhasngi bir kısıtlama yok
isterseniz gidin ve sistemden kontrol edin