Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sisman oldugunuz icin asagilamaz ama evine baskina giden bir stalker oldugunuz icin korkabilir.

adam çağırmamış pat diye evine gidilir mi daha önce görmediğin birinin? allah akıl fikir
Daha once evime gelen bir flortum bile catkapi gelse rahatsiz olurum. Hani evinin oldugu semtteyken arayip "oralardayim hadi gel bir yerde kahve icelim" demiyor ki, bayagi kapıya gidiyor.

Neden erkeksız bır dünya olamayacağını mı dusunuyorsun??
Kendini, fazla kilolarını gizleyerek ne kadar idare edebilirsın veya kendını kabul ettirebilirsin?

Hayır acaba çıtayı mı düşürsen biraz bilemedim kı

Konu, gece yarısı ağda yapmaktan ve bıyık almaktan nasıl buraya geldi?
Yarım bıyık yarım bacak duruyor mu ağda yapılacak?
Bu saate kadar evi basmadın da elinde ağda bandıyla bunları mı düşündün?

Daha once evime gelen bir flortum bile catkapi gelse rahatsiz olurum. Hani evinin oldugu semtteyken arayip "oralardayim hadi gel bir yerde kahve icelim" demiyor ki, bayagi kapıya gidiyor.
Benim eski sevgilim ayrıldıktan sonra eve gelmişti çok rahatsız olmuştum. Babam normalde karışmaz erkek arkadaşıma falan ama sinirlenmişti o da. Yani çocuk da ailesiyle yaşıyor, gitmesin bence konu sahibi.

Simdi birincisi ve en nefret ettigim seyi diyeceğim, daha gencsin kilo verebilirsin.
Ikinci ve daha gercekcisi ise coguna itici geliyorsan, itici gelmediklerine bak. Bak ben 31 yasindayim ve forumda defalarca dedigim uzere siskoyum tabii ki fiziksel olarak cekici bulmayan bir cok insan oldu ama benim de cekici bulmadiklarim var

Sen kendine güvendikten sonra oturup iki kelime laf ettigin adam zaten eger ilgi duyacaksa kilonu görmüyor. Hep dedigim sey, benim fazla kilom benim karakterimden, zekamdan, kulturumden onemliyse zaten benim aradigim adam o degildir. Ben kilo almaya yatkin bir kadinim. Bugun zayiflayip birini bulsam alti ay sonra yine alirim kilo.

Yapacak iki seyin var. Ya kilo verecek zayif olup guvenini kazanacaksin, ya siskoyken guvenini kazanacaksin. Guvenini kazanmama ihtimalin yok. Kendine güvenmeyen insana dunya guzeli olsun kimse uzun sure ilgi duymaz.

Sen bir erkegin begenisine, onayina muhtac değilsin. Hayatina girecek insana razi olmak zorunda da degilsin. Bir toparlan kendine gel. Eminim guzel meziyetlerin vardir. Kendini gelistir, birak insanlar ağzından cikani duymaktan kilonu gormesin bile.

Şişmanlarin sevgilisi olmuyor mu.
Sevgilim olmuyor yalnızım diye insan niye kendine buna yapar.
Şişmanlar evleniyor,çocuk yapıyor,çalışıyor ya da tam tersi evlenmiyor kendi secimlerini yaşıyor.
Ayrıca bende bundan 5 yıl önce 50 kilo fit dümdüz kadındım şimdi 65 kiloyum baya baya kiloluyum gobegimsiz yaşayamam diyorum.
Kendine azıcık güven bu ne böyle ya.

ya ben 4 yillik sevgilim bile kavga edip evden gittikten sonra ben cagirmadan gelince cirliyorum SEN BURAYA GELIRKEN KIME SORDUNNNNN diye, hic yuz yuze gorusmedigin ustelik kavgali oldugun birinin evine gitmek sence mantikli mi? ne gibi bir tepki alacagini zannediyorsun?

yakin oturuyormussunuz iste, gel bulusalim sana kahve ismarlayayim desene.

Ben 53 kiloyum da noldu tüm benden şişman arkadaslarım evlendı barklandı valla hatta bugun bırının 2.hamılelık haberını aldım.
Sonuc ben hala bekarım demekkı bunun zayıflıkla veya şişmalıkla alakası yokmuş konu sahıbi.

Benim eski sevgilim ayrıldıktan sonra eve gelmişti çok rahatsız olmuştum. Babam normalde karışmaz erkek arkadaşıma falan ama sinirlenmişti o da. Yani çocuk da ailesiyle yaşıyor, gitmesin bence konu sahibi.
Yani urkutucu bir de, bugun kapima dayanan yarin neler yapar der insan.

Hep ret yiyor olmanız sizin suçunuz değil. Önce bunu kabul edin, olmayan işlerde bir "hayır" arayın. Ne bileyim, kendinizi mutlu edin. Sizin sevdiğiniz birisi size karşılık vermediğinde siz değersiz, çirkin falan olmuyorsunuz. O kişinin kriterlerine uygun değilsiniz sadece. Bu sadece sizin o kişiyle uyuşmadığınızı gösterir. Kendini özgüveninizi başkalarının sizi redettip reddetmesi üzerinden kurmayın.

Tanıştığınızda sevgili kafasına girmeyin. Hoşlansanız bile sanki "sevgiliymiş" gibi darlamayın, trip atmayın, boğmayın. Başkalarından farklı olduğunuzu hissettirin. Siz, size kötü davranan birini ne kadar sevebilirdiniz? Ne bileyim karşınızdaki erkek/kadın hiç fark etmez desin ki "bu kadının sohbetine doyum olmuyor ya, ne tatlı insan", kendinizi bu yönde geliştirin bence. İnsanlar böyle olduğunuzda sizi kırmaya bile çekinir, duygularınıza karşılık alamasanız bile "bu kız da amma darladı ya" demez kimse arkanızdan ya da özensiz davranmaz size. Siz böyle tatlı ve uyumlu davrandığınız halde size kötü davranan erkek de zaten sizi kaybetsin. Bi zahmet, değerinizin fazla olduğunu bilin. Şu noktadan sonra hala hevesiniz varsa asla ama asla trip atmadan, kabalaşmadan, boğmadan buluşma teklif edersiniz, istemezse de peki öyleyse iyi akşamlar :) deyip geçersiniz. İstemezse de trip atmayın yani.

Kilolular daha çabuk evleniyor canım bende bunu gördüm test ettim acil kilo al
Çok eskiden sevgilim vardı minicik tam boyu boyuma kilosu kiloma uygundu hatta ben azıcık fazlaydim onun kilosundan.
Adam gitti maşallah ikimizin 2 katı kilolu sevgilisiyle evlendi bebisleri oldu

Konu sahibinin kendine güveni yok bir kere.
Bence psikolojisi de normal değil.
Belki öyle biri yok bizi trollemeye gelmiş.
Aklımı çok karıştırdı

eee şimdi ki konuştuğunuz adam biliyor mu şişman olduğunuzu?kapısına kadar gitmeyi düşünmekte nedir.ne kadar da ürkütücü.ailesi öğrense size uzaklaştırma aldırırlar yahuu

Edebiyatçı çocuğu diyince aklıma zavallı Defne Joy Foster geliyor ....
Bilmiyorum sana bir şey ifade ediyor mu ???

aaa zengin yazar babası olan çocuk yok mu şimdi.nasıl olur?konu sahibi gecenin 4.30 unda kimin için hazırlanıyordu peki?
cocugun soyledigi kisi oldugunu zannetmiyorum ben. konu sahibi kandiriliyor buyuk ihtimalle. yarin giderse ogrenir bakalim.

Sacma bi konu daha.
Belki de fake..
Kac yasindasin 14 falan mi?
"Sismanim kimse beni begenmez"
lutfen olgunlas. Ozguvendir esas olan, ozsaygi ve ozsevgidir. Ama kime anlatiyoruz ki?..
ve ayrica;
Okadar hazirlan ama "ay cok yoruldum hazirlanirken yhaa" diye gitme, olacak is mi?
Ya bu cidden olacak is mi, insan deli olur o kadar hazirlanmisim kosa kosa giderim eger gercekten boyle birsey varsa tabi..
ve cagirilmadan gitmek de nedir Allasen?
Pfff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…