Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şükür tek parça olduğunun haberini aldık.

Yorumlar yeterince iyiymis ama sen hicbirsey anlamamissin. Yas kac?

Sizin gerçek olmadığınızı düşünenler var ama ben sizin %100 gerçek olduğunuza inanıyorum. Dalga geçen diğer yorumlardan öte ciddi şekilde bir tavsiye vermek istiyorum, eğer ciddiye alırsanız.

Bence güzel olmasanız ya da kilolu olsanız bile, huylarınızla ona olan davranışlarınızla konuşmalarınızla, özgüveninizle o kişiyi etkileyebilirdiniz ama sizde bu durum yok. Kendi görüntünüze güvenmiyorsunuz, davranışlarınız da çocuk için çok kaba. Aşırı derecede. Yani siz bu tavırlarınızla çok güzel olsanız bile o çocuk, sizden fazlasıyla soğurdu. Tabiri caizse karşınızda bi insan yok da üstünde egonuzu ispat etmeye çalıştığınız bir canlı var. Siz istiyorsunuz ki, ben onun mesajlarını okuyayım cevap vermeyeyim, ota b....ka alınganlın yapayım, trip atayım, sevgili değiliz ama sevgiliymişiz gibi darlayayım bunaltayım ama o benimle hep prenses gibi ilgilensin, hayatının merkezi tek ben olayım. Yatsın kalksın beni düşünsün istiyorsunuz. Bu sizce mantıklı mı? Sizin duygusal yönden çok ama çok zayıf bir insan olduğunuzu düşünüyorum.

Çok zayıfsınız kesinlikle olgun, kendini hareketlerini oturtmuş bi karakterde değilsiniz. Çocuk kaç zamandır buluşmak için dil döküyor, kabul etmiyorsunuz. Çocuk vazgeçip istemedikten sonra kapısına gidiyorsunuz. İnsanda ne heves bırakmış oluyorsunuz ne de o ilk buluşmanın büyüsünü tattırmış oluyorsunuz. Özgüvensizliğinizi çok ama çok belli ediyorsunuz.

Bu yaptığınız hareket de, özgüvensizliğinize +10000 puan ekleyecek bi hareket, kalkıp kapısına gidip buluşmak istediğinizde... Tavsiyem arkadaş gibi davranın, çocuğu darlamadan tatlı bi şekilde "Tripsiz bi şekilde" : "Yarın boşsan bi kahve/çay içmeye davet etmek istiyorum seni. Gelirsen sevinirim. Ne dersin?" diye sorup bi buluşma ayarlamaya çalışın.

Çünkü her yaptığınız hareket kendinizi küçültücü bi hareket. Keşke kendinizi dışardan görebilseydiniz.

Enee kiz yarinda mı bekleyecegiz simdi böbrekler sağlam mı tek parçamı diye.

çok haklısınız gerçekten
ama benim de çok büyük travmalarım oldu
hep ret yedim doğru düzgün insan yerine konmadım.
gerçekten sevilmeyi hiç tadamadım.
bundan kaynaklı karşıma yeni çıkan erkekleri de darlıyorum
çözümünü de inanın bilmiyorum
evine gitmekten vazgeçtim zaten
bu biraz abes bir hereket

Kocaeli Üniversitesinde okuduğunu ve ailenle yaşadığını söylemiştin. Şimdi ise İstanbul’da yaşadığını söylüyorsun. Allah akıl fikir versin sana, acıyorum hakikaten.
o okulda okuyorum
ailem istanbulda ve buradayım
problem olan nedir
her söylediğim sözü yalanmaya çalışmazsanız sevirim

Neresinden tutarsan tut elinden kalıyor konu ya..
Boyle ilişki mi olur. Hadı oldu varsayıyorum Sacmalayın evıne gitmeyin sakın yüzleş tamamda herkesın oldugu bır ortamda yüzles. Televizyonlarda kadin cinayetlerine bır yeni haber eklettırme rıca ediyoruz.

Kilo veya fiziksel özellikleriniz nedeniyle kimsenin kırıcı bir şekilde eleştiriye hakkı yok. Öncelikle bu şartlanmadan kendinizi kurtarın. Bunun haricinde birbirinizden hoşlanabilirsiniz ya da hiç bir elektrik almayıp yok yahu deyip kendi yollarınıza devam edebilir siniz. Bu elbette normal bir durum. Ama şu geceyarısı aniden evine gitmek gibi, henüz hiç tanımadığınız bir insanın ille de! evine gitmek gibi gel-gitlerinizden kurtulun. Kendi güvenliğiniz+ mutluluğunuz için de, olası ilişki ihtimalleriniz için de.

İçimden söylemek istediklerini soylemiyorum yazık diyorum sadece yazık.
Yalancılık insanların içine işlemiş.
İnsan hiç mi utanmaz ya bu kadar mı kötü kalpli olunur.
İnsanlar burda seni merak etti.cunku nkr.al zannettik.
Bakalım başka ne yalanlarla döneceksin.
Sana prim verdiğimi düşünüyorum kendime kızıyorum şuan.

ay hanımlar yorumlarınızı okudum ve çok iyilerdi.
yorumlar çok mu iyiydi?
insanlar sizi merak etti yahu.... zaten garip yarım yamalak cevaplar veriyosunuz.
konuya gelecek olursak da evine bugün gitmedim çünkü çok yoruldum.
naptın tüm yıl boyunca ağda mı yapmadın da o kadar yoruldun
yarın erken saatte gidicem.
güneş doğar doğmaz yola koyul

İşte boyle insanlar yüzünden, gerçekten suraya derdını acan bırı geldiğinde zamanla ınanmamaya baslayacaz ya bu da mı acaba dıcez...Bugunden beri bakıyorum bdv ye fake hesaplar, sahte konular, şimdi bu.. Gerçekten yazık ya.

Haklısın canım.
Gerçek sıkıntısı olan olsa bile şüphe duyuyoruz artık.
Burada bari yapmasalar ama işte bazı insanların içleri kötü.
Gerçek derdi olanlara haksızlık

Kocaeli Üniversitesinde okuduğunu ve ailenle yaşadığını söylemiştin. Şimdi ise İstanbul’da yaşadığını söylüyorsun. Allah akıl fikir versin sana, acıyorum hakikaten.
yok kocaelide okuyorum ama okul online diye ailemin yanindayim demisti.

bence kendisi gercek ama karsisindaki degil.

sırf şu bdvdeki hayalperestler yüzünden bir konuya bakarken 'kesin fake, aha geliyo fake' diye düşünerek bakıyorum....yazık maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…