Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocugun soyledigi kisi oldugunu zannetmiyorum ben. konu sahibi kandiriliyor buyuk ihtimalle. yarin giderse ogrenir bakalim.
ee habersiz gidecekmiş.muhtemelen güvenlik vardır eve nasıl ulaşacak?hadi kapıdan aradı çocuk şok geçirmez mi ya da evdeyse ailesi?ürkütücü gelirdi bana netten tanıştığım kişi kapıma dayansa

Üyenin iletişim bilgileri mevcut, konu sahte mi onu bilemeyiz ama üye gerçek, Fake mi değil mi diye kendi aranızda yazışmak yerine şikayet et butonuna basabilirsiniz ama yapmıyorsunuz, sonra konuyu kıl tüy konularınızı yazıp geyiğe çevirdiğiniz için işlem yapılınca kıyamet kopuyor.

Rica ediyorum konuya yorum yapacaksanız yazın, inanmadıysanız sekmeyi kapatıp başka bir konuya geçin geyik yapmayın.

kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Boşver evi dısarda görüş

[
Yani 🤷🏻‍♀️ urkutucu bir de, bugun kapima dayanan yarin neler yapar der insan.

Kuzenimle ayni apartmanda oturuyorduk aile apartmani gibi işte. Biz alt kattaydik.
Bi gun saat gece yarisini geçmiş camda bir tiklatma duydum, ben de kuzen gece yarisi eve geldi kapiyi acayim diye camima tikliyor sandim ve ciktim cama bir cocuk! 😁😁😁 odalari karistirmis kuzenimin odasi diye benim cama gelmiş kuzenini cagir diyor. 🙄🙄🙄 Keske babamin odasini tiklasaymiş 😁😁😁

[

Kuzenimle ayni apartmanda oturuyorduk aile apartmani gibi işte. Biz alt kattaydik.
Bi gun saat gece yarisini geçmiş camda bir tiklatma duydum, ben de kuzen gece yarisi eve geldi kapiyi acayim diye camima tikliyor sandim ve ciktim cama bir cocuk! 😁😁😁 odalari karistirmis kuzenimin odasi diye benim cama gelmiş kuzenini cagir diyor. 🙄🙄🙄 Keske babamin odasini tiklasaymiş 😁😁😁
Son tıklatış..

Sacma bi konu daha.
Belki de fake..
Kac yasindasin 14 falan mi?
"Sismanim kimse beni begenmez"
lutfen olgunlas. Ozguvendir esas olan, ozsaygi ve ozsevgidir. Ama kime anlatiyoruz ki?..
ve ayrica;
Okadar hazirlan ama "ay cok yoruldum hazirlanirken yhaa" diye gitme, olacak is mi?
Ya bu cidden olacak is mi, insan deli olur o kadar hazirlanmisim kosa kosa giderim eger gercekten boyle birsey varsa tabi..
ve cagirilmadan gitmek de nedir Allasen?
Pfff:işsiz:
Aklıma eski ev arkadaşım geldi. O kadar uzun sürerdi ki bir yere giderken hazırlanması, “18’de çıkacağız ona göre hazırlanmaya başla” demiştim bir keresinde. 15’te hazırlanmaya başladı. Saat 21’de hâlâ hazırlanıyordu, “gideceğimiz yere ben şimdi gideyim, orada buluşuruz” deyip çıkacakken hazırım demişti de birlikte çıkmıştık evden :KK70:. Bazen hazırlanırken yorulup “vazgeçtim gitmiyorum” dediği de olurdu 😂 aynı modelden galiba konu sahibi de.

Sana ilk görüşme için ev adresini veren bi adamdan ne bekliyorsun?
Şişmanım herkesten red yedim, bi bu beni istedi...Olay bu mu? Şişmanlığın çaresiz değil ayrıca eğer ondan dolayı oldugunu düşünüosan, gencsin azmeder cabuk zayıflarsın nedir ki...

O konuyla ilgili çok ilginç teoriler var ya, aile ayin falan yapmış deniliyor. Normalde hiç inanmam bu tarz şeylere ama bilemedim. Katilin ölmediğini de düşünüyor insanlar.

normal bir aile o koltuğu saklamazdı zaten sanırım ya. pozları çok korkun. kutlama yapar gibi gülüyorlar cidden.
yani çocuk aileyi rezil etmiş değil, o aileden ancak öyle bir psikopat çıkar diye düşünüyorsun görünce.
kanım dondu.

katil kesin yurtdışına kaçırılmıştır ya ölmüş olduğunu sanmıyorum ben de.

kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Bacım nerden geliyor bu cesaret Allah aşkına. Tecavüze mi ugrarsin, cesedin o evden mi çıkar bilmeden etmeden nasıl gidiyosun.

Bende onu soruyom🤷‍♀️
Hapisteymiş.
hakan sabanciyla takilmislar birkac sefer, sonra sabanci bununla ilisigi kesince o da delirmis instagramdan falan yardirdi baya. konusmalarini ifsaladi ama pek bisey yoktu. bi de hamileyim sabancidan dedi. sikayetci olmus 3 gun hapse giricekmis girmistir belki.

gecen yaz d mariste birliktelerdi bu arada ama cok kalabalik bi gruptu yani hakan o kizla takiliyodur demezdim. bir iki sefer gorusmusler iste ama kiz sevgili olduklarini zannetmis. :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X