- 21 Temmuz 2021
- 276
- 260
- 18
- 38
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Karsilikli hakaret dinlicek degiliz burdaDuyar mı kastın konuya? Ciddi olamazsın
Sen kendini iyice "küçük" görüyorsun ufal da cebimize girSen al teyzecim malum yaş ilerliyor ilerde lazım olur
OOOO metresi savunan bile varyeni metres gelmiş de haber vermiyorsunuz.aşkolsunn
Bozdu diye biz de ona uyacak degiliz. Uymayalim benceKışkırtma yok ki konu sahibi ağzını bozdu.
Etiketlemek yasak yoksa ayipsinyeni metres gelmiş de haber vermiyorsunuz.aşkolsunn
LannnnnnnnnnnnnnnnnBence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
O zaman konuda durmayın çıkın. Ha size hakaret ediliyor gibi hissettiyseniz acaba diyorum sizin için deKarsilikli hakaret dinlicek degiliz burda
metresi de savunanlar var ha.biri bana bir tek savunulacak tez sunsunn tmm haksızım diyeceğim .metreslik çok iyi birşey diyeceğim artıkDuyar mı kastın konuya? Ciddi olamazsın
Aynen konu sahibi ağır küfürler ediyor ben kışkırtan oluyorumSen seçilmiş kişisin
Onu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen
Onu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen
Uyan yok zaten arkadaşlar gerekli cevabı zaten veriyorlar.Bozdu diye biz de ona uyacak degiliz. Uymayalim bence
O kişi de metres savunuyor. Bilemedim yaniğğğğAynen konu sahibi ağır küfürler ediyor ben kışkırtan oluyorum
Konu icerigi zaten metres
Iyi yaptın devam mi deseydim
Kendine hakaret ediliyor sanıyor. neden içselleştirdi ki bu konuyu bu kadarUyan yok zaten arkadaşlar gerekli cevabı zaten veriyorlar.
Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))neden bunca küfürü görmüyorsun da benim yazdigimi gördün
Hakaret etmeyin diyor. Hakaretlerden rahatsız olmuşmetresi de savunanlar var ha.biri bana bir tek savunulacak tez sunsunn tmm haksızım diyeceğim .metreslik çok iyi birşey diyeceğim artık
Deli konuşuyor susun. Konuş deli.Bence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Çok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .Hatanizin farkindaysaniz bağriniza taş basip kabulleneceksiniz. O insani öldü kabul edeceksiniz. Sevdigi insani kaybedenler kendilerini parçalasa da nasil ki geri getiremiyor siz de oyle farzedeceksiniz ve ayrilacaksiniz. Siz ona ailenle iyi ol desen de farketmez. Yaptiginiz sadece vicdaninizi rahatlatmak için beyninizin size olan yalani. Hayatiniz daha karşida unutmayin ah alan insan asla düze çikmaz. "Sevdiginiz" insanin şerefsizligi evli oldugu halde kucucuk kizlara sarkintilik yapmasinda. Lutfen aciysa acinizi çekin ve kabul edin. Aileleri, insanlari mağdur etmeyin. 3 gunluk dunya. Şerefimizi, vicdanimizi da unutacaksak ne diye yaşiyoruz?
Konu sahibi asıl üyeliğinden yazıyor.....Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?