- 9 Ağustos 2021
- 15.405
- 52.670
- 548
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Ben sende o metres olma durtusunu hissettim yolun yol değil ahahah millete üslup deyip duruyorsun da ağzın aynı metres ağzı dusuncelerin lafların .Deli bu kaşınıyor hahahahahhaahhaha yoruldum orucluyum cevap veremem maalesef evli erkekler hızla Z kuşağına yürüyor kocalariniza aman dikkat edin siz ablalara benden bir çıtır tavsiyesi deli bunlsr ya hahahahaah
Geçti de sağolun açım zatenKülliyen yalan ya bu konu
Biri iftara kadar vakit geçirmek istiyor hepsi bu
Demek ki dehşet yetenekliyim empati duygum çok gelişmiş bence psikolog olmalıyım size metresliği hissetirdiysem veya oyuncu empati yeteneği mükemmel sonuçta ayyy ben narikayimBen sende o metres olma durtusunu hissettim yolun yol değil ahahah millete üslup deyip duruyorsun da ağzın aynı metres ağzı dusuncelerin lafların .
Zavallı ya gerçekten acıdım çoluğumuz çocuğunuz var kınamakta istemiyorumDemek ki dehşet yetenekliyim empati duygum çok gelişmiş bence psikolog olmalıyım size metresliği hissetirdiysem veya oyuncu empati yeteneği mükemmel sonuçta ayyy ben narikayim
Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Dedi kaşarHahahaha teyzem benim yok maalesef bir hayat hikayem var uzun :) aslında konu kadar ciddi değil ama bir meselem var basit :) ama hayat hikayem dramatik teyzecim ama sen yine de kocana dikkat et etrafta çok kasar var
Keşke bu dünyada olmasa sizin gibilerTroll soru trolldan ziyade evli bir erkek ilişki için teklif etti redettim :) sadece eğer kabul etseydim milletin tepkisini ölçmek için sordum .
Asla kabul etmem aşkından ölsem de sonuçta evli ve beni kullanır çöp gibi .
Yok canım sen bu üslup ve tarzınla oyuncu veya psikolog olamazsın sonuçta burada oynamiyorsun değil mi fikirlerini ve duygularını paylasiyorsun senin düşünce tarzin hastalıklı sen psikolog olmayı geç acilen bir psikologa görün çünkü bir insan kendini metres yerine niye koysun . Birde adama aşık olduğunu ama evli olduğu için ilişkiyi kabul etmediğini söylemişsin yani aşık olacak kadar onun bu duygularını açmasını sağlayacak kadar iletişimin varmış bir düşün bakalım oruçlu kız bunun neresi etik ? Yasin kaç amacın ne bilmiyorum ama yolun yol değilDemek ki dehşet yetenekliyim empati duygum çok gelişmiş bence psikolog olmalıyım size metresliği hissetirdiysem veya oyuncu empati yeteneği mükemmel sonuçta ayyy ben narikayim
kişinin fikri neyse zikri de oymuş.metreslikle yakından alakalı bir üye bence.Ben sende o metres olma durtusunu hissettim yolun yol değil ahahah millete üslup deyip duruyorsun da ağzın aynı metres ağzı dusuncelerin lafların .
Teyze seni sevdim sarışın teyzem sarı kızım benim ?Neyse ramazan günü dediğine göre oruç ağzinla güzel dualar aldın
Bence de millet niye metres konusunda hassas bu kadar hahahaha ?Herşeyi geçtim buradakileri tanımasan da ahlarını aldın ramazan ramazan, ne halin varsa gör ya
Ahahaha var var alakasikişinin fikri neyse zikri de oymuş.metreslikle yakından alakalı bir üye bence.
Olabilir dünya bu imtihan dünyasıkişinin fikri neyse zikri de oymuş.metreslikle yakından alakalı bir üye bence.
Ne kadar bayağısınız ya.Teyze seni sevdim sarışın teyzem sarı kızım benim ?
Kocanın adresini versene ?
Zengin mi ?
Sanaldan biri teklif etti çok şükür reddettim namusum sofra değil mogehhh ablaAhahaha var var alakasi
Oruç beyne vuruyor mu ?Ne kadar bayağısınıcsnim sıkılıyor oruç beynime vurmuş sanki ?
İzmir uçyola gel bagır ben metresim diye o seni bulmaz ama bulan çok olurTeyze seni sevdim sarışın teyzem sarı kızım benim ?
Kocanın adresini versene ?
Zengin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?