• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen yazdıklarımı yavaş yavaş sakin kafa ile oku. Kesinlikle linç yapmayacağım. Çünkü yakın arkadaşımın sorunu. 3 yıllık yasak aşkı var. 1 yıldır biliyorum. Ben Linç ettikçe benden uzaklaştı, ona yaklaştı. Onun sorunu da benzer. Dersime çalışıp onunla şu sorulara cevap aradık.Kendi kendine cevap vermen gereken yanıtlar var. Samimi cevap ver.

1. Bu adam niye senle beraber?

Cinsellik, heyecan, tutku, aşk gibi?

Cevabın eğer aşk ise niye eşini bırakıp seninle evlenmiyor. Bir erkek max 1,5 yıl içinde yasak aşkı İçin eşinden boşanmaz ise. Daha sonra onu seks arkadaşı veya metresi gibi görür ve onu hep 2. plana atar. Önceliği eşi ve çocuklarıdır. Metreslerin tamamı 1. Kadın benim der ama asla 1. Kadın değildir. Çünkü malum sürede onu asıl eş olarak kabul etmemiştir. Bu istatistiksel olarak %90 dır. Velev ki 3-5 yıl falan harbiden eşinden boşandı. Bu sefer erkek tercihi 3. bir kadın olur %85 oranı çıkmış İngiltere’de yapılan araştırma. Çünkü erkek zaten elinde tutuyor 2. Kadını salak mı? Yeni ten yeni heyecan. Çünkü 2. Kadın zaten durumunu kabullenmiş oluyor. Kısacası Türkiye erkek ve kadını baz alındığında 18 ayı geçmiş ise o kadına da geçmiş olsun. Adam artık onu seks objesi ve tatlı kaçak olarak görür. Devam edeceğim şimdi çocuğum uyandı.
Bunları düşündüm abla çok sağolun :)
Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacım 😍 adamla buluşmadim bile :)

Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacım 😍 adamla buluşmadim bile :)
Buluşmadan ilişki nasıl oluyo

İyi güzeldi stres attık inş bu konu yzuunden ban yemeyiz :D :D çoh üzülürüm

Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacım 😍
Umrumda değil sizin hakkınız.
Diğer konuda da normal şekilde düşüncemi belirttim.
Bana bak o kızın hakkına girme sorum troll bir kere aslında tam değil ilişki teklif etti redettim eğlencesine sordum soruyu da o abla çok iyi bir insan metres falan da değilim hepinizi trolledim .
Velevki metres olsaydım bu nasıl bir çirkef üslup ?
Metres ligi böyle bitiremezsiniz tam tersine daha çok artırırsiniz

Bana bak o kızın hakkına girme sorum troll bir kere aslında tam değil ilişki teklif etti redettim eğlencesine sordum soruyu da o abla çok iyi bir insan metres falan da değilim hepinizi trolledim .
Velhasıl metres olsaydım bu nasıl bir çirkef üslup ?
Giriyorum ya ne olacak
Sen troll konu acamdan dusunseydin onu
Herkesin zamanını aldın sinirini hoplattin onun hakkını düşün.
Şimdi yallah trol konuyla geldiğin gibi defol.
Metres değişken de içinde var pislik belli actigim konudan.

Gerçekten bir insan kendini evli birinin sevgilisi olarak hayalde nasıl konumlandırir bunu biri bana söylese sinir krizi geçiririm de ondan soruyorum öz saygini neden bu kadar yitirdin . Nasıl yitirdin ?

Bırakın arkadaşlar ayrılamıyor muş aynı camdaki kızdaki cana gibi ondan ona gider sedat gibileri de oynar bunun gibiler ile akıl veriyoruz anlamak istemiyor beyni algılamıyor Müslüman olmadığı için anlamaz bizi yapsın bildiğini elimizi ağrıtıyoruz boşuna bunun gibilere yazarak 🤣 zamanımızı boş insanlar ile harcamayalım

Gururun yara aldıkça ilginçtir ki tutku bol oluyor. Yalnız yaş farkınız da cok o artık yavas yavas tek atarım arkamı döner yatarım moduna geçmek üzere, sense hayatının baharındasin. Gittigi yere kadar götür de sıkılınca bırak bari :) ben böyle iki sene sevgili yapan adamlarin karılarının da çok salak olduğunu sanmiorum bir noktadan sonra görmezden geliodur bile bile ladestir onunki artik. Ama sizinki aşk degil gönlünce bir seyler paylasamadigin insana aşık olmuosun ya saplaniosun ya tutulup kaliosun.

Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım :KK43:
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum yani amacım asla yuva yikmmak değil .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Geri dönersen erkek ister tabi seni bir elime geçirsem iyibi döverdim okuyupta meslegini alsaydın bıraktın niye peşini bırakmıyorsun yasına göre bekarmı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back