- 2 Mart 2022
- 85
- -186
- 1
- 23
- Konu Sahibi Lutfenyard
Bunları düşündüm abla çok sağolun :)Lütfen yazdıklarımı yavaş yavaş sakin kafa ile oku. Kesinlikle linç yapmayacağım. Çünkü yakın arkadaşımın sorunu. 3 yıllık yasak aşkı var. 1 yıldır biliyorum. Ben Linç ettikçe benden uzaklaştı, ona yaklaştı. Onun sorunu da benzer. Dersime çalışıp onunla şu sorulara cevap aradık.Kendi kendine cevap vermen gereken yanıtlar var. Samimi cevap ver.
1. Bu adam niye senle beraber?
Cinsellik, heyecan, tutku, aşk gibi?
Cevabın eğer aşk ise niye eşini bırakıp seninle evlenmiyor. Bir erkek max 1,5 yıl içinde yasak aşkı İçin eşinden boşanmaz ise. Daha sonra onu seks arkadaşı veya metresi gibi görür ve onu hep 2. plana atar. Önceliği eşi ve çocuklarıdır. Metreslerin tamamı 1. Kadın benim der ama asla 1. Kadın değildir. Çünkü malum sürede onu asıl eş olarak kabul etmemiştir. Bu istatistiksel olarak %90 dır. Velev ki 3-5 yıl falan harbiden eşinden boşandı. Bu sefer erkek tercihi 3. bir kadın olur %85 oranı çıkmış İngiltere’de yapılan araştırma. Çünkü erkek zaten elinde tutuyor 2. Kadını salak mı? Yeni ten yeni heyecan. Çünkü 2. Kadın zaten durumunu kabullenmiş oluyor. Kısacası Türkiye erkek ve kadını baz alındığında 18 ayı geçmiş ise o kadına da geçmiş olsun. Adam artık onu seks objesi ve tatlı kaçak olarak görür. Devam edeceğim şimdi çocuğum uyandı.
Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacım adamla buluşmadim bile :)