• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınız o kadar bayağı ki. Genç bir kadınsanız şayet bu kadar bayağı, düşük üsluplu olmayın. Kalitesi durmak meziyet değil. Gerçekten baştan sona insanı üzen bir kalitesizdik var sizde yazık.

Ben böyle bir şey yazmadım. Orucunuz benim meselem değil. Diliniz çok pespaye çok bayağı. Çok rahatsız oldum. Bu kalitede giderseniz düzgün bir ilişki de düzgün bir insan da bulamazsınız. Kimse böyle bir üslupla olmak istemez
Bence olmak istemez cirkef olmak adına her şeyi yapıyorum çok zevk veriyor .

İşte en kötüsü biliyor musun ruhunun kötü olması beden temizleniyor da ruh zor
Bir şey diyeyim mi bence ruhum hepinizden daha temiz deney amaçlı saçma sapan bir soru sordum sizler de direkt iğrenç üslupla saldirdiniz bence ruhum daha temiz benim hem bedenen hem ruhen temizim .

Albert Einstein ne demişti teyze atomu parçalamak önyargıları yikmaktan daha basit 😍
Konun bunla ne alakası var git annene okut burda yazdıklarını seni bi tedavi ettirsin yazıkya yedir içir okut uğraş sonunda böyle tuhaf bişi çıksın ortaya git gerçekten ailene anlat durumunu senin ruh halin normal değil

Bir şey diyeyim mi bence ruhum hepinizden daha temiz deney amaçlı saçma sapan bir soru sordum sizler de direkt iğrenç üslupla saldirdiniz bence ruhum daha temiz benim hem bedenen hem ruhen temizim .
Sabahtan beri sana soruyorum neden aklına deney amaçlı metres olmak geldi . Burda herkesin aklını kucumsuyorsun ya da ahlaki çıkarımlar yapıyorsun dinden giriyorsun başka şeyden çıkıyorsun ya . Ruhun madem temiz neden bir anlık olsa bunu düşündün hissettin . Neden evli bir adamın sana aşkını itiraf edecek bir ilişki yaşamak isteyecek kadar yaklaşmasına izin verdin ?

Hepsini geçtim tüm bu söylediklerinde kendince yaptığın bir çıkarım olsun nasıl kendince bu kadar kolay "aforizmalar" çıkarabiliyorsun. Ve hepsinde en masumu sen oluyorsun en suçsuzu tüm bunları sana düşündüren biz değiliz ki sensin . Ya da tüm bu uslupsuzca yazıları yazan sensin . Sana hiç hakaret etmeme rağmen bir çok hakaret ettin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back