• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli bu kaşınıyor hahahahahhaahhaha yoruldum orucluyum cevap veremem maalesef evli erkekler hızla Z kuşağına yürüyor kocalariniza aman dikkat edin siz ablalara benden bir çıtır tavsiyesi deli bunlsr ya hahahahaah
Ben sende o metres olma durtusunu hissettim yolun yol değil ahahah millete üslup deyip duruyorsun da ağzın aynı metres ağzı dusuncelerin lafların .

Ben sende o metres olma durtusunu hissettim yolun yol değil ahahah millete üslup deyip duruyorsun da ağzın aynı metres ağzı dusuncelerin lafların .
Demek ki dehşet yetenekliyim empati duygum çok gelişmiş bence psikolog olmalıyım size metresliği hissetirdiysem veya oyuncu empati yeteneği mükemmel sonuçta ayyy ben narikayim 😍😍😍😍😍

Tüm sayfaları okuyamadım. Birkaç gün evvel böyle bir konu açılmamış mıydı? Kazenin ifşa ettiği başka bir üyeliği vardı?

Demek ki dehşet yetenekliyim empati duygum çok gelişmiş bence psikolog olmalıyım size metresliği hissetirdiysem veya oyuncu empati yeteneği mükemmel sonuçta ayyy ben narikayim 😍😍😍😍😍
Zavallı ya gerçekten acıdım çoluğumuz çocuğunuz var kınamakta istemiyorum

Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim

21 yaşındaki genç bir kadının ağzı mı bu ağız..
yazık gerçekten.

Troll soru trolldan ziyade evli bir erkek ilişki için teklif etti redettim :) sadece eğer kabul etseydim milletin tepkisini ölçmek için sordum .
Asla kabul etmem aşkından ölsem de sonuçta evli ve beni kullanır çöp gibi .
Keşke bu dünyada olmasa sizin gibiler

Yok canım sen bu üslup ve tarzınla oyuncu veya psikolog olamazsın sonuçta burada oynamiyorsun değil mi fikirlerini ve duygularını paylasiyorsun senin düşünce tarzin hastalıklı sen psikolog olmayı geç acilen bir psikologa görün çünkü bir insan kendini metres yerine niye koysun . Birde adama aşık olduğunu ama evli olduğu için ilişkiyi kabul etmediğini söylemişsin yani aşık olacak kadar onun bu duygularını açmasını sağlayacak kadar iletişimin varmış bir düşün bakalım oruçlu kız bunun neresi etik ? Yasin kaç amacın ne bilmiyorum ama yolun yol değil

Herşeyi geçtim buradakileri tanımasan da (kurdugun cümlelerle)ahlarını aldın ramazan ramazan, ne halin varsa gör ya🤭🙊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back