Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılamıyorum derseniz ayrılamazsınız. Evli bir adamla beraber olmak bir seçimdir. Sizin de aklınız yatmıyor ki konu açmışsınız.

Bu dünyada karma denen bir olay var. Evlendiğinizde mutlak suretle aynı olayı yaşayacaksınız. Yol yakınken direksiyonu çevirin. Bu tamamen sizin elinizde.

Ne diyorsun hayırdır
Abi ya o abladan uzak durun benim yüzümden girmeyin birbirinize boşu boşuna size mal dememisim ki herkes tepki vermek zorunda değil .
Kimse eşek başı değil burda herkes sizin gibi kezban değil belki bir üslubu vekarakteri vardır

Katılıyorum ve şunu eklicem, sen adami bıraktığında adam düzenini bozup da gelmiyorsa gelmek istemiyordur zaten. Ayrica 30larin ortasina gelmis her erkek ve kadın yasadiginin aşk degil heyecan olduğunu bilir zaten. Esini aldatan erkek bi arkadasima e niye bosanip öbürüyle olmuosun doya doya demistim gecenlerde "böyle de iyiyiz ya" dedi. Yani yataktan daha fazlasini istemio demek ki. Burda seni kullanio demeye calismiorum. Her ilişkide zaten karsiliklidir bu. Biraz sen onu kullanirsin biraz o seni :)

Git oku gel tabii fırsatın varsa
Lan o ka
Haklısınız kesinlikle aşık oldum birine ilişki yaşamak istedi reddetim :)
Güzel bir kızım , okulumda var niye kendimi harciyayim ki ?
Sorum troll aslında sadece kabul etseydim olacakları hesaplamak için sordum adamı aşkımdan olsemde kabul etmem asla sadece tek sorunum red etmeme rağmen aşığım ama asla çıkmam evli sonuçta .

Kezban sensin baktın metreslikten istediğin verimi alamadın işi trolüğe döktün ister metres ol ister trol her iki durumda da zavallısın

Burda millete laf atacağına evli adam karısı ile neler yapıyor şuan onu düşün belki de şuan..

troll yazmışsınn.sonunda itiraf mı edeceksin.heyecanlandım bak şimdi

ne kadar zavallıca bir davranış.ben metresim diye troll konu açmak da nasıl bir kafa?

İnşallah öyledir. Özellikle adamın iş yerinde bilen sayısı fazla. Arkadaşımın yüzüne iyi günler hanımefendi nasılsınız diyorlar. Halbuki onların yeni sevişmekten geldiğini bilip arkasından neler diyorlar. Duyunca kahroldum. Bak bunu da 5-6 ay önce yumuşatılmış laflarla öğrenmiş. (Çünkü erkek muhabbetinin nerelere varacağını bilemezsin. O cümleleri söylemek çok zor. ) Arkadaşımda ayrılmıştı ama sonra bir barışık bir ayrı devam ediyorlar hala. Ama uzun değil bir sene içinde ya adamın eşi yada adamın iş arkadaşlarından biri kızın geleceğini mahvedecek. İşinden olması değil de, arkasından kaşar, oros.u gibi lakapla anılacak. Çünkü neler döndüğünü göremiyor. İstersen özelden yaz. Müsait olunca fikirlerimi yazarım.

Yaaa dönüp durma aşık olmuşta kabul etmemiş sen de tam evli erkeklere yapışıp para yiyici bi yüzsüzlük var adamı reddettiğine asla inanmadım adam sana yüz vermemiş olabilir

ne kadar zavallıca bir davranış.ben metresim diye troll konu açmak da nasıl bir kafa?
Bilmediğin bazı şeyler var onları hesaplamak adına da bu soruyu sordum hadi naş bebek madem ben garip kafa ve aptal siz öyle olmasaydıniz cevaplarimdan bile apaçık troll olduğu belliydu

Linç etmeyelim de ne yapalım. Adamı bırakamıyorum ne ya hu millet çocuğunun babasından ayrılıyor. O zaman niye konu açıyorsun. Bizi dinleyecek de değilsin. Ne diyelim aferin mi diyelim. Karısından ayrılır sabret mi diyelim. Valla hiç bekleme. Hiç ayrılmaz, ortaya çıkınca seni öyle Bi hızla siler ki ne olduğunu anlayamazsın.

Deli bu kaşınıyor hahahahahhaahhaha yoruldum orucluyum cevap veremem maalesef evli erkekler hızla Z kuşağına yürüyor kocalariniza aman dikkat edin siz ablalara benden bir çıtır tavsiyesi deli bunlsr ya hahahahaah
Yaaa dönüp durma aşık olmuşta kabul etmemiş sen de tam evli erkeklere yapışıp para yiyici bi yüzsüzlük var adamı reddettiğine asla inanmadım adam sana yüz vermemiş olabilir

E hani benim kocamı elimden alacaktin bize işsiz diyordun işsizlikte nirvana yapmışsın gelmiş buralarda saçma sapan konular aciyorsun hiç aykadaşın yokmu çenin kiyamam

Bilmediğin bazı şeyler var onları hesaplamak adına da bu soruyu sordum hadi naş bebek madem ben garip kafa ve aptal siz öyle olmasaydıniz cevaplarimdan bile apaçık troll olduğu belliydu
Deli bu kaşınıyor hahahahahhaahhaha yoruldum orucluyum cevap veremem maalesef evli erkekler hızla Z kuşağına yürüyor kocalariniza aman dikkat edin siz ablalara benden bir çıtır tavsiyesi deli bunlsr ya hahahahaah
Sensin deli yoksa niye linçlenmek isteyesin
Bu arada aldatılacaksam bu zekada biriyle aldatılmak istemem

E hani benim kocamı elimden alacaktin bize işsiz diyordun işsizlikte nirvana yapmışsın gelmiş buralarda saçma sapan konular aciyorsun hiç aykadaşın yokmu çenin kiyamam
Hahahaha teyzem benim yok maalesef bir hayat hikayem var uzun :) aslında konu kadar ciddi değil ama bir meselem var basit :) ama hayat hikayem dramatik teyzecim ama sen yine de kocana dikkat et etrafta çok kasar var

Sen deist değil miydin la
Oruç ne alaka

Külliyen yalan ya bu konu
Biri iftara kadar vakit geçirmek istiyor hepsi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…