- 2 Mart 2022
- 85
- -186
- 1
- 23
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Bunları düşündüm abla çok sağolun :)Lütfen yazdıklarımı yavaş yavaş sakin kafa ile oku. Kesinlikle linç yapmayacağım. Çünkü yakın arkadaşımın sorunu. 3 yıllık yasak aşkı var. 1 yıldır biliyorum. Ben Linç ettikçe benden uzaklaştı, ona yaklaştı. Onun sorunu da benzer. Dersime çalışıp onunla şu sorulara cevap aradık.Kendi kendine cevap vermen gereken yanıtlar var. Samimi cevap ver.
1. Bu adam niye senle beraber?
Cinsellik, heyecan, tutku, aşk gibi?
Cevabın eğer aşk ise niye eşini bırakıp seninle evlenmiyor. Bir erkek max 1,5 yıl içinde yasak aşkı İçin eşinden boşanmaz ise. Daha sonra onu seks arkadaşı veya metresi gibi görür ve onu hep 2. plana atar. Önceliği eşi ve çocuklarıdır. Metreslerin tamamı 1. Kadın benim der ama asla 1. Kadın değildir. Çünkü malum sürede onu asıl eş olarak kabul etmemiştir. Bu istatistiksel olarak %90 dır. Velev ki 3-5 yıl falan harbiden eşinden boşandı. Bu sefer erkek tercihi 3. bir kadın olur %85 oranı çıkmış İngiltere’de yapılan araştırma. Çünkü erkek zaten elinde tutuyor 2. Kadını salak mı? Yeni ten yeni heyecan. Çünkü 2. Kadın zaten durumunu kabullenmiş oluyor. Kısacası Türkiye erkek ve kadını baz alındığında 18 ayı geçmiş ise o kadına da geçmiş olsun. Adam artık onu seks objesi ve tatlı kaçak olarak görür. Devam edeceğim şimdi çocuğum uyandı.
Buluşmadan ilişki nasıl oluyoBunları düşündüm abla çok sağolun :)
Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacımadamla buluşmadim bile :)
Bunları düşündüm abla çok sağolun :)
Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacım
Bana bak o kızın hakkına girme sorum troll bir kere aslında tam değil ilişki teklif etti redettim eğlencesine sordum soruyu da o abla çok iyi bir insan metres falan da değilim hepinizi trolledim .Umrumda değil sizin hakkınız.
Diğer konuda da normal şekilde düşüncemi belirttim.
Şimdi burda insanları trolledin öyle miTroll ablacim eğlendim :) saygılı üslup için sağol
Emin olmadiginiz seyler icin konusmayim o zaman, düsünceyle alakasi yok bunun. Süphen varsa adminlere yazar ögrenirsin ayni seyleri yüz kere yazmana gerek yokUmrumda değil sizin hakkınız.
Diğer konuda da normal şekilde düşüncemi belirttim.
Giriyorum ya ne olacakBana bak o kızın hakkına girme sorum troll bir kere aslında tam değil ilişki teklif etti redettim eğlencesine sordum soruyu da o abla çok iyi bir insan metres falan da değilim hepinizi trolledim .
Velhasıl metres olsaydım bu nasıl bir çirkef üslup ?
Hayır da ne anladın ne oldu yaniTroll ablacim eğlendim :) saygılı üslup için sağol
Artık eminim.Emin olmadiginiz seyler icin konusmayim o zaman, düsünceyle alakasi yok bunun. Süphen varsa adminlere yazar ögrenirsin ayni seyleri yüz kere yazmana gerek yok
Gerçekten bir insan kendini evli birinin sevgilisi olarak hayalde nasıl konumlandırir bunu biri bana söylese sinir krizi geçiririm de ondan soruyorum öz saygini neden bu kadar yitirdin . Nasıl yitirdin ?Bunları düşündüm abla çok sağolun :)
Troll soruydu aslında trolldan ziyade abartılı şeyler yazdım ilişki teklif etti redettim sadece eğer kabul etseydim olacaklar icin öyle bir soru sordum çok çok çok teşekkürler ablacımadamla buluşmadim bile :)
Rezil olcaksin etiketlicemArtık eminim.
Git o metresle yada kendinle oyna kumda.
Baya destekledi arkadaş konu sahibine tepki bile vermedioooooo şuraya da bakın :)
Hayırdır size niye çok dert oldu bu kişi ?
Yoksa ikinci üyeliğin miydi ?
Etiketle bana ne umrum mu zannediyorsun.Rezil olcaksin etiketlicem
Baya destekledi arkadaş konu sahibine tepki bile vermedi
Sen cok caplisin tüm marifetlerini döktün ortaya. Umrum mu zannediyorsun Türkce mi?Etiketle bana ne umrum mu zannediyorsun.
Çapsız çapsız konuş birde tehdit et.
Geri dönersen erkek ister tabi seni bir elime geçirsem iyibi döverdim okuyupta meslegini alsaydın bıraktın niye peşini bırakmıyorsun yasına göre bekarmı yokMerhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum yani amacım asla yuva yikmmak değil .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Ne diyorsun hayırdırSen cok caplisin tüm marifetlerini döktün ortaya. Umrum mu zannediyorsun Türkce mi?
Git oku gel tabii fırsatın varsaSen cok caplisin tüm marifetlerini döktün ortaya. Umrum mu zannediyorsun Türkce mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?