• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk gözün gördüğü günah değildir bacımsu, yarasın kocalarımıza.
Nasılsa eninde sonunda bizim koynumuza geliyor ehhh sizin içinde karısını bırakan pek az koca ritüeli gördüm.
Demekki bizim kocalarımız = yine bizim kocalarımız.

Ben hep derim, papaz her gün pilav yemez yap aslanım yappppp :KK70: :KK70: :KK70:
Kazan bunun kim olduğunu bulup adamın karısına yollasa keşke bu konuşmaları bi kerecik yasal olsa da şunu bi dövse

İlk gözün gördüğü günah değildir bacımsu, yarasın kocalarımıza.
Nasılsa eninde sonunda bizim koynumuza geliyor ehhh sizin içinde karısını bırakan pek az koca ritüeli gördüm.
Demekki bizim kocalarımız = yine bizim kocalarımız.

Ben hep derim, papaz her gün pilav yemez yap aslanım yappppp :KK70: :KK70: :KK70:
Bu da acaba kocam beni dışarda aldatıyor mu diye gece gündüz düşünüp burda artistlik yapan bir mall ?
Bize de yarıyor kocalariniz çıtır çıtır paralarını götürüyoruz hahahahhahhahahahahhha

Vah bahhh bu başlığı gördükten sonra eminim ki korkuyorsundur dikkatli olayım da eşimi almasınlar diye canım burası dünya bir de biz insanız en temizimiz de her an büyük bir hataya düşebilir .
Eski kadın 😍😍😍😍😍
Ama sana çok yazık sen hiç sevilmedin mi hiç sana aidiyet duyan sadakatle bağlı insan olmadığı için sanıyorsun ki ben küçücük aklımla her erkeği ayartırım 😕

Bu da acaba kocam beni dışarda aldatıyor mu diye gece gündüz düşünüp burda artistlik yapan bir mall ?
Bize de yarıyor kocalariniz çıtır çıtır paralarını götürüyoruz hahahahhahhahahahahhha
Evli adamlara gerek yok ki bunun için bacımsu ?
Parasını veren çalar düdüğünü.
Ha benim düdüğü evli adamlar çalsın diyorsan o başka tabikisi.

Vah bahhh bu başlığı gördükten sonra eminim ki korkuyorsundur dikkatli olayım da eşimi almasınlar diye canım burası dünya bir de biz insanız en temizimiz de her an büyük bir hataya düşebilir .
Eski kadın 😍😍😍😍😍
Hayır gerizekalı gordümde bu kadar gerizekalısı ilk kez denk geldi 🤣 ben senin gibi kimse icin ölüp bitmem aldatanın keyfi bilir cici kıss sen iki cocuklu adam için zırlamaya devam :27:

Gece gündüz hiç düşünmüyorum inan kiiiğğğ :D
Afiyet bal şeker olsun bacımm ye :D elbet senin de malını paranı yiyen bir metres ileride çıkar karşına :D eee unutma etme bulma dünyası :D
Sonra burda konu açarsın kocom beni aldatıyoğğğğğğğ sizce boşanmalımıyımmmm yoksa susup oturmalıyım diye :D

Ee aşıktın hani para için olduğunu itiraf ettin

Zeka seviyesi düşük oluyor demiştim metreslerin

Ama sana çok yazık sen hiç sevilmedin mi hiç sana aidiyet duyan sadakatle bağlı insan olmadığı için sanıyorsun ki ben küçücük aklımla her erkeği ayartırım 😕
O manaya getiren sensin teyzecim kocalariniz ne de olsa yine bize geri dönüyor diyen demek ki ne ben ne sizler gerçek sadakati görmüyoruz üzüldüm şimdi kendi dediklerini dediklerinle yikiyorsunuz beyinsiz ligin belirtisi 😍😅😅😅😅😅😅

Geri zekalı hani aşıktın noldu şimdi para diyon gerzek seni

Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Cahilsin daha dinini bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun .
Dinini araştırıyoru bu arada deistim ilerde müslüman olmak isteğim için .
Anlamadığım nokta şu oldu mahalale karısı triplerinde konuşuyorsun ve dedikoducu teyzeler gibi bu konu başlığımın her ayrıntısını takip ediyorsun cidden bu kadar boş musun ?
Dinin der ki : boş dedikodularla uğraşmayın milletin kusurlarıyla önce kendinizi düzeltin öyle .
İlerde müslüman olmak için mi hajsjajajahaj stajyer deist

Ee aşıktın hani para için olduğunu itiraf ettin

Zeka seviyesi düşük oluyor demiştim mmetr

Hayır gerizekalı gordümde bu kadar gerizekalısı ilk kez denk geldi 🤣 ben senin gibi kimse icin ölüp bitmem aldatanın keyfi bilir cici kıss sen iki cocuklu adam için zırlamaya devam :KK53:
Yaaaa ondan bu kadar hakaret ediyorsun keyfi bilir triplerinde olan insan dakikalarca bu başlıkta boş vakit geçirmez korkuyorsun demek ki yazık 😍😅😅😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back