Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam kızlar error verdi kız.
Yeter vurmayın öldü.
Klavyeyi kemirdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Ne halt yerse yesin bırakın.
Kendisine yakışan hayatı yaşıyor işte.
Boş verin.
Yok çok zevkli devam etsinler karşıma henüz bana klavye kemirtecek zeki birisi çıkmadı hepsi mal yahu bunların ???

O manaya getiren sensin teyzecim kocalariniz ne de olsa yine bize geri dönüyor diyen demek ki ne ben ne sizler gerçek sadakati görmüyoruz üzüldüm şimdi kendi dediklerini dediklerinle yikiyorsunuz beyinsiz ligin belirtisi
Bize teyze deyince laf mı soktuğunu sanıyorsun biz eşlerimizle birlikte yaşlandık. Sen direk yaşlı erkeğe satıyorsun kendini para için

O manaya getiren sensin teyzecim kocalariniz ne de olsa yine bize geri dönüyor diyen demek ki ne ben ne sizler gerçek sadakati görmüyoruz üzüldüm şimdi kendi dediklerini dediklerinle yikiyorsunuz beyinsiz ligin belirtisi
Kız ben daha citirim senin gibi bir erkeğe leş yiyici gibi yapismam aldatırsa ayrılırım mühendisim tatlım işim gücüm de yerinde
ay baya zekiyim de kocam da çıtır mis bı de çocuk yapacağım ben evimde mutlu huzurlu yaşarken sen anca kapıdan ekmek banarsin herkes senin gibi bı koca için ikinci kadın olacak kadar gurursuz mu bak sana bir akıl vereyim erkekler gurursuz kadınları sadece kullanırlar

Kurtulmak istiyorsan bunun takıntı hastalığı olduğunu anlamalisin kendine yazık etme başarabilirsin

Yaaaa ondan bu kadar hakaret ediyorsun keyfi bilir triplerinde olan insan dakikalarca bu başlıkta boş vakit geçirmez korkuyorsun demek ki yazık
Kız o korkusundan değil senin gerizekalılığından yazıyo herkes konu iyi geldi herkes stresini attı
brazdan kapanacak nasılsa
Halide Edip Adıvar'ın çok sevdiğim eski bir romanı vardır

google >> halide edip adıvar romanlar

Yok çok zevkli devam etsinler karşıma henüz bana klavye kemirtecek zeki birisi çıkmadı hepsi mal yahu bunların ???
Lutfenyard.
Mal dediğin kişilerden yardım istedin farkında mısın ?
Ayrıca içinde oldugun duruma ne gibi bir akıl vermeleri gerekti ki ?
Bunun literatürde adı metreslik oluyor ve bu şekilde yaşamayı isteyen kimsenin bu duruma itiraz hakkı yok.
Adam sevse boşanır.
Boşanıyor mu ?
Hayır.
Anca arada bir kollarına alıp iki cik cik yapıp kendini tatmin ettikten sonra yine karısının yatagına giden adamları içiniz alıyorsa ne desin bu kadınlar size mesela ?

Amann ne linçi canim
Bize ne ?
Ben şey demeye geldim: umarım ileride evlendiğinde kocanda aynısını yapar sana bakalım o pencereden bakınca o kadar masum gözüküyor mu

Arastirsinlar hic sorun degil
Troll ablacim eğlendim :) saygılı üslup için sağol

Yaaaa ondan bu kadar hakaret ediyorsun keyfi bilir triplerinde olan insan dakikalarca bu başlıkta boş vakit geçirmez korkuyorsun demek ki yazık
E evli kadınım biliyor musun işim gücüm bitti vallaha çekildegimle senin aciz hayatını okuyup totomu büyütuyorum ohh birazdanda çıtırım gelir sen bekle gelir seninki

Lütfen yazdıklarımı yavaş yavaş sakin kafa ile oku. Kesinlikle linç yapmayacağım. Çünkü yakın arkadaşımın sorunu. 3 yıllık yasak aşkı var. 1 yıldır biliyorum. Ben Linç ettikçe benden uzaklaştı, ona yaklaştı. Onun sorunu da benzer. Dersime çalışıp onunla şu sorulara cevap aradık.Kendi kendine cevap vermen gereken yanıtlar var. Samimi cevap ver.

1. Bu adam niye senle beraber?

Cinsellik, heyecan, tutku, aşk gibi?

Cevabın eğer aşk ise niye eşini bırakıp seninle evlenmiyor. Bir erkek max 1,5 yıl içinde yasak aşkı İçin eşinden boşanmaz ise. Daha sonra onu seks arkadaşı veya metresi gibi görür ve onu hep 2. plana atar. Önceliği eşi ve çocuklarıdır. Metreslerin tamamı 1. Kadın benim der ama asla 1. Kadın değildir. Çünkü malum sürede onu asıl eş olarak kabul etmemiştir. Bu istatistiksel olarak %90 dır. Velev ki 3-5 yıl falan harbiden eşinden boşandı. Bu sefer erkek tercihi 3. bir kadın olur %85 oranı çıkmış İngiltere’de yapılan araştırma. Çünkü erkek zaten elinde tutuyor 2. Kadını salak mı? Yeni ten yeni heyecan. Çünkü 2. Kadın zaten durumunu kabullenmiş oluyor. Kısacası Türkiye erkek ve kadını baz alındığında 18 ayı geçmiş ise o kadına da geçmiş olsun. Adam artık onu seks objesi ve tatlı kaçak olarak görür. Devam edeceğim şimdi çocuğum uyandı.

Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
oooooo şuraya da bakın :)
Hayırdır size niye çok dert oldu bu kişi ?
Yoksa ikinci üyeliğin miydi ?

At hırsızı metres ,hepimiz sana acıyalım teselli edelim öylemi bekliyorsun, sıkıysa karısını arasana al boyunun ölçüsünü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…