• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neye güleceğimi şaşırdım jsjsjs gelmiş burda millete sallıyor ,kendisi ? edepsiz ahlaksız bir şekilde yuva yıkan metrescik . Ne diyelim bravo yaşattığını aynen yaşaman dileğiyle. Konu fake büyük ihtimalle bir de biraz Türkçe öğren "de da" yazımını bilmediğinden gözlerimiz kanadı.

Hayatında hiçbir zaman ilk kadın ESAS KADIN olamayacaksın milletin artığına muhtaçsın :) seni her zaman kullanıp atacaklar çünkü buna layıksın , evlenemeyeceksin çünkü ona layık değilsin evli adamların altına yatarsın sadece hahahahah devam çürük seni
Pavyon kokun buraya geldi hahaha
Bir de esas kadınlara dedikoducu diyorsun 🤣🤣🤣 yan Çar seni.. düşük bütçeli metres

Not; düzgün üyelere hakaret etti delirdim 😂😂

Hayatında hiçbir zaman ilk kadın ESAS KADIN olamayacaksın milletin artığına muhtaçsın :) seni her zaman kullanıp atacaklar çünkü buna layıksın , evlenemeyeceksin çünkü ona layık değilsin evli adamların altına yatarsın sadece hahahahah devam çürük seni
Bir de esas kadınlara dedikoducu diyorsun 🤣🤣🤣 yan Çar seni.. düşük bütçeli metres

Kız bu kadar şeyi arka arkaya nasıl yazdin ağzım açık kaldı abovvv 🤣🤣

Abla aklıma yeni bir fikir geldi senin ki çıtır değil mi ?
Elimde ki kartı somurdukten sonra sıra seninkine gelecek tabii sen o zaman tam kartlasmis olacaksın zavallı kocanda gençleri ariyacak o zaman yapisirim kocana da 😅😅😅😅😅😅
Yapışacak olsa senin gibi rezillere 16 sene once ben sismanken yapardi ama sen karakterdi adamda görmediğinden herkesi o şerefless ve kendin gibi saniyorsun senin gibi bir demiyeyim donüp bakar mı sandin 🤣

Çünkü dizilerde ki gibi düzgün karakterli olan kimse böyle birseyi kabul etmez içinin güzelliği ağzına vurmuş
YaAaaaa anlama özürlüleri bunlar sanırım hem çirkef bir üslupla geliyorlar yaşlar +30 olmasına rağmen hem de kalkıp saygı bekliyorlar hahahahahhaahhaha dizi diyor bir de niye aptap olduğu anlaşıldı bol bol dizi izlemekten 😍😍😍😍😍😅😅😅

Bakınız ben ilk defa metres kelimesini kullandım

Sen öyle düşünürsün gerçekler farklı olur ama hahahahahhgah 😅😅😅😅😅
İlk gözün gördüğü günah değildir bacımsu, yarasın kocalarımıza.
Nasılsa eninde sonunda bizim koynumuza geliyor ehhh sizin içinde karısını bırakan pek az koca ritüeli gördüm.
Demekki bizim kocalarımız = yine bizim kocalarımız.

Ben hep derim, papaz her gün pilav yemez yap aslanım yappppp :D :D :D

Yapışacak olsa senin gibi rezillere 16 sene once ben sismanken yapardi ama sen karakterdi adamda görmediğinden herkesi o şerefless ve kendin gibi saniyorsun senin gibi bir demiyeyim donüp bakar mı sandin 🤣
Vah bahhh bu başlığı gördükten sonra eminim ki korkuyorsundur dikkatli olayım da eşimi almasınlar diye canım burası dünya bir de biz insanız en temizimiz de her an büyük bir hataya düşebilir .
Eski kadın 😍😍😍😍😍

İstisnasız alayı yuva yıkmak istemez, çocuklarına sahip çık der ve adamı teselli eder afhahhf
Bir kere de şaşırtın.
Ama yok.
Alayı da çirkeftir bunun gibi işte.
Kenar mahalle dilberleri yanlarında halt yemiştir.
En azından evli adamların koynuna girmiyorlardır.
Hoş buradaki konuda erkekte, bu da aynı yolun yolcusu.
Amaaaan kim kimi tenhara kıstırıyorsa kıstırsın.

Yok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Bizmi cirkefiz sizin yanınızda 🤣🤣

Abla aklıma yeni bir fikir geldi senin ki çıtır değil mi ?
Elimde ki kartı somurdukten sonra sıra seninkine gelecek tabii sen o zaman tam kartlasmis olacaksın zavallı kocanda gençleri ariyacak o zaman yapisirim kocana da 😅😅😅😅😅😅
Kes artık be rezil şey!
Annen baban da yok mu senin! utanmaz.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Oruçlu halde milleti kötü söyletme defol.
Neymişsin be!

YaAaaaa anlama özürlüleri bunlar sanırım hem çirkef bir üslupla geliyorlar yaşlar +30 olmasına rağmen hem de kalkıp saygı bekliyorlar hahahahahhaahhaha dizi diyor bir de niye aptap olduğu anlaşıldı bol bol dizi izlemekten 😍😍😍😍😍😅😅😅
+30 değil 40 ım 40 olduğunda görüselim onun bunun kucağından indiğinde benim gibi olursan gel ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back