Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazan bunun kim olduğunu bulup adamın karısına yollasa keşke bu konuşmaları bi kerecik yasal olsa da şunu bi dövse

Bu da acaba kocam beni dışarda aldatıyor mu diye gece gündüz düşünüp burda artistlik yapan bir mall ?
Bize de yarıyor kocalariniz çıtır çıtır paralarını götürüyoruz hahahahhahhahahahahhha

Ama sana çok yazık sen hiç sevilmedin mi hiç sana aidiyet duyan sadakatle bağlı insan olmadığı için sanıyorsun ki ben küçücük aklımla her erkeği ayartırım

Bu da acaba kocam beni dışarda aldatıyor mu diye gece gündüz düşünüp burda artistlik yapan bir mall ?
Bize de yarıyor kocalariniz çıtır çıtır paralarını götürüyoruz hahahahhahhahahahahhha
Evli adamlara gerek yok ki bunun için bacımsu ?
Parasını veren çalar düdüğünü.
Ha benim düdüğü evli adamlar çalsın diyorsan o başka tabikisi.

Hayır gerizekalı gordümde bu kadar gerizekalısı ilk kez denk geldi ben senin gibi kimse icin ölüp bitmem aldatanın keyfi bilir cici kıss sen iki cocuklu adam için zırlamaya devam

Gece gündüz hiç düşünmüyorum inan kiiiğğğ
Afiyet bal şeker olsun bacımm ye elbet senin de malını paranı yiyen bir metres ileride çıkar karşına eee unutma etme bulma dünyası
Sonra burda konu açarsın kocom beni aldatıyoğğğğğğğ sizce boşanmalımıyımmmm yoksa susup oturmalıyım diye

Ee aşıktın hani para için olduğunu itiraf ettin

Zeka seviyesi düşük oluyor demiştim metreslerin

Ama sana çok yazık sen hiç sevilmedin mi hiç sana aidiyet duyan sadakatle bağlı insan olmadığı için sanıyorsun ki ben küçücük aklımla her erkeği ayartırım
O manaya getiren sensin teyzecim kocalariniz ne de olsa yine bize geri dönüyor diyen demek ki ne ben ne sizler gerçek sadakati görmüyoruz üzüldüm şimdi kendi dediklerini dediklerinle yikiyorsunuz beyinsiz ligin belirtisi

Geri zekalı hani aşıktın noldu şimdi para diyon gerzek seni

İlerde müslüman olmak için mi hajsjajajahaj stajyer deist

Ee aşıktın hani para için olduğunu itiraf ettin

Zeka seviyesi düşük oluyor demiştim mmetr

Hayır gerizekalı gordümde bu kadar gerizekalısı ilk kez denk geldi ben senin gibi kimse icin ölüp bitmem aldatanın keyfi bilir cici kıss sen iki cocuklu adam için zırlamaya devam
Yaaaa ondan bu kadar hakaret ediyorsun keyfi bilir triplerinde olan insan dakikalarca bu başlıkta boş vakit geçirmez korkuyorsun demek ki yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…