- 26 Eylül 2020
- 84
- 194
- 43
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Abla yine de arlanmaz bunlar .Duvardan duvara top gibi sektirmek lazım .
Durum başka çünkü biri istiyoer biri veriyor.Adam bunu ciddiye bile almıyordur buna bayılıyor olsa kaç yıldır metres olmasına gönlü razı olmazdı
Beter olsunlarAbla yine de arlanmaz bunlar .
Ne metresler arlanır ne evli kart zamparalar ..
Neyse , eninde sonunda teneşir paklıyo zaten ..
Kız bu kadar şeyi arka arkaya nasıl yazdin ağzım açık kaldı abovvvHayatında hiçbir zaman ilk kadın ESAS KADIN olamayacaksın milletin artığına muhtaçsın :) seni her zaman kullanıp atacaklar çünkü buna layıksın , evlenemeyeceksin çünkü ona layık değilsin evli adamların altına yatarsın sadece hahahahah devam çürük seni
Pavyon kokun buraya geldi hahaha
Bir de esas kadınlara dedikoducu diyorsunyan Çar seni.. düşük bütçeli metres
Not; düzgün üyelere hakaret etti delirdim
Yapışacak olsa senin gibi rezillere 16 sene once ben sismanken yapardi ama sen karakterdi adamda görmediğinden herkesi o şerefless ve kendin gibi saniyorsun senin gibi bir demiyeyim donüp bakar mı sandinAbla aklıma yeni bir fikir geldi senin ki çıtır değil mi ?
Elimde ki kartı somurdukten sonra sıra seninkine gelecek tabii sen o zaman tam kartlasmis olacaksın zavallı kocanda gençleri ariyacak o zaman yapisirim kocana da
YaAaaaa anlama özürlüleri bunlar sanırım hem çirkef bir üslupla geliyorlar yaşlar +30 olmasına rağmen hem de kalkıp saygı bekliyorlar hahahahahhaahhaha dizi diyor bir de niye aptap olduğu anlaşıldı bol bol dizi izlemektenÇünkü dizilerde ki gibi düzgün karakterli olan kimse böyle birseyi kabul etmez içinin güzelliği ağzına vurmuş
Bakınız ben ilk defa metres kelimesini kullandımHayatında hiçbir zaman ilk kadın ESAS KADIN olamayacaksın milletin artığına muhtaçsın :) seni her zaman kullanıp atacaklar çünkü buna layıksın , evlenemeyeceksin çünkü ona layık değilsin evli adamların altına yatarsın sadece hahahahah devam çürük seni
Pavyon kokun buraya geldi hahaha
Bir de esas kadınlara dedikoducu diyorsunyan Çar seni.. düşük bütçeli metres
Not; düzgün üyelere hakaret etti delirdim
Bizden tavsiye isteyip yaptığın yanlış deyince metreliği övüyor hayır linç edilmek nasıl bi haz veriyor anlamadım git tedavi ol aşırı seksi metresDurum başka çünkü biri istiyoer biri veriyor.
Ya iki sayfa okudum gerçekten aşırı dellendim bu metreslere bu özgüveni kim veriyor hayır bunlar eşlerden meydan dayağı yememiş bol keseden atıyorlarKız bu kadar şeyi arka arkaya nasıl yazdin ağzım açık kaldı abovvv
İlk gözün gördüğü günah değildir bacımsu, yarasın kocalarımıza.Sen öyle düşünürsün gerçekler farklı olur ama hahahahahhgah
Sen olayın başında yardım istemiyormuydunYaAaaaa anlama özürlüleri bunlar sanırım hem çirkef bir üslupla geliyorlar yaşlar +30 olmasına rağmen hem de kalkıp saygı bekliyorlar hahahahahhaahhaha dizi diyor bir de niye aptap olduğu anlaşıldı bol bol dizi izlemekten
Vah bahhh bu başlığı gördükten sonra eminim ki korkuyorsundur dikkatli olayım da eşimi almasınlar diye canım burası dünya bir de biz insanız en temizimiz de her an büyük bir hataya düşebilir .Yapışacak olsa senin gibi rezillere 16 sene once ben sismanken yapardi ama sen karakterdi adamda görmediğinden herkesi o şerefless ve kendin gibi saniyorsun senin gibi bir demiyeyim donüp bakar mı sandin
Ay bunlara el sürülür mü elin pislenir boşver canım sen ahahah çok eğlendim ama okurkenYa iki sayfa okudum gerçekten aşırı dellendim bu metreslere bu özgüveni kim veriyor hayır bunlar eşlerden meydan dayağı yememiş bol keseden atıyorlar
Bizmi cirkefiz sizin yanınızdaYok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Kes artık be rezil şey!Abla aklıma yeni bir fikir geldi senin ki çıtır değil mi ?
Elimde ki kartı somurdukten sonra sıra seninkine gelecek tabii sen o zaman tam kartlasmis olacaksın zavallı kocanda gençleri ariyacak o zaman yapisirim kocana da
HössttttttttYaAaaaa anlama özürlüleri bunlar sanırım hem çirkef bir üslupla geliyorlar yaşlar +30 olmasına rağmen hem de kalkıp saygı bekliyorlar hahahahahhaahhaha dizi diyor bir de niye aptap olduğu anlaşıldı bol bol dizi izlemekten
+30 değil 40 ım 40 olduğunda görüselim onun bunun kucağından indiğinde benim gibi olursan gelYaAaaaa anlama özürlüleri bunlar sanırım hem çirkef bir üslupla geliyorlar yaşlar +30 olmasına rağmen hem de kalkıp saygı bekliyorlar hahahahahhaahhaha dizi diyor bir de niye aptap olduğu anlaşıldı bol bol dizi izlemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?