- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Lutfenyard
Aynen umarım karşılaşmayalım hayatta.Ayy Allah normal hayatta karşılaştırmasın abla zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen umarım karşılaşmayalım hayatta.Ayy Allah normal hayatta karşılaştırmasın abla zaten
Sizde olmayan hakkında konuşmasanızKarakterinizi yansıttım işte karakterinize göre cevapladım bende yazdığım o çirkin mesaja bakın ve kendinizi görün
Kendisi kartla bende çıtırla kocam benden 5 yaş kücük yanlış olmasınKart teyze dediğin kişilerin yaşıtıyla sevgilisin o nasıl iş
Bak saygı kazanılan bir şeydir sana ciddi ciddi niye yazalım seninle sevgilin bile dalga geçiyor gününü gün etmek için tutuyor biz niye seni ciddiye alalım sen toplumda ne zaman bir metresin ciddiye alındığını gördünKarakterinizi yansıttım işte karakterinize göre cevapladım bende yazdığım o çirkin mesaja bakın ve kendinizi görün
Hadi lannn birde karakter diyorsun sen kimsin ki ağzımı bozdurma sakın yerin dibine sokarım seniKarakterinizi yansıttım işte karakterinize göre cevapladım bende yazdığım o çirkin mesaja bakın ve kendinizi görün
Çok düşüncelisin adeta melekKizmiyorum artik :)) o kadar sakince yazmama ragmen bildigini okuyor konu sahibi. Valla karismicam ama banlanmayin sonra
Ego tatmini ediyor şimdi..Sizde olmayan hakkında konuşmasanız
işsizlerden tavsiye almam işsizlerin tavsiyeleri de boş olur dolu bir abladan alsam neyseSanırsın kendini ontolojiye adamış, Kantçı etikle varlığı sorguluyor. Bu durumun ahlaksızlık olduğu evrensel bir durum değil mi, neyini sorguluyorsun hala? He madem illa ben sorgulayan bir bireyim diyorsun, mağara alegorisiyle ilgili okumalar yapmalısın bak. Belki kendinden bir şeyler bulursun. Burada takılan bir işsiz olarak naçizane tavsiyemdir.
Ne bitmez sorgulamaymış be konu sahibi, covid aşısı daha hızlı bulunduBen mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da
O amsalak adam üzerinden rekabet ettiniz kadın için çok insancıl tavsiyeler vermişsiniz, çok iyi bir insansınız : )Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum yani amacım asla yuva yikmmak değil .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Nerde o eski ramazanlar. İftara kadar kanı beyne sıçratan o konularAmaaağn fake bu konu, geçmedi bana bi sıkıcı
Burda gördüğüm tüm metreslerin zeka düzeyi böyle ondan tercih ediliyorlar herhaldeEgo tatmini ediyor şimdi..
Karısına çocuklarına nasıl davranması gerektiği hakkında birde öğüt mü veriyorsun kim olduğunuzun bir farkına varın ya ne haddine senin o kadınla çocuklarını ağzına alıyorsun
Kocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocaya bir de yeni nesil bu kadar sexiykenKendisi kartla bende çıtırla kocam benden 5 yaş kücük yanlış olmasın
Yaaa inan benim kadar burası dünya herşey olabilir diye durumlara farklı iyi niyetle bakmaya çalışan kimse olamaz.Herkes sizin gibi çocuk beyinli değil :) dünya burası yani her şeyin olabilirliği olan bir yer .
Bu olabirlik yüzünde oluşan problemlere de kalkıp çocuk gibi cevap verirsen hiçbir çözüm uretilmez .
Allah değilsininiz hadi nas bebeğim
Beynin sulanmış senin ...işsizlerden tavsiye almam işsizlerin tavsiyeleri de boş olur dolu bir abladan alsam neyse
Elalemde bilimin yolunu izleyen gider Mars 'a bizimkiler de metres oluyorBen mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da