- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Kocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Tamam ben ikna oldum senin metres olduğuna, adam seni kandıramayacak da kimi kandıracakKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Çünkü dizilerde ki gibi düzgün karakterli olan kimse böyle birseyi kabul etmez içinin güzelliği ağzına vurmuşBütün metresler istisnasız ağzı bozuk ve arsız oluyor
Bence burada öyle,öküzün yanında gayette şirinlikyapıyordur,adamada böyleyse zaten kıçına tekmeyi yerdi çoktan.Burda gördüğüm tüm metreslerin zeka düzeyi böyle ondan tercih ediliyorlar herhalde
Kız hepimiz yapıyoz onu bunla mı övünüyonKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Edepsiz olucakKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Ç,irkefliğin metresliğin üzerine ahlaksızsınKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
SkdjjddjdjdjdjdjdKizmiyorum artik :)) o kadar sakince yazmama ragmen bildigini okuyor konu sahibi. Valla karismicam ama banlanmayin sonra
Konu sahibinin erkek olduğuna seksiyi x ile yazmasindan emin oldum. Konu fake dağılalımKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Abla aklıma yeni bir fikir geldi senin ki çıtır değil mi ?Kendisi kartla bende çıtırlakocam benden 5 yaş kücük yanlış olmasın
Erkek olduguna yemin edebilirim ama isptlayamam. Ekside 30 yas üstü kadinlar basligina yazanlardansin herhalde.Kocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Verdiğin cevaplar bu kadar pişkininken ya sen halinden memnunsun. Yada uydurma konu buKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Kız baksın kız yarasın kocamaKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Yok vallahi amlıyımSkdjjddjdjdjdjdjd
Konu sahibine erkek olduğuna seksiyi x ile yazmasindan emin oldum. Konu fake dağılalım
Kız sen herkesin kocasını senin bulduğun akılsız gibi mi sandın ahahahKocan şimdi senden gizli gözü citirlara kayiyordur yazık olmuş kocayabir de yeni nesil bu kadar sexiyken
Duvardan duvara top gibi sektirmek lazım .seni elime verseler yemin ediyorum evire çevire
Adam bunu ciddiye bile almıyordur buna bayılıyor olsa kaç yıldır metres olmasına gönlü razı olmazdıBence burada öyle,öküzün yanında gayette şirinlikyapıyordur,adamada böyleyse zaten kıçına tekmeyi yerdi çoktan.
Sen öyle düşünürsün gerçekler farklı olur ama hahahahahhgahKız baksın kız yarasın kocamaama tekrar edeyim benim kocam
Abla aklıma yeni bir fikir geldi senin ki çıtır değil mi ?
Elimde ki kartı somurdukten sonra sıra seninkine gelecek tabii sen o zaman tam kartlasmis olacaksın zavallı kocanda gençleri ariyacak o zaman yapisirim kocana da
A.cı olmayasınYok vallahi amlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?