- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Hahahah doğru diyorsun canım bunlardan tuvalet daha temiz. Adamın karısı öğrense keşke ve tekmeyi bassaGelde sarılalim benim de midem çok bulanıyor bu arada bunlarin üzerine kusmugunu kurban et kız tuvalete kus daha iyi
Atom mu parçaliyorsun kuzum?Yaaa bana baksana sen işiniz gücünüz yok mu sabahtan beri böyle saçma başlığa sırf hakaret etmek için cevap yazıyorsunuz ne boş insanlarsiniz siz ?
İnsanın ailesi falan işi olmaz mı ?
Benim bu hesabı kurma amacım bok içindeyim bu boktan kurtulmak peki ya sizler niye gece gündüz burda takiliyorsunuz ?
Cidden ananiz babanız yok mu ? Veya aileniz hayret ediyorum böyle vakit öldürenlere
O zaman geri tuşuna basıp konudan usulca çıkabilirsin kimse senin duyarını dinlicek değil burdaKarsilikli hakaret dinlicek degiliz burda
Kalp atan gözlerini yirim senin küçük minnoş bir metres kalp benDaha okuduğunu anlamïyor yazık tekrar oku ve tekrar yorum yap yavrum anlamışsın ne dediğimi otur 0 kitap oku .
Kendisine saygisi olan metres olmuyo zatenBütün metresler istisnasız ağzı bozuk ve arsız oluyor
Emin miyiz eğitimci olduğuna? Üslubu iğrençöğretmenmiş bir de o daha da şaşırtıcı
Zina ne demek biliyormusun önce onu öğren sonra vaaaz ver ..Daha okuduğunu anlamïyor yazık tekrar oku ve tekrar yorum yap yavrum anlamışsın ne dediğimi otur 0 kitap oku .
10 yılda bir gerçekleşen metres tutulmasını görüdn mü?Farkettin mi benle bunu ayni anda alıntıladı 2m uyelik deyince ne kadar zeki goruyor musun
Vallahi yakında kuş da ölür konu sahibi ferasetli bı insan olduğu için aldatmaz diye düşünüyorum artık sevdiği adamı ehehehehh ahahha kendim dediğime inanmadımHahahah doğru diyorsun canım bunlardan tuvalet daha temiz. Adamın karısı öğrense keşke ve tekmeyi bassa
e tmm kendi metres diyor kendisine biz de metres diyoruz kendisine.sorun ne?Metres kelimesi dogru kendi de metresim diye yazdi zaten.
yazma o zaman metresçik. git sahte kocişinle gez toz metresçilik yap.Bence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Ay ne hakareti yahu metres dedik sen de diyorusn metresim diyeDeğiştirdim onları abla :) haklisin da ama böyle hakaret edilmez onlar bana hakaret ederse bende hakaret ederim her şey karşılıklı sonuçta sizin gibi yaklaşsalar bende saygıyla yaklasirim .
Metresim ama bazı şeylerin farkindayim biliyorum onları kurtulmak istiyorum bende
Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .Ya hu hakaret değil gel anlaşalım senle evli bir adamla sevgili olana heleki bile bile olana Metres denilir e bizde onu diyoruz.
Adam kendine taze kan bulmadan siz tekmeyi vurun
Müslümanlık konusunda konusacak en son kişi sizsiniz burda haddinizi bilin. Ne guzel basmışım kuyruğunuza oh
Benzine zam geldi iki çocuk var gezemiyorlardir zamane metreslerini bile vurdu ekonomi önceden böyle miyidyazma o zaman metresçik. git sahte kocişinle gez toz metresçilik yap.
Hopp orda dur terbiyesizleşmenin anlamı yok.Böyle aptalca yorumlar yapıyorsun bende erkek olsaydım bende senin gibi Mallı aldatirdim aralarında olgun beyinli biri yok
Bilim: Ben ne alakaBen mi ?
Yaptığım hataları sorgulayan ve çözüm arayan biriyim yani bilim yolunu izliyorum .
Peki bunlar düz hakaret sorgulama yok bile en azından sorgulayan bir bireyin bu dünya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?