Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atom mu parçaliyorsun kuzum?

"linç idiciklrrrr yasmasınnn"

linc mi kalmış metressin işte.

ne o verdiği paralarla rahat yaşamak güzel mi geliyor?

senin yaşlarında koç gibi dipdiri taze ciltli erkekler varken neden yaşlı kılları ağırmış erkek sevdasındasın? ha cinsellik desen 36 yaşındaki amca mı 25 yaşındaki diri çocuk daha iyi, cevaplar belli.

hiç aşk deme, aşk böyle bir şey değil.

şerefli ve namusluysan öğrendiğin an basardın tekmeyi.

Hahahah doğru diyorsun canım bunlardan tuvalet daha temiz. Adamın karısı öğrense keşke ve tekmeyi bassa
Vallahi yakında kuş da ölür konu sahibi ferasetli bı insan olduğu için aldatmaz diye düşünüyorum artık sevdiği adamı ehehehehh ahahha kendim dediğime inanmadım

Evli erkekle beraber olan kadına ne denir?

karisina ragmen yasamaya calisan kocalar kategorisindeki erkeklerle sevgili olan kadınlardır bazen. metres sınıfında da anıldıkları olur, yuva yıkan kadın olarak da bilinirler.

- yuva yıkan pis kadın seni

Ay ne hakareti yahu metres dedik sen de diyorusn metresim diye

Müslümanlık konusunda konuşacak en son kişi hiçbir zaman yok çünkü İslam oku , araştir diyor ve hata yapsan da yine gel diyor .
Cahilsin daha dinini bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun .
Dinini araştırıyoru bu arada deistim ilerde müslüman olmak isteğim için .
Anlamadığım nokta şu oldu mahalale karısı triplerinde konuşuyorsun ve dedikoducu teyzeler gibi bu konu başlığımın her ayrıntısını takip ediyorsun cidden bu kadar boş musun ?
Dinin der ki : boş dedikodularla uğraşmayın milletin kusurlarıyla önce kendinizi düzeltin öyle .

Böyle aptalca yorumlar yapıyorsun bende erkek olsaydım bende senin gibi Mallı aldatirdim aralarında olgun beyinli biri yok
Hopp orda dur terbiyesizleşmenin anlamı yok.
Burada derdine çare bulamazsın.
Linçleriz.
Her yorumunu şikayet edip konunu kapattırıcam.
İnsanların sinirleriyle oynayamazsın böyle bir günde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…