- 5 Haziran 2022
- 34
- 18
- Konu Sahibi Peri Petek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam da sevdiğiniz adam
gibi. Kusura bakmayın ama oyalıyor sizi.
Genelde o yaşta ki insanlar bir süre sevgili, arkadaş falan gezip tozup öyle evleniyor. Amaa herkesin evliliğe uygun gördüğü yaş farklı. Sırf sevgiliniz böyle istiyor diye onun isteklerine göre davranmayın
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben şartları olgunlaşan kimsenin evliliğe hazır değilim olayına inanmıyorum. Sizde olan ve ya göremediği bir şey vardı ki bu bahanenin arkasına sığındı. Bence tekrar bir şans vermeyin. alır yüzüğünü karşınıza dikilip evlilik teklifi eder o zaman belki ama ilişkiden uzak durun.
Cinselik oldu diyorsun yasamissin benim gibi kanama olmamistir tahminim cirkinlesmek ne alaka
......
Cinselik oldu diyorsun yasamissin benim gibi kanama olmamistir tahminim cirkinlesmek ne alaka
Ben şartları olgunlaşan kimsenin evliliğe hazır değilim olayına inanmıyorum. Sizde olan ve ya göremediği bir şey vardı ki bu bahanenin arkasına sığındı. Bence tekrar bir şans vermeyin. alır yüzüğünü karşınıza dikilip evlilik teklifi eder o zaman belki ama ilişkiden uzak durun.
Belki herkes kendi sevgisini gözünde büyütür.
Alaka soyle ki ben kendi fikrim neyse onu yazdim ama siz hepimizi kendi fikrinizin dogruluguna inandirmak icin israrla herkesi tek tek alintiliyorsunuz.
Alaka kuramiyorsaniz kendi fikriniz neyse onu yazacaksiniz. Bunu alinti yapmadan yazmak daha kolay tavsiye ederim. Boyle yaparsaniz kimse size ne alaka demez cunku bu sizin fikrinizdir.
Iyi forumla
5 sayfada bir alıntı yok.
ne biçim yorum yapıyonuz yahu
Niye senin sevgilin umut verip terketimi kuyruk acin var anlaşılan galiba bundan dolayı aciniyorsun ah yavrum sen ne yaptın da terketiler seni?Konu zaten beyin yakan bir konu. Bir kizimiz da gorduklerini, cevresini, inandiklarini falan yazip alintilar yapip hepimizi ikna etmeye calisiyor :)
Simdi bu konu da geri gelmez dimi :) hayat iste bu kadar toz pembe bulutlar falan hep :)
Niye senin sevgilin umut verip terketimi kuyruk acin var anlaşılan galiba bundan dolayı aciniyorsun ah yavrum sen ne yaptın da terketiler seni?