- 16 Haziran 2009
- 1.134
- 2.108
- Konu Sahibi Peri Petek
Aslinda hayatinda pek cok kisiyle duygusal bag kurmaya calisip basarisizliga ugrayinca 1 takim hisler zamanla öluyor. Heyecan yerini durgunluga birakiyor. Sevmek, fedakarlik yapmak cok kiside denenince anlamini kaybediyor. Dogru kisi geldiginde sizdeki guzel duygularin 1 kismi yozlasmis oluyor. Belki o yuzden ilk tanistigimla evlenmek istiyorum demistir. Kimisi ayriligi kolay atlamaz. Kimisi hic umursamaz, yoluna devam eder. Ama su 1 gercek ki ne kadar cok insanla denenirse ve o kisiler yanlis insanlarsa, kalpte ve ruhta ister istemez yara birakiyor. En zalimane dusunen kisinin bile icini acitan 1 hikayesi vardir ask konularinda.Bu çok hayali ve bana göre sagliksiz bir bakış açısı. Hayatinda karşisina cikan ilk kişiyle evlenip mutlu olan istisnalar vardir illa ki ama zor yani.
Belki de sirf bu mantiginizdan dolayi evlenmek istiyorsunuz ama belki de evliliğe gitmemesi gereken bir ilişkidir zaten adam da oldukça çekimser.
Anlamiyorum hayatina giren 5. Kişiyle evlensen noluyor 1. Kişiyle evlensen noluyor önemli olan doğru zamanda doğru kişi olmasi ve bunun karşimiza cikan ilk kişinin olma ihtimali pek yuksek olmuyor.
Bence zorlamayin, sonra bir şekilde kaybetmemek için vs evliliğe gider de pişman olursa evliligi size zehir eder. Ornekleri var.