- 5 Haziran 2022
- 34
- 18
- Konu Sahibi Peri Petek
Merhabalar, çok ikilemde kalan ve acı çeken bir genç kızım. 3 yıldır birisiyle birlikteyim ve ilk sevgilimdi. 22 yaşıma kadar hep tek bir kişiyi sevmek, sadece onunla bir şeyler yaşamak ve zamanı geldiğinde o insanla evlenmek istedim. İkimizin de yaşları 25. İkimiz de iş sahibi insanlarız. Ben çalışan bir öğretmenim. Artık evlilik zamanının geldiğini söyledikçe erteledi. bana "hayatımda sadece seninle evlenme hayalleri kurdum ama zaman ver" demişti. Zaman zaman bu sebepler değişti, kimi zaman arabamın borcu bitsin, kimi zaman ailemde sorunlarım var, kimiz zaman ise birbirimizi biraz daha tanıyalım diye diye 3 yıl bekletti. En son artık bu konu bir baskı ve kavga halini alınca "ben evliliğe hazır hissetmiyorum, hayatımda böyle bir şey uzunca bir süre düşünmüyorum" dedi. 1 gün sonra arayıp "beni 1 sene daha bekle" dedi ama sürekli fikri değişiyor ve net konuşmuyor. Halbuki ilişkinin başında beni evliliğe ikna eden, aklıma evliliği sokan o'ydu. En son "ya adını koyarız 1 sene o şekilde beklerim, ya da hazır olana dek yollarımızı ayıralım" dedim ve ayrıldık. Erkeklerin de yorumlarını merak ediyorum. Ben oyalandım mı? çok sevdiğim için kullanıldım mı (çünkü ilişkide ileri düzey olmasa da cinsellik de vardı)? Sevdiğim insanla evlenebilmek pahasına onu beklemeli miydim?.. fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Kusura bakmayın çok uzun oldu.. teşekkürler.