Sevdiğim Adam Beni Oyalıyor Mu?

Peri Petek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
34
18
Merhabalar, çok ikilemde kalan ve acı çeken bir genç kızım. 3 yıldır birisiyle birlikteyim ve ilk sevgilimdi. 22 yaşıma kadar hep tek bir kişiyi sevmek, sadece onunla bir şeyler yaşamak ve zamanı geldiğinde o insanla evlenmek istedim. İkimizin de yaşları 25. İkimiz de iş sahibi insanlarız. Ben çalışan bir öğretmenim. Artık evlilik zamanının geldiğini söyledikçe erteledi. bana "hayatımda sadece seninle evlenme hayalleri kurdum ama zaman ver" demişti. Zaman zaman bu sebepler değişti, kimi zaman arabamın borcu bitsin, kimi zaman ailemde sorunlarım var, kimiz zaman ise birbirimizi biraz daha tanıyalım diye diye 3 yıl bekletti. En son artık bu konu bir baskı ve kavga halini alınca "ben evliliğe hazır hissetmiyorum, hayatımda böyle bir şey uzunca bir süre düşünmüyorum" dedi. 1 gün sonra arayıp "beni 1 sene daha bekle" dedi ama sürekli fikri değişiyor ve net konuşmuyor. Halbuki ilişkinin başında beni evliliğe ikna eden, aklıma evliliği sokan o'ydu. En son "ya adını koyarız 1 sene o şekilde beklerim, ya da hazır olana dek yollarımızı ayıralım" dedim ve ayrıldık. Erkeklerin de yorumlarını merak ediyorum. Ben oyalandım mı? çok sevdiğim için kullanıldım mı (çünkü ilişkide ileri düzey olmasa da cinsellik de vardı)? Sevdiğim insanla evlenebilmek pahasına onu beklemeli miydim?.. fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Kusura bakmayın çok uzun oldu.. teşekkürler.

Çok aşık olduğumuzu sanıyordum. Çünkü onun da ilk ciddi ilişkisi bendim. Sebepleri haklı olamaz değil mi.. Bir de artık 25 yaşında olmanın verdiği bir geç kalmışlık hissiyle bu kavgaları yaşar olduk. teşekkür ederim yanıtınız için. Evlilik in çok genç olduğumuzu söyleyerek ayrıldı..

hep tek bir kişiyi sevmek, sadece onunla bir şeyler yaşamak ve zamanı geldiğinde o insanla evlenmek istedim

Bu çok hayali ve bana göre sagliksiz bir bakış açısı. Hayatinda karşisina cikan ilk kişiyle evlenip mutlu olan istisnalar vardir illa ki ama zor yani.
Belki de sirf bu mantiginizdan dolayi evlenmek istiyorsunuz ama belki de evliliğe gitmemesi gereken bir ilişkidir zaten adam da oldukça çekimser.

Anlamiyorum hayatina giren 5. Kişiyle evlensen noluyor 1. Kişiyle evlensen noluyor önemli olan doğru zamanda doğru kişi olmasi ve bunun karşimiza cikan ilk kişinin olma ihtimali pek yuksek olmuyor.
Bence zorlamayin, sonra bir şekilde kaybetmemek için vs evliliğe gider de pişman olursa evliligi size zehir eder. Ornekleri var.

İyi de evlilik için çok erken yani yaslariniz küçük ben hak verdim erkek arkadaşınıza .
Ayrılmanız iyi bı karar ama tekrar bir araya gelmenizi tavsiye etmem. Yaş aldıkça sizin de fikirleriniz değişecektir diye umuyorum.

25 yaş erkek için çok erken. bence haklız bi de artık 25 yaşında olmanın getirdiği geç kalmışlık hissi demeniz biraz abartı değil mi
ilişkimizin ilk 1 yılında benimle evlenmenin hayalini kurarak aklımda olmayan bir şeye beni ikna etti. benden 1 2 sene daha geçtikten sonra söz vermiyor ama beklememi istiyor.

Bu çok hayali ve bana göre sagliksiz bir bakış açısı. Hayatinda karşisina cikan ilk kişiyle evlenip mutlu olan istisnalar vardir illa ki ama zor yani.
Belki de sirf bu mantiginizdan dolayi evlenmek istiyorsunuz ama belki de evliliğe gitmemesi gereken bir ilişkidir zaten adam da oldukça çekimser.

Anlamiyorum hayatina giren 5. Kişiyle evlensen noluyor 1. Kişiyle evlensen noluyor önemli olan doğru zamanda doğru kişi olmasi ve bunun karşimiza cikan ilk kişinin olma ihtimali pek yuksek olmuyor.
Bence zorlamayin, sonra bir şekilde kaybetmemek için vs evliliğe gider de pişman olursa evliligi size zehir eder. Ornekleri var.
Bir şey olmuyor tabiki. onunla bu yüzden evlenmek istemiyorum. Sahiden gerçekten sevdiğim ve hayatımı birleştirmek istediğim içindi. Ve bu hayale inandırıldım. vazgeçilmesi kandırılmış hissetmeme sebep oldu.

Bence daha cok gencsin.. senle evlenmek
Istese bahane uretnezdi.. herif baya takilalim diyor. Demek
Ki bakis aciniz ayni degil.. bence ayrilmaniz hayirli
Olmus, cunku 3 sene sonra hala ayni yerde olacaktiniz.. ve durust bir insan degil hep bir bahane.. karsina kimler cikar salla gitsin

X