Set meme ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi set
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım protez göğüs kafesi genişliği ile alakalı kişiden kişiye değişiyor büyük durması ..ama boyun çok kısaymış bana göre çok büyük durur

Bu konuyu hep yazıyorum,yine yaziyim..Sütyen içi deneme provasında veren görüntüye aldanmayın kızlar.Yani meme dokunuzun altına hele hele kas altına aynı boyut protez koyulunca aynı görüntüyü verebilecegini nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum..Protez denemesi yaptıysan zaten eline alıp görmüştürsün 300 ve 350cc lik bir protezi.Az çok memeye girdigi zaman verecegi boyutu tahmin edebilirsin..Bana en fazla 300cc olur diyen doktorun muayenehanesinde 300cc lik protezi görmüştüm ve bu protez benim gögsümü nasıl toplar yahu,diye içimden geçirmiştim..
Sen bilirsin tabi,doktoruna kendini iyice ifade etki sonrasında büyük oldu,küçük oldu durumunu yaşama..Eşinin fikri çok önemli degil,bu senin vücudun senin begenin beklentin..Sen nasıl istiyorsan onu anlat doktoruna..

valla canım buradaki resimlerden baktıgım kadarıyla 300 iyi duruyor büyük gibi geldi bana.. ama doktorum vücut yapımın 300 le 350 arasını rahat kaldıracağını söyledi, terslik var bu işte normalde doktorlar büyük istemez kadınlar büyük ister bizimki tam tersi, ben dedim küçük olsun büyük olmasın diye :)
benimkiler şu an sıfır değil ama 1 santimlik falan bir meme dokum var heralde yani düze yakın çok...

evet kas altı yani dual plane .. gerçi aralarında da fark yokmu sanırım..neyse teknik konular..
valla 300 bana iyi gibi geldi ama 250lileri denemedik bile biz.. yanında çalışan bayan da onlar çok ufak dedi.. valla dediğin gibi paniğim şu anda acayip.. kaygılanıyorum ya ameliyatta bişi olursa diye.. boyutu falan geçtim artık

hayırlı olsun canım bak ben geçen hafta salı oldum 1 hafta oldu olududa bitti şükür darısı başına

hayırlı olsun canım, sen kurtulmuşsun oh ne güzel.. 1 haftada ne kadar toparlandın canım? malum ufak çocugum var ondan soruyorum..

göğüs alt ve üst ölçün ne?
bir de göğüs dokun var mı?

Son düzenleme:
canım protez göğüs kafesi genişliği ile alakalı kişiden kişiye değişiyor büyük durması ..ama boyun çok kısaymış bana göre çok büyük durur

belki de canım bilemiyorum dr 275-300 demişti o 300 duydum ya en az 300 diye direticem zaten ama lioncumla ölçülerimiz nerdeyse aynı ona 295 kas altı ultra hgh koyulduğu halde gayet normal boyutta duruyo 350 yi de rahat kaldırırmış açıkcası bende vücut ölçülerimiz çok benzediği için 350 den o kadar ürkmüyorum (kas altı düşünerek kas zarı vs anormal durur çünkü ) bi de canım boyum kısa ama gögüs kafesim genişmiş kalçalarım vs maşallah lopez e rakip olabilirim herhalde o yüzden uygun gördü 300 leri :))

yaa kızlar büyük taktırmaktan korkmayın ben 380 cc ama düşük profil taktırdım çokkkkkk pişmanım cc iyi ama profil düşük olduğu için küçük duruyorlar hala, düşük profilden uzak durun resimlerime bakın anlarsınız ne demek istediğimi

Beğendiğin bir fotoğraf varsa onu da götür bence doktoruna. Böyle durmasını istiyorum dersin en azından senin düşündüğünden daha büyüğünü yapmaz. Benim beğendiğim bir foto var öyle. Sayfam da da paylaştım. Oradan da bakabilirsin istersen.

Eger ne istedigini doktoruna iyi anlattiysan ameliyatta 300. 320 ve 350 yi deneyip hangisi istedigini karsiliyorsa ve sana uygun duruyorsa onu kullanicaktir.bence bu sekilde konusmalisin.cok buk durmayan ama dolu dolu duran gogus istiyorum dersen abartidan uzak ama sutyenlerini fazlasiyla doldurucak dolu dolu goguslere uygun protez kullanicaktir?bende minyon tipliyim 320 cok normal duruyor halbuki doktorum 285 demisti.

düşük derken hıgh profil (yüksek ) moderate (orta ) gibi bunu kasdediyorsun dimi canım ???

canım (foto falan göstermedim bi daha gittiğimde mail atcam ama kesin) dr kendi de dedi zaten iddialı mı olsun diye evet falan dedim byük olsun falan dedim tabi ama abartı da olmamalı diye hemen belirtti yani ben kıçımı da yırtsam hiç sanmıyorum ki çok öyle anormal bişey yapsın. bugüne kadar hiç bi hastama 400 cc kullanmadım dedi meselaben zaten 400 lere yaklaşamam o yüzden sıkıntı etmiyorum kullanıp kullanmamasını. burun ameliytında bile ben düz bi burun istemiştim gerçi ama nerdeyse sıfır kavis var (şimdi işte revizyonda kavis de vericek) dr un mantığı bu sorun değil kolay bi işlemle hallolur ama çok derin kavis olsa kaburgandan veya kulak arkadan kıkırdak almam gerekir o daha kötü bişey öyle olmasındansa bu çözümü daha kolay bi durum demişti yani riskleri fazlasıyla göz önüne alıyo. ben büyük değil küçük yapıcak diye korkuyorum canım o yüzden kesin foto götürmeliyim ki somut bi şekilde görsün ne istediğimi öbür türlü hayal ürünü gibi oluyo anlatılanlar. burnum da eşim bırakmadı foto götürim herkesin yapısı farklı saçma olur foto dedi bende sadece sözlerle ifade ettim olmadı bakalım inş bu sefer sıkıntı yaşamam Allah'a emanet...:18:

ooo ne güzel kalçalada varsa orantılı güzel olur gibime geliyor inş.canım dilediğin sonuç gerçekleşir bende büyük göğüs taraftarıyım o kadar ameliyata giriyon değsin değilmi ..göğüs kafesi genişse 350 süper durur

valla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kaygım tavan yapmış durumda. Zaten eşim de bir triplere girdi. Böyle dokunsan tersleyecek modda kendileri. Pek konuşmuyor benimle.. O benden daha gergin herhalde. Birşey demiyor, üstüne varmıyorum ama bu durum sanırım benim kaygılarımı arttırıyor. Kararımı verdim,artık geri dönüş yok. Beni hastaneye bu şekilde mi yollayacak bakalım.
Valla zor iş, bazı eşler hemen kabulleniveriyor. O zaman işin daha kolay tabiki . Benim durumum daha karmaşık. Bir kabulleniyor, bir garip davranıyor. :) Allah allah...

göğüs altın bana yakın, benim ameliyat öncesi alt 78, üst 88di. 250-275cc takıldı ve üst 96 oldu. benim göğüs dokum vardı, sana bu ölçüler takılsa küçük duracağından emin olabilirsin. bir de benim göğüslerim şu an D cup ama benim vücut yapıma göre hiç de büyük görünmüyorlar, gayet ortalama durdu, bana kalsa daha da büyük olabilirdi. benim doktorum dahil doktorların çoğu küçük yapmak taraftarı, benim doktorum bu kadar bile takmak istememişti, hala da çok büyük yapmışım seninkileri der. bence 350yi rahat kaldırırsın, ilk başta gözüne büyük gelebilir ama şişler inip yerine oturdukça iri ama göze batmayan bir ölçü olur.

hiç stres yapıp kendini kasma, eşlerin derdi meme falan değil, erkeklerin canı pek kıymetlidir, onlar ameliyat stresine giriyorlar. kendilerinin asla göze alamayacağı bir işlem olduğu için açık açık korkuyorlar. boşver sen onu, ameliyatı olacak sensin, ameliyata rahat girersen rahat çıkarsın unutma. mutlaka endişeleniyoruz ama kararını vermişsin artık. gözünü kapatıp açacaksın ve bitmiş. benim neredeyse 1 sene olacak, bu kadar rahat olacağını bilsem 3-4 sene önce yaptırırmışım diyorum.

göğüs altı 76 diye yazmıştım en başta ama demin ölçtüm 78 çıktı allah allah..77 diyelim ortalama.
göğüs çevrem de 82-83 gibi birşey.

göğüs altı 76 diye yazmıştım en başta ama demin ölçtüm 78 çıktı allah allah..77 diyelim ortalama.
göğüs çevrem de 82-83 gibi birşey.
Benim gögüs altı çevremde öyle..Ama ameliyattan önceki meme ucu ölçümü hatırlamıyorum malesef.Meme dokum vardı ama benimde B cup tım.400cc lik protezle C-D cup oldum.Yani ili bedene kadar büyüdü diyebiliriz..Büyüklük konusunda senin istedigin görüntü önemli tabi.Mesela ben tam hayal ettigim gibi büyüklükte ve dirilikte gögüslere kavuştum.Alexus arkadaşımızda çok güzel izah etmiş.Bencede 350cc yi rahat kaldırabilirsin gibi geliyor Asla kocaman olurlarmı diye endişe etme.Hiçbir doktor hastasına yapay duracak,abartı olacak bir sonuç çıkarmaz.Hastası öyle isterse o ayrı tabi..Zamanla gözün alışıyor,ödemlerin gidiyor,protezin aşşagıya dogru inip dogallaşıyor ve gözüne küçük gelmeye başlıyor bunu asla aklından çıkarma.Hiçbir gögüs ilk hali gibi kalmıyor,birinci senesinde bariz çok fazla degişiyor.Üst lobun iniyor yani..Onun için lütfen doktoruna ameliyata girmedende istedigin şeyi iyice anlat.Abartı olmayan,vücuduma yakışacak dolu dolu gögüsler istiyorum de sadece Dogal gögüsler istiyorum diyince küçük boyut kullanıyorlar genelde çünkü..Hadi inşallah çok mutlu bir sonuç alırsın sende bizim gibi canım

Eşler öyle,boşiver takma sen onları..Ameliyata kadar benimkide başımn etini yedi.Birşey olursa ilgilenmem,yok patlarsa yok büyük olursa sen çekersin,ikinci ameliyatı falan yaptırmam diyordu..Tabi daha neler neler..Ameliyat önlügümü giyindim ameliyata gidiyorum adam hala eminmisin diyor düşün yani Ama tabi sonrasında iyiki yaptırmışız dedi.Hepsi öyle emin ol Boşver dinleme sen onu,üzerinede gitme sakın.O sessiz duruyorsa sende sessiz ol..Onlarda bizler gibi endişe yaşıyor ve tabi birazda kıskançlık oluyor bu durumda Hadi yürü arkadaşım,bizler varız sana destek oluruz..Bırak sen,erkek kadınları ne zaman anlamışki bu konuda anlayış bekliyorsun yahu

alexus ve arzum77 çok teşekkürler arkadaşlar, insan buraya gelip paylaştıkça gerçekten de rahatlıyor.. Sizler olmasanız ne konu hakkında detaylı bilgim olurdu, ne de cesaretim bu kadar olurdu.. Sağolun..
valla bugün konuştum eşimle hayırdır ne oluyor niye böylesin diye, ıvır zıvır bir sürü şey söyledi, sanki başka şeylere kızmış gibi ama ameliyat stresi olmuş adamda.. Bir de çocuga bakacağı için iş yükünü de dert edinmiş, kendime hiç vakit ayıramıyorum dışarı bile çıkmayıyorum falan dedi.. Ben de üstelemedim. Artık katlanacağız ne yapalım.. Hayırlısıyla cumayı bir atlatayım da rahatayacağım.. Boyut konusunda da son kez yarın doktorla görüşmeye gidiyorum zaten, bir daha söyleyeceğim.. Bu arada ben yuvarlak istiyorum diye söyledim en başından beri ama doktorum damla olması konusunda baya bir ısrar ediyor.. Hatta yanına bir iki tane numune protez alacağını söyledi yani ameliyata girerken.. Damla düşünmemi önermezsiniz dimi?? O ısrarcı da oldukça..

canımcım, eşler bizlerden daha stresli oluyorlar emin ol. benim ki bile destekçi gibiydi, sonra çevirdi bişey olursa ben karışmam dedi öncelikle bu ameliyatı kendin için istediğini unutma, sonucundan hem sen hem eşin mutlu olacak inan ilk bir hafta sıkıntı çekersiniz daha sonrasına iyileşirsin zaten. benim gibi emzirme nedeniyle göğsünde boşalma olmuşsa yuvarlak protez daha hoş duruyor gibi... tabi dr tekniğide önemli, daha önceki hastalarından foto gösterdimi? tekrar deneme yaparsın en son şekline sen karar verirsin. ben 300 cc higt profile yaptırdım ama biraz daha mı büyük olsalardı diye düşünmeye başladım:44: bugün benim doğum günüm ve kendime yaptığım en güzel hediye silikon ameliyatı olmak Allah pişmanlık vermesin hiç birimize

doğum günün kutlu olsun canım :) nice güzel yaşlara..
valla doğru diyorsun öncelikle kendim için.. neyse eşimi bu kadar ikna etmem bile gayet iyi yani, 1 ay sonra herşey geçmiş olacak zaten.. :) o da alışacak.. bugün artık son hazırlıklarımı yapıyorum, yarın ameliyata :) kaygılarım geçti.. gayet iyi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…