bi de canım benim de eşim asla büyük istemiyo hastaneden çıkartmam gene ameliyata girersin diye tehdit bile etti beniama ben sonra pişman olmak istemiyorum ve kendi istediğim doğrultuda karar vericem çünkü hissettiğim kadarıyla eşimde senin dediğin gibi saklayamazsın, çok belli olur sana ait olmadığı sonra zor durumda kalırım diye olması gereken kadar olsun diyo. ben kısa boyluyum (1.55 kilo 53 ) ona rağmen kas altı olursa ki inş olur 350 cc isticem en az 325 sen sanırım daha yapılısın (buarada ölçülerini yazarsan sevinirim) bence dr ideal ölçü vermiş keşke benimki de 350 deseydi 300 demişti bana bende 350 büyük mü olur diye korkuyorum ama dokum çok fazla değil bi de fotlarda o kadar da büyük durmuyo zaten kötü durursa koymaz diye düşünüyorum
kızlar sonunda bugün doktorumla boyut hakkındfa görüşmeye gittim. bu arada günlerdir de hastanede tahlil vs ile uğraşıyorum.. her neyse.. 300 ile 350 arası iyi olur dedi bana ama eşim zaten büyük istemiyor.. 360cc lik deneme protezi de bana çok büyük geldi.. doktora dedim yani, ben büyük gösterişli bişi istemiyorum diye.. üf ya çok büyük olursa.. sonra saklayamam ben onları...
cuma ameliyat oluyorum.. ebrum07 devlet hastanesinde olacağım canım..
Süper
3 Gün kaldı yani... Senin gibi aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum. Deneme protezleri korkunç duruyorlar o sütyenlerin altına takınca. Seninki nasıl olacak? Kas altı mı kas üstü mü?
Benimki kas altı diye konuşuldu mesela ve kas protezi baskılayıp toparlayacağından daha küçük duracaktır diyor herkes. Ayrıca ne olursa olsun alışmamız biraz vakit alacak ve bize yine de büyük gelecek protezler. Kendimi öyle düşündükçe heyecanlanıyorum zaten
Seninkilerin şu anki ölçüsü nedir?
minyon yapılı bir kız değilsin 300-350 arası en ideal bence. deneme protezinin duruşuna da kanma, kas altı alacaksa zaten silikon kas üstünden daha küçük duracaktır. biraz panik halindesin gibi, sakinleş, doktorun ameliyatta deneyip en uygun boyutu kullanır, hiç merak etme desem de hepimiz aynı paniği yaşadık. doktoruna güveniyorsan, istediğini anlatabildiysen ve onun da anladığına inanıyorsan sıkıntı olmaz. bol şanslar
hayırlı olsun canım bak ben geçen hafta salı oldum 1 hafta oldu olududa bitti şükür darısı başına
valla canım buradaki resimlerden baktıgım kadarıyla 300 iyi duruyor büyük gibi geldi bana.. ama doktorum vücut yapımın 300 le 350 arasını rahat kaldıracağını söyledi, terslik var bu işte normalde doktorlar büyük istemez kadınlar büyük ister bizimki tam tersi, ben dedim küçük olsun büyük olmasın diye :)
benimkiler şu an sıfır değil ama 1 santimlik falan bir meme dokum var heralde yani düze yakın çok...
canım protez göğüs kafesi genişliği ile alakalı kişiden kişiye değişiyor büyük durması ..ama boyun çok kısaymış bana göre çok büyük durur
valla canım buradaki resimlerden baktıgım kadarıyla 300 iyi duruyor büyük gibi geldi bana.. ama doktorum vücut yapımın 300 le 350 arasını rahat kaldıracağını söyledi, terslik var bu işte normalde doktorlar büyük istemez kadınlar büyük ister bizimki tam tersi, ben dedim küçük olsun büyük olmasın diye :)
benimkiler şu an sıfır değil ama 1 santimlik falan bir meme dokum var heralde yani düze yakın çok...
belki de canım bilemiyorum dr 275-300 demişti o 300 duydum ya en az 300 diye direticem zaten ama lioncumla ölçülerimiz nerdeyse aynı ona 295 kas altı ultra hgh koyulduğu halde gayet normal boyutta duruyo 350 yi de rahat kaldırırmış açıkcası bende vücut ölçülerimiz çok benzediği için 350 den o kadar ürkmüyorum (kas altı düşünerek kas zarı vs anormal durur çünkü ) bi de canım boyum kısa ama gögüs kafesim genişmiş kalçalarım vs maşallah lopez e rakip olabilirimherhalde o yüzden uygun gördü 300 leri :))
yaa kızlar büyük taktırmaktan korkmayın ben 380 cc ama düşük profil taktırdım çokkkkkk pişmanım cc iyi ama profil düşük olduğu için küçük duruyorlar hala, düşük profilden uzak durun resimlerime bakın anlarsınız ne demek istediğimi
Eger ne istedigini doktoruna iyi anlattiysan ameliyatta 300. 320 ve 350 yi deneyip hangisi istedigini karsiliyorsa ve sana uygun duruyorsa onu kullanicaktir.bence bu sekilde konusmalisin.cok buk durmayan ama dolu dolu duran gogus istiyorum dersen abartidan uzak ama sutyenlerini fazlasiyla doldurucak dolu dolu goguslere uygun protez kullanicaktir?bende minyon tipliyim 320 cok normal duruyor halbuki doktorum 285 demisti.
belki de canım bilemiyorum dr 275-300 demişti o 300 duydum ya en az 300 diye direticem zaten ama lioncumla ölçülerimiz nerdeyse aynı ona 295 kas altı ultra hgh koyulduğu halde gayet normal boyutta duruyo 350 yi de rahat kaldırırmış açıkcası bende vücut ölçülerimiz çok benzediği için 350 den o kadar ürkmüyorum (kas altı düşünerek kas zarı vs anormal durur çünkü ) bi de canım boyum kısa ama gögüs kafesim genişmiş kalçalarım vs maşallah lopez e rakip olabilirimherhalde o yüzden uygun gördü 300 leri :))
göğüs alt ve üst ölçün ne?
bir de göğüs dokun var mı?
göğüs altı 76 diye yazmıştım en başta ama demin ölçtüm 78 çıktı allah allah..77 diyelim ortalama.
göğüs çevrem de 82-83 gibi birşey.
valla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kaygım tavan yapmış durumda. Zaten eşim de bir triplere girdi. Böyle dokunsan tersleyecek modda kendileri. Pek konuşmuyor benimle.. O benden daha gergin herhalde. Birşey demiyor, üstüne varmıyorum ama bu durum sanırım benim kaygılarımı arttırıyor. Kararımı verdim,artık geri dönüş yok. Beni hastaneye bu şekilde mi yollayacak bakalım.
Valla zor iş, bazı eşler hemen kabulleniveriyor. O zaman işin daha kolay tabiki . Benim durumum daha karmaşık. Bir kabulleniyor, bir garip davranıyor. :) Allah allah...
Benim gögüs altı çevremde öyle..Ama ameliyattan önceki meme ucu ölçümü hatırlamıyorum malesef.Meme dokum vardı ama benimde B cup tım.400cc lik protezle C-D cup oldum.Yani ili bedene kadar büyüdü diyebiliriz..Büyüklük konusunda senin istedigin görüntü önemli tabi.Mesela ben tam hayal ettigim gibi büyüklükte ve dirilikte gögüslere kavuştum.Alexus arkadaşımızda çok güzel izah etmiş.Bencede 350cc yi rahat kaldırabilirsin gibi geliyorgöğüs altı 76 diye yazmıştım en başta ama demin ölçtüm 78 çıktı allah allah..77 diyelim ortalama.
göğüs çevrem de 82-83 gibi birşey.
valla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kaygım tavan yapmış durumda. Zaten eşim de bir triplere girdi. Böyle dokunsan tersleyecek modda kendileri. Pek konuşmuyor benimle.. O benden daha gergin herhalde. Birşey demiyor, üstüne varmıyorum ama bu durum sanırım benim kaygılarımı arttırıyor. Kararımı verdim,artık geri dönüş yok. Beni hastaneye bu şekilde mi yollayacak bakalım.
Valla zor iş, bazı eşler hemen kabulleniveriyor. O zaman işin daha kolay tabiki . Benim durumum daha karmaşık. Bir kabulleniyor, bir garip davranıyor. :) Allah allah...
alexus ve arzum77 çok teşekkürler arkadaşlar, insan buraya gelip paylaştıkça gerçekten de rahatlıyor.. Sizler olmasanız ne konu hakkında detaylı bilgim olurdu, ne de cesaretim bu kadar olurdu.. Sağolun..
valla bugün konuştum eşimle hayırdır ne oluyor niye böylesin diye, ıvır zıvır bir sürü şey söyledi, sanki başka şeylere kızmış gibi ama ameliyat stresi olmuş adamda.. Bir de çocuga bakacağı için iş yükünü de dert edinmiş, kendime hiç vakit ayıramıyorum dışarı bile çıkmayıyorum falan dedi.. Ben de üstelemedim. Artık katlanacağız ne yapalım.. Hayırlısıyla cumayı bir atlatayım da rahatayacağım.. Boyut konusunda da son kez yarın doktorla görüşmeye gidiyorum zaten, bir daha söyleyeceğim.. Bu arada ben yuvarlak istiyorum diye söyledim en başından beri ama doktorum damla olması konusunda baya bir ısrar ediyor.. Hatta yanına bir iki tane numune protez alacağını söyledi yani ameliyata girerken.. Damla düşünmemi önermezsiniz dimi?? O ısrarcı da oldukça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?