• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Set meme ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi set
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum günün kutlu olsun canım :) nice güzel yaşlara..
valla doğru diyorsun öncelikle kendim için.. neyse eşimi bu kadar ikna etmem bile gayet iyi yani, 1 ay sonra herşey geçmiş olacak zaten.. :) o da alışacak.. bugün artık son hazırlıklarımı yapıyorum, yarın ameliyata :) kaygılarım geçti.. gayet iyi hissediyorum kendimi

herşey gönlünce olsun inşallah çok mutlu ve memnun olursun.

SET cigim..Yarın büyük gün,Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun,herşey gönlünce olsun,hayırlısıyla güzel haberlerle aramıza gel inşallah :16:

canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah hayırlısıyla gönlündeki gögüslere kavuşursun canım şimdiden çok geçmişler olsun...!:16:

kızlar hepinize çokkkkkk teşekkür ederim. çok sağolun desteğiniz için. Yarın büyük gün gerekten. Burada arkadaşlar teker teker bu süreçlerden geçmiş, geçiyor ve geçecek olanlar da var.. günler çabuk geçiyor, ameliyat günü aldıgım zaman yaklaşık 4 ay öncesinde yeni yeni girip okumaya başlamıştım burayı..Son bir aydır da aktif şekilde yazıyorum.. Buranın faydasını gördüm gerçekten de..
Son gelişmeler. Doktorumun yanına gittim,çizimlerimi yaptı. 325 düşündüğünü söyledi. yine dedim çok büyük olmasın diye. 300 den itibaren denemeye başlayacağını söyledi. uf ya inşallah çok büyük olmazlar hala orda takılı kaldım kızlar ben :)

son mesajımı yazayım artık, bu akşam erken uyurum.. ameliyattan sonra bir kaç gün haber veremeyebilirim, devlet hastanesinde olacagım için internet durumunu bilemiyorum.. Cumartesi akşam üstüne kadar kesin hastanedeyim sonra istediğim zaman çıkıyorum.. Hepinizi öptüm!!

kızlar hepinize çokkkkkk teşekkür ederim. çok sağolun desteğiniz için. Yarın büyük gün gerekten. Burada arkadaşlar teker teker bu süreçlerden geçmiş, geçiyor ve geçecek olanlar da var.. günler çabuk geçiyor, ameliyat günü aldıgım zaman yaklaşık 4 ay öncesinde yeni yeni girip okumaya başlamıştım burayı..Son bir aydır da aktif şekilde yazıyorum.. Buranın faydasını gördüm gerçekten de..
Son gelişmeler. Doktorumun yanına gittim,çizimlerimi yaptı. 325 düşündüğünü söyledi. yine dedim çok büyük olmasın diye. 300 den itibaren denemeye başlayacağını söyledi. uf ya inşallah çok büyük olmazlar hala orda takılı kaldım kızlar ben :)

Olmaz olmaz,büyük olmaz endişe etme ;) Allah yardımcın olsun,şana seninle olsun.Hadi hayırlı haberlerle gel canımın içi :54:

son mesajımı yazayım artık, bu akşam erken uyurum.. ameliyattan sonra bir kaç gün haber veremeyebilirim, devlet hastanesinde olacagım için internet durumunu bilemiyorum.. Cumartesi akşam üstüne kadar kesin hastanedeyim sonra istediğim zaman çıkıyorum.. Hepinizi öptüm!!

haydi canım Allah yardımcımız olsun, bende 5 te giriyorum inşallah. ağrısız, sızısız, komplikasyonsuz, pişmanlıksız, "keşke" demeyeceğimiz bir ameliyat geçiririz inşallah...
arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin, dualarınızı bekliyoruz...

Hadi hayırlısı olsun tatlım :) Az ağrılı bol gülücüklü bir sonuçla aramıza bekliyoruz seni :34: Dualarım seninle :16:

haydi canım Allah yardımcımız olsun, bende 5 te giriyorum inşallah. ağrısız, sızısız, komplikasyonsuz, pişmanlıksız, "keşke" demeyeceğimiz bir ameliyat geçiririz inşallah...
arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin, dualarınızı bekliyoruz...

Hayırlısı olsun şimdiden geçmişler olsun :34: İnşallah her şey gönlünce olur. Dualarım seninle :16:

Olmuş bitmiştir bile :D Sorunsuz belasız atlatırsın inşallah canım..

sen bu mesajı okuduğunda ben çok uzaklarda olurum:53: sende kendini yarım yamalak toplamış bize haber vermek için pc başına geçmiş olursun:52: geçti bile inşallah. bekliyoruz seni:3:

kızlar herkese selam!!!
Ben dün eve geldim. 2 gün hastanede kaldım. dün evde oturdum, oğlum beni görünce ağlama krizine girdi.. tekrar gideceğimi düşündü sanırım nenne,nenne diye ağladı. bacaklarıma yattı,kalkmadı bir süre.. ay çok dramatikti kızlar! neyse sonra alıştı,keyfi,neşesi yerien geldi.. bir iki kucak isteğini reddettim ağladı zırladı ama hemen alıştı. şimdilik tüm ihtiyaçlarını eşim görüyor.
Bana gelince: Ben 2. gün kendi kendime kalkmaya başladım. cumartesiyi 1. günüm olarak sayıyorum, dün iki bugün pazartesi 3. günüm. şu an ayakta durabiliyorum, çok hafif nesneleri taşıyabiliyorum. sol kolumla ocakta cezve falan küçük şeyler ısıtabiliyor, su içiyor,yemek yiyebiliyorum. Tuvalete kendim gidip geliyorum. kısacası çoğu işimi hallediyorum. Sağ kolumu pekhareket ettiremiyorum. Sol yukarıya yavaşça kalkabiliyor. Yanlız göğsümde kaya varmış gibi bir his var!! Bu normal mi kızlar?? Özellikle ayağa kalkınca oluyor, sanki kocaman taş basmışlar gibi hissediyorum. Bu arada ameliyatım zorlu geçmiş, doktor sol göğsümle çok uğraştığını söyledi. Sonuçta da 300cc high profil takılmış, 325e vücudun izin vermedi dedi. İyi de oldu herhalde! Ben daha hiç birşey göremedim çünkü sargıyla dolaşıyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim ve sanırım o zaman görme şansım olacak. Ama sanki çok yukardalar gibime geliyor, ya da şişlikten dolayı öyle sanıyor da olabilirim. Dinlendikçe insan daha iyi hissediyor kendini. Yaşadığım bu sertlik duygusu sizde de oldu mu??

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. benimde aynen öyle sanki kaya bağlamışsın gibi. üff ya sana 300 takılmış. benim 315 çok büyük olucak galiba. napıcam ben herkes anlarsa. keşke 290 falan olsaydı. off çok mutsuzum ben yaa. şu günler bir geçsin hayırlısıyla. inşallah çok büyük olmaz benimde

çok geçmiş olsun set,inşallah sonucun seni çok mutlu eder... meme altın benimkine çok yakın, eski çevren de. bakalım sende 300 cc nasıl duracak :)

kızlar herkese selam!!!
Ben dün eve geldim. 2 gün hastanede kaldım. dün evde oturdum, oğlum beni görünce ağlama krizine girdi.. tekrar gideceğimi düşündü sanırım nenne,nenne diye ağladı. bacaklarıma yattı,kalkmadı bir süre.. ay çok dramatikti kızlar! neyse sonra alıştı,keyfi,neşesi yerien geldi.. bir iki kucak isteğini reddettim ağladı zırladı ama hemen alıştı. şimdilik tüm ihtiyaçlarını eşim görüyor.
Bana gelince: Ben 2. gün kendi kendime kalkmaya başladım. cumartesiyi 1. günüm olarak sayıyorum, dün iki bugün pazartesi 3. günüm. şu an ayakta durabiliyorum, çok hafif nesneleri taşıyabiliyorum. sol kolumla ocakta cezve falan küçük şeyler ısıtabiliyor, su içiyor,yemek yiyebiliyorum. Tuvalete kendim gidip geliyorum. kısacası çoğu işimi hallediyorum. Sağ kolumu pekhareket ettiremiyorum. Sol yukarıya yavaşça kalkabiliyor. Yanlız göğsümde kaya varmış gibi bir his var!! Bu normal mi kızlar?? Özellikle ayağa kalkınca oluyor, sanki kocaman taş basmışlar gibi hissediyorum. Bu arada ameliyatım zorlu geçmiş, doktor sol göğsümle çok uğraştığını söyledi. Sonuçta da 300cc high profil takılmış, 325e vücudun izin vermedi dedi. İyi de oldu herhalde! Ben daha hiç birşey göremedim çünkü sargıyla dolaşıyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim ve sanırım o zaman görme şansım olacak. Ama sanki çok yukardalar gibime geliyor, ya da şişlikten dolayı öyle sanıyor da olabilirim. Dinlendikçe insan daha iyi hissediyor kendini. Yaşadığım bu sertlik duygusu sizde de oldu mu??

Cok gecmis olsun canim,gogsundeki agirlik hissi cok normal,benimde gogus kafesime biri bastiriyomus gibi hissediyordum devamli bi baski vardi gogsumde ve bazen zor nefes aliodum ..bunlar cok normal korkma...yukarda olmalarida cok normal ,en zor kisim bitti artik keyfine bak endiselenme bisi icin :36: oglunada opucuk :70:

ayy canım beniim çok geçmiş olsuunn :nazar: ne güzel bak oldu mu olacak mı derken bitti gitti iştee :16: evet o göğsünde taş hissi bir süre devam edecek hatta hapşırık öksürük zorlayacak ve eğilirken düşecekmiş gibi gelecek ama çok kısa bir süre bir iki gün daha sonra her şey süper olacak.tabi çocuklar biraz sorun çıkarıyor benim kızım halaa alışamadı kreşe getirirken kucak istiyor zorlanıyorum epey onun dışında her şey keyifli sende yat dinlen keyfini çıkar :21:

kızlar herkese selam!!!

canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun zamanla geçecek şikayetlerin hiç merak etme güle güle kullan sevgiler

Back