benim gögüs dokum cok cok azdı canım ekledim seni fotolara bakabilirsin öpuyorum..
kızlar sonunda bugün doktorumla boyut hakkındfa görüşmeye gittim. bu arada günlerdir de hastanede tahlil vs ile uğraşıyorum.. her neyse.. 300 ile 350 arası iyi olur dedi bana ama eşim zaten büyük istemiyor.. 360cc lik deneme protezi de bana çok büyük geldi.. doktora dedim yani, ben büyük gösterişli bişi istemiyorum diye.. üf ya çok büyük olursa.. sonra saklayamam ben onları...
cuma ameliyat oluyorum.. ebrum07 devlet hastanesinde olacağım canım..
kızlar sonunda bugün doktorumla boyut hakkındfa görüşmeye gittim. bu arada günlerdir de hastanede tahlil vs ile uğraşıyorum.. her neyse.. 300 ile 350 arası iyi olur dedi bana ama eşim zaten büyük istemiyor.. 360cc lik deneme protezi de bana çok büyük geldi.. doktora dedim yani, ben büyük gösterişli bişi istemiyorum diye.. üf ya çok büyük olursa.. sonra saklayamam ben onları...
Cnm o kadar büyük olacak diye korkma merak etme ameliyat olana kadar bende öyle düşünüyodum büyük protez abartı olacak zannediyodum ama öyle değilmiş göründüğü gibi olmuyo cnm merak etme rahat ol stres yapma olumlu düşün hadi bakalım hayırlı olsun cnm.kızlar sonunda bugün doktorumla boyut hakkındfa görüşmeye gittim. bu arada günlerdir de hastanede tahlil vs ile uğraşıyorum.. her neyse.. 300 ile 350 arası iyi olur dedi bana ama eşim zaten büyük istemiyor.. 360cc lik deneme protezi de bana çok büyük geldi.. doktora dedim yani, ben büyük gösterişli bişi istemiyorum diye.. üf ya çok büyük olursa.. sonra saklayamam ben onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?