Set meme ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi set
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaffffssssss ekleyemiyorum! Sinir oldum. Bir hata oluştu diyor. Bu sitenin fotograf yükleme yolu bir enteresan geldi bana! NE yapmam lazım ki acaba? Anlayamadım hata nerede?

resimleri masa üstüne kaydettim normal bir şekilde sonra dosya yükle diyerek masaüstünden seçiyorum ama bir süre yüklüyor sonra error diyor yaw((

kızlarrrrrrrrrr, bu sağ memem gitgide yuvarlakl portakal gibi bir grüntü almaya başladı sanki... sol daha yayvan duruyor, sağ biraz daha sert gibi.. İkisinin şekli aynıydı şimdi sağ böyle değişti gibi... İnternetten araştırdım capsul mü diye ama capsul de 1 aydan önce oluşmuyrmuş.. Normal mi bu durum acaba?? Protez yuvarlak oldugu için mi böyle gözüküyor acaba? Şeklini almaya mı başladı dersiniz?
Gerçi bugün doktora gittim, bir problemim olmadıgını söyledi.. Çarşamba da dikişlerimdeki bantları aacakmış, o zaman bir sorarım kendisine.. Ancak tecrübeli arkadaşlara sorayım, sizce bu normal midir? Özeellikle yuvarlak protezli arkadaşlarım siz ne dersiniz?

canım daha kaç kere şekil değiştirecek onlar bilsen
henüz ödemlerin bile inmemiştir, çoğumuzda iki göğsün iyileşme süreci farklı geçti. benim de biri 250 diğeri 275cc, aslında fark çok az ama bana büyük olan daha sertmiş gibi geliyor. yada küçük olanda kendi göğüs dokum daha fazla olduğu için onun yumuşaklığını hissediyor olabilirim. zaten dıştan değil de içten hissediyorum.

kapsül dediğin gibi öyle hemen oluşan bir şey değil. şimdiki silikonlarda da oluşma riski çok az.

sen kafana takma şimdiden böyle şeyleri, doktorun da sorun yok demiş, iyileşmene bak

öyle mi dersin alexus? :18:
yani çok yuvarlak ve top gibi durursa diye korktum ki ben ..
bence ameliyat sonrası psikolojik destek diye bir topik açılmalı forumda, tecrübeliler çömezlere anlatmalı

( bugün sol mememe kramp gibi hareket ettikçe batan ağrılar girdi, hareket edemedim, 5 dk dinlendim hareket ettim, yine ağrıdı, 5 dakika dinlendim hareket ettim yine ağrıdı.. Akşamüstü çok arttı.. Ilık duş aldım, azaldı.. Şimdi dinleniyorum.. Acaba bugün 1 saat dışarıda durdum hırkayla, üşütmeden dolayı olabilir mi? off valla ben baya hastalık hastası oldum ya(( bir an önce iyileşmek istiyorum derken gitgide kendimi hasta ediyorum.. Bunlar normal mi kızlar? Yoksa ben kafayı mı yiyorum sizce?

canim benim 22. gunum bugun halen kendimi dinliyorum odemlerim gitti sayilir protezler asagi dogru inmeye basladikca meme altinda bir baski ve aci hissi oluyor olagan disi bir durum oldugunu zannetmiyorum bunlar elbet yasanmasi gereken surecler sanirim eski halimize donmemiz birkac ayi alacak

canım ya valla ne bileyim zor işmiş gün geçtikçe bana öyle geliyor.. ya 11 günde başlayan ağrı olur mu ki? Çok panik oldum.. Bir de benim seninn dediğin gibi alt kısımda değilki ağrım, mememin üst kısmında ve yanında.. kas spazmı heralde.. durduk yerde ağrımıyor, bazı hareketlerde batıyor gibi oluyor.. İlk 10 gün böyle birşey yaşamadıgım için pat diye 11 gün olunca stres oldum.. :18:

canım bence 11 gün de öyle çok bi zaman değil.benim bugün 3. günüm bitti,ağrılarım azaldı gibi.ama 11. gün erken bence beklemelisin biraz daha.

Ameliyattan sonr aiki gögüste hem şekil olarak hemde boyut olarak farklı durabilir.Özellikle kas altı yada dual plan diye bahsedilen yöntemlerle ameliyat olan hastalarda bu daha fazla olabilir.Çünkü bu yöntemlerde ödem daha fazla olur.Bir gögüs digerine göre her zaman daha hassastır..
SEnin yönteminde kas altı.Şu an çok fazla ödemin vardır canım.Kas altında asla top gibi bir görüntü oluşmaz endişe etme Çünkü kas proteze özellikle üst taraftan baskı yapar.Ayrıca bir problem olsaydı doktorun mutlaka söylerdi..Daha dikişlerin alınmamış sen bu durumun normal olup olmadıgını soruyorsun Zaman canım benim zaman..Sadece zamana ihtiyacın var,sabırlı ol

canım bence 11 gün de öyle çok bi zaman değil.benim bugün 3. günüm bitti,ağrılarım azaldı gibi.ama 11. gün erken bence beklemelisin biraz daha.

Bir ay hatta daha fazla bu agrıları ara ara hissedeceksiniz.Zamanla elektrik çarpması gibi ani agrı veren batmalarınızda olacak.Bunların hepsi normal.Ödemler gittikçe agrılarınızda ortaya çıkıyor çünkü.Ödemli gögüs her zaman uyuşuk gibidir Sabırlı olun,sonuçta ameliyat oldunuz ve birçok yer kesildi içeriden,dokunuz ayrıldı yabancı bir cisim koyuldu vücudunuza.Tabiki vücutta bu yabancı cisimi atmaya çalışacak..Bunun üzerine agrılarınızda ara ara olacak kızlar.Siz dua edinde çok güzel tarihlerde aeliyat oldunuz.Yazın o sıcak günlerinde çok rahat olacaksınız ve gögüsleriniz şekilllerine kavuşmuş olacak

arzumcum çok sağol bu güzel yrumların için okuyunca içim rahatladı. Tabi içimin rahatlamasında dünkü doktor kontrolüm de var.. dediğin gibi ağrıların normal oldugunu söyledi önemseedi bile. ben baya bir panik oldum son bir haftadır acaba birşey olur mu, bir sakatlık çıkar mı diye.. Psikolojim bozuldu resmen.. Evde mumya gibi yürümeye başlamıştım korkudan... Şimdi o durumdan kurtuldum.. Foto da yükleyemedim daha.. Gerçi fotograflarda daha bir çirkin çıkıyor bunlar yaw.. Onu anladım.. Çekiyorum çekiyorum sanki benim aynada gördügümden daha bir kötü çıkıyor pozlar.. Neyse atacağım inşallah bir müsait zamanda.. Eşim çok bunladıgı için evde birşeylerin ucundan tutmaya çalışıyorum vakit bulupta şöyle bir foruma doya doya giremedim ne zamandır...

evet kızlar yeni sorunlarla karşınızdayım. Resimlerisonunda yükleyebildim.. Meme uçlarım aynı hizada durmuyor benim.. Sanki sağdaki protez daha mı aşağıda ne?!! Gerçi eski halleri de simetrik değildi.. Yaw ( Valla bugün baktım daha bir asimetrik mi olmuşlr nee.. Ay bir şöyle keyifle memişlerimin keyfini çıkaramıyorum ben ya(( forumun karamsarı bahtsız bedevisi oldummm yaniii

resime yazdım cevabımı bebeğim

canım fotoğraflarına baktım gayette güzel görünüyorlar ilk zamanlar kendimde de var olan o asimetri zaman la düzeldi bugün 27.günüm haftadan haftaya o kadar fark ediyorlar ki dün gece ilk defa tam yan yatmaya bile başladım çok şükür.Ameliyat sonrası sürekli açıp açıp bakıyoruz değilmi nasıl görünüyorlar diye hatta evde eşim '' iyiki yaptırdın rahat rahat açıyorsun eskiden zor görüyorduk'' diye dalga geçip gülüyor.işte olduğum günlerde bile ilk zamanlar lavaboya gittikçe bakıyordum açıp halen oradalarmı nasıl görünüyorlar çok saçma beliki ama insan kendini alamıyor sürekli bir kendini inceleme hali içerisinde oluyorsun. ilk zamanlarda meme uçlarım aynı hizada durmuyordu ve sağ daha bir şişti masaj sayesinde şuan simetrikler öyleki ameliyat öncesi biliyorsunki doktor çizim yapıyor evde eşitlenip eşitlenmediklerni kontrol etmek için köprücük kemiklerimin tam ortası yani göğüs kemiğinden bir nokta koydum kalemle mezura ile ölçüm yaptım iki göğüs ucumdan her iki taraftanda ölçtüm 20 cm. geldi sonra tekrar tam göbek deliğinden sağ ve sol göğüs ucumu tekrar ölçtüm aynı oranı bulunca içim rahatladı eşitlendiklerini gözle görebilsende bir şüphe oluyor insanda.Hiç takılma bence zamanla çok değişiyorlar canım güle güle kullan.

sağol canım, insan szilerden duyunca daha bir moralleniyor.. Valla beklemedeyim işte, inşallah gün getikçe daha da iyi olacaklardır.. İlk günlere göre kesinlikle daHA doğallaştılar orası kesin de yanlış bir yerleşme olmaz umarım..
Ne zaman tam olarak yumuşayacaklar acaba canım? Seninkiler ne durumda yumuşama konusunda ?

son 1 haftadir cok buyuk fark var 1 aya yaklasti sonucta ameliyat olali odemler gitti cok olmasada asagiya indiler sekillerindede cok degisiklik var ve epeyce yumusamaya basladilar meme uclarimdaki kesi acilarimda 2 gundur azaldi yani zaman gerekiyor cokta degil bence ve kesinlikle beklemeye deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…