Set meme ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi set
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selam canim gecmis olsun .. sanirim ilk zamanlar sorunlarla kafan karisik ama inan yanliz degilsin .. bende 15.ocak oldum ameliyatimi tamam illaki ilk haftaya göre iyiyim kolllar daha bi hareketlendi
agrim sizim eskisi gibi degil ama gel gelelim yinede illede kafama takacak birsey buluyorum .. simdide sol gögsüm alt kisim gögüs ortasina dogru öyle bi uyusukki hicmi hic hissetmiyorum yani bicak alip kessem zink yok resmen sagir olmus gibi arti bide bi sertlik basladi ince ip gibi assagi dogru yine sol gögsüm bunu hele hic anlamadim dokununca agriyorda yani anlican durum vaziyet yanliz degilsin ((

doktorun ne diyor bu sikayetlerini söyledin mi ona? sertlik derken yani çok mu sert? örneğin benim yumuşamaya başladı ama hala normal göğüse göre çokkk sertler yani, o tarz birşeyse hepimizde oluyor bence canım.. acaba biz mi abartıyoruz bazı şeyleri bilemioyurm canım. en son kontrolün ne zamandı? doktor neler dedi? Bir sorun olunca sonuçta onlar elle muayene edince de anıyorlar..

bu arada ben lendimdeki sorunu anladım artık iyice, benim sağ protez kesinlikle soldakinden daha aşağıya konulmuş, düz bir ipğ koydugumda arada bir santimetrelik fark var, sağdaki aşağıda. ilk bakışta çok dikkat ekmiyor ancak inceleyince anlaşılıyor ve <aten meme uçlarım asimetrik oldu bu nedenden dolayı... valla ya daha da aşağı inerse diye korkuyorum. hayırlısı olsun.. acaba bu doktor hatası mıdır diye düşünmekten kendimi alamadım doğrusu

canım benimkide yaklaşık 1 cm aşağıda bir tanesi, bende iple bakmıştım. eskidende öyleydi. ama dr. un tabiki onu düzeltmesi gerekiyordu, diğerinin cebinide 1cm aşağıdan hazırlayıp, ikisini aynı hizaya getirebilirdi ama yapmamış işte. benim birde büyüklük farkı var biliyorsun. sağ aşağıda ve büyük , sol yukarıda ve küçük. 6. ayın sonunda duruma göre tekrar müdahale edilecek bana, artık okadar takmıyorum. bakarsın 6 ay sonra böyle kalsın da diyebilirirm. başıma daha fazla iş açılsın istemiyorum. birde benim dikişim yarım santim kadar açılmıştı, orasıda ayrık bir şekilde kaynadı. yani kahverengi yeri ayrık ama ortası etle dolup kaynadı. görüntü kötü oldu. bütün aksilikler beni buldu setcim. nereden kalkıştım şu silikon işine dertsiz başıma dert açtım. yeni resim ekleyecek misin, son durumunu merak ediyorum

bu arada ben lendimdeki sorunu anladım artık iyice, benim sağ protez kesinlikle soldakinden daha aşağıya konulmuş, düz bir ipğ koydugumda arada bir santimetrelik fark var, sağdaki aşağıda. ilk bakışta çok dikkat ekmiyor ancak inceleyince anlaşılıyor ve <aten meme uçlarım asimetrik oldu bu nedenden dolayı... valla ya daha da aşağı inerse diye korkuyorum. hayırlısı olsun.. acaba bu doktor hatası mıdır diye düşünmekten kendimi alamadım doğrusu

set merhaba.ben operasyona yeni karar verdiğim için yazıları şimdi şimdi okuyorum.merak ettim şu anda senin durumun nasıl yani ağrı sızı kötü görüntü bir hoşnutsuzluk falan var mı.malum üzerinden 1 yıl geçmiş.iyikide yaptırmışım diyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…