• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Set meme ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi set
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben Bursadayım. Doktorum Alper Bayraktar. İ;lgili, işini ciddiye alan bir doktor. Görüştüğüm 3. doktordu;görüşür görüşmez kendisinde karar kıldım.

tam iki hafta sonra bugün ameliyatımı olacağım, bir aksilik çıkmazsa inşallah :) kafamda oluşmaya başladı boyutu falan yani.. forumdaşlarım sayesinde :)

canımcım sen emzirmeyi ne zaman bıraktın dr. bu konuyla ilgili bişeyler söyledimi? bana doğumdan 2 yıl sonra, emzirmeyi bıraktıktan 6 ay sonra dedi ama, benim göğüsler emzirmeyi bırakınca inanılmaz söndüler kimse inanmıyordu böyle olduğuna emzirmeyi bıraktıktan 3.5 ay sonra gittim dr. süt kalmamış ameliyatını yapabiliriz demişti.:40:

canımcım sen emzirmeyi ne zaman bıraktın dr. bu konuyla ilgili bişeyler söyledimi? bana doğumdan 2 yıl sonra, emzirmeyi bıraktıktan 6 ay sonra dedi ama, benim göğüsler emzirmeyi bırakınca inanılmaz söndüler kimse inanmıyordu böyle olduğuna emzirmeyi bıraktıktan 3.5 ay sonra gittim dr. süt kalmamış ameliyatını yapabiliriz demişti.

canım ben 13 aylıktı bıraktım emzirmeyi, şimdi 19 aylık oglum.yani artık olur.. zaten benim göğüsler zaten küçüktü, emzirdikten sonra valla daha da küçüldü, bir daha emizrsem içeri göçecekler herhalde :)) çünkü önceden bol dolgulu ! sütyen taktıgımda en azından dekolte bölgemde bir fazlalaşma oluyordu, ama şimdi bol dolgulu da giysem tahta gibiler.. acayip oldular yani... aşağı indi sanırım meme dokum.. senin çabuk inmiş göğüsler canım..

benim gögüs dokum cok cok azdı canım ekledim seni fotolara bakabilirsin öpuyorum..

kitty_; Merhaba Ben Antalya'dan HiLaL; 16 Ocak'a Akın Bey'e Randevu aldım seninde doktorunmuş. Rica etsem benide arkadaşın olarak ekleyebilir misin? Fotoğrafların varsa bende bakabilir niyim?

canım ben 13 aylıktı bıraktım emzirmeyi, şimdi 19 aylık oglum.yani artık olur.. zaten benim göğüsler zaten küçüktü, emzirdikten sonra valla daha da küçüldü, bir daha emizrsem içeri göçecekler herhalde :)) çünkü önceden bol dolgulu ! sütyen taktıgımda en azından dekolte bölgemde bir fazlalaşma oluyordu, ama şimdi bol dolgulu da giysem tahta gibiler.. acayip oldular yani... aşağı indi sanırım meme dokum.. senin çabuk inmiş göğüsler canım..[/QUOTE]

set cim ayni benim gibiymissin sende..benimde goguslerim zaten kucuktu bir de cocukdan sonra hem dahada kuculdu hemde alabilecek en cirkin hali almislardi ben bakamiyodum dusun o derece kotu :) Protez hayat kurtardi resmen ,bosuna minik goguslerle tahta gibi gezmisim yillarca ;).

Benimde oglum iki yasindaydi gecen sene ben ameliyat oldugumda ,ilk hafta tabiiki baskasi bakti mumkun diil kucagina alabilmen filan,gerci yontemde onemli ama kas alti olucaksa mutlaka birisi sart.sen bir ameliyatini olda bunlari halledersiniz cevrenle isin zekli kisimlari ;)

Guzel haberlerin bekliyoruz simdiden bol sans cnm

hayırlısı olsun allah yardımcın olsun hayırlısıyla senide aramızda görelim..

set cim ayni benim gibiymissin sende..benimde goguslerim zaten kucuktu bir de cocukdan sonra hem dahada kuculdu hemde alabilecek en cirkin hali almislardi ben bakamiyodum dusun o derece kotu :) Protez hayat kurtardi resmen ,bosuna minik goguslerle tahta gibi gezmisim yillarca ;).

Benimde oglum iki yasindaydi gecen sene ben ameliyat oldugumda ,ilk hafta tabiiki baskasi bakti mumkun diil kucagina alabilmen filan,gerci yontemde onemli ama kas alti olucaksa mutlaka birisi sart.sen bir ameliyatini olda bunlari halledersiniz cevrenle isin zekli kisimlari ;)

Guzel haberlerin bekliyoruz simdiden bol sans cnm

sağol canım, gitgide günler yaklaşıyor..
ya sorma ben de önceden olmak isterdim, ama tabi emzirmeden evvel eşim hayatta kabul etmezdi.. çünkü daha önce konusu geçmişti... kesinlikle hayır demişti.. neyse geç olsun güç olmasın :)
incilyacım enim dual plan olacak ama sanırım kas altıyla dual plan aynı şey.. ikisinde de kas kesiliyor.. yani eşim yanımda olacak.. 15 tatil , ikimizde öğretmen olunca iyi oluyor.. 25i de okulun tatil oldugu gün.. ilk hafta artık eşim idare edecek, arada kayınvalifdeme götürür çocugu, 1 haftadan sonra en azından ilgilenmeye başlarım biraz biraz.. ay bir an önce bitsin gitsin istiyorum.. sizin aranıza katılayım artık ben de ::)

Benimkiside dual plan cnm .ogluma annem bakmisti bana da kayinvalidem :) cunku ilk 2 gun yataktan kendim kalkamiyordum ama esin yaninda olucaksa hiic problem yok benim esim yurtdisindaydi.ilk uc gun kayinvalidene birakirsa cocugunu sanki daha iyi olur ,gozunu korkutmasin ben cektigim aciyi bile unuttum gecici bisi,keske turkiyede olsaydim ben dikis izini geciren kremimi cok az kullanmistim oldugu gibi duruyo sana yollardim para vermezdin bosuna.25 ocakta oluyodun idmi ameliyatini?

sağol düşüncen için, olsun adını filan yaz ben alırım buradan canım.. evet 25inde yani haftaaya cuma kısmetse olacağım :) 17 gün de tatil olacak evde olacasğım zaten.. o kadar zamana iyileşirim artık.. çocuk da bir yaramaz benim sorma.. artık nasıl başedecek eşim tek başına bilmem :) biraz sinirlenip arada patlar herhalde :))) neyse katlanırız canım.. adam, kadın gibi bütün gün iş güç çocuk bakımı falan yapacak:)

kızlar sonunda bugün doktorumla boyut hakkındfa görüşmeye gittim. bu arada günlerdir de hastanede tahlil vs ile uğraşıyorum.. her neyse.. 300 ile 350 arası iyi olur dedi bana ama eşim zaten büyük istemiyor.. 360cc lik deneme protezi de bana çok büyük geldi.. doktora dedim yani, ben büyük gösterişli bişi istemiyorum diye.. üf ya çok büyük olursa.. sonra saklayamam ben onları...
cuma ameliyat oluyorum.. ebrum07 devlet hastanesinde olacağım canım..

kızlar sonunda bugün doktorumla boyut hakkındfa görüşmeye gittim. bu arada günlerdir de hastanede tahlil vs ile uğraşıyorum.. her neyse.. 300 ile 350 arası iyi olur dedi bana ama eşim zaten büyük istemiyor.. 360cc lik deneme protezi de bana çok büyük geldi.. doktora dedim yani, ben büyük gösterişli bişi istemiyorum diye.. üf ya çok büyük olursa.. sonra saklayamam ben onları...

Süper :D
3 Gün kaldı yani... Senin gibi aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum. Deneme protezleri korkunç duruyorlar o sütyenlerin altına takınca. Seninki nasıl olacak? Kas altı mı kas üstü mü?
Benimki kas altı diye konuşuldu mesela ve kas protezi baskılayıp toparlayacağından daha küçük duracaktır diyor herkes. Ayrıca ne olursa olsun alışmamız biraz vakit alacak ve bize yine de büyük gelecek protezler. Kendimi öyle düşündükçe heyecanlanıyorum zaten :D
Seninkilerin şu anki ölçüsü nedir?

minyon yapılı bir kız değilsin 300-350 arası en ideal bence. deneme protezinin duruşuna da kanma, kas altı alacaksa zaten silikon kas üstünden daha küçük duracaktır. biraz panik halindesin gibi, sakinleş, doktorun ameliyatta deneyip en uygun boyutu kullanır, hiç merak etme desem de hepimiz aynı paniği yaşadık. doktoruna güveniyorsan, istediğini anlatabildiysen ve onun da anladığına inanıyorsan sıkıntı olmaz. bol şanslar :34:

hayırlı olsun inş hayatım.. hangi devlet hastanesi ve ne kadara mal olacak canım bilgi verirsen iyi olur...

bi de canım benim de eşim asla büyük istemiyo hastaneden çıkartmam gene ameliyata girersin diye tehdit bile etti beni :27::27: ama ben sonra pişman olmak istemiyorum ve kendi istediğim doğrultuda karar vericem çünkü hissettiğim kadarıyla eşimde senin dediğin gibi saklayamazsın, çok belli olur sana ait olmadığı sonra zor durumda kalırım diye olması gereken kadar olsun diyo. ben kısa boyluyum (1.55 kilo 53 ) ona rağmen kas altı olursa ki inş olur 350 cc isticem en az 325 sen sanırım daha yapılısın (buarada ölçülerini yazarsan sevinirim) bence dr ideal ölçü vermiş keşke benimki de 350 deseydi 300 demişti bana bende 350 büyük mü olur diye korkuyorum ama dokum çok fazla değil bi de fotlarda o kadar da büyük durmuyo zaten kötü durursa koymaz diye düşünüyorum :34:

Cnm o kadar büyük olacak diye korkma merak etme ameliyat olana kadar bende öyle düşünüyodum büyük protez abartı olacak zannediyodum ama öyle değilmiş göründüğü gibi olmuyo cnm merak etme rahat ol stres yapma olumlu düşün hadi bakalım hayırlı olsun cnm.

yahu kızlar bende büyük istemiyorum dedim dr a ama o en az 300 350 dedi 1 55 boya bu ölçüler uygulanıyosa bana 500 takar:) nassı olcak bu işler ya benim kocam büyük de büyük diyo ama ben napcam bilmiyorum

Back