Set meme ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi set
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

set

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
125
0
96
İstanbul
Selam herkese. Geri sayım bende de başladı kızlar. 25 ocakta ameliyat oluyorum kısmetse. Buradan sizlere bir çok şey sordum, sormaya da devam ediyorum, sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Ben protez ölçülerime ve şeklime tam karar vermiş değilim. Gerçi doktorla henüz bu konuda çok detaylı bir görüşme ve seçim yapmadık ama sizin tecrübeleriniz benim için çok önemli. Sonuçta burada ameliyat olmuş bir çok arkadaşımız var. Onların görüşlerini okumak bize karar vermede çok yardımcı oluyor :)
şimdi ben size ölçülerimi yazayım.
boy 1,64
kilo 52/53
göğüs kafesim dar
göğüs altı 76
göğüs çevrem 82 yada 83
göğüs dokum çok az, sağ daha büyük. Ayrıca emzirmiş ve pörsümüş bir deri :)
doktorum damla daha güzel olur dedi amma velakin ben dönme kayma ihtimali oldugunu her yerde okudum ve yuvarlak tercih edeceğim. Eşim de kesinlikle yuvarlak olsun daha da problemle uğraşmayalım dedi. Zaten zor ikna ettim kendisini :)
sizler ne düşünüyorsunuz? boyutu falan hakkında?
bir de küçük çocugum var 1,5 yaşında. Ağrı olayınız kaç güne azaldı. malum oğlanla da ilgilenmem gerekiyor.

meme dokun azalmısyanı pörsümüş diyoosun yaa bencede yuvarlak tercıh et.damlanın hem donme rıskı var hemde meme dokun sarkmıssa guzel durmaz.7
damlanın yakıstıgı hatunlar var ama bıraz meme dokusu olan ve dırı bı memeye sahıp olanlar.
mesela miks in memelerı damla ama guzel duruyo.onun b cuptı ve emzırmedıgı ıcın dık memelerı vardı.guzel duruyodu..soylemese yuvarlak derım hatta.

seninle boyumuz ve kilomuz aynı sayılır.. yuvarlak protezden memnun kalacağını düsünuyorum. ama yinede doktorun önerisi de bence önemli..onuda dikkate al derim. dokun az ise 280 300cc ideal bence.. benimde 300cc ve memnunum daha büyük yada daha küçük olsun istemezdim. 1 hafta seni idare edebilecek birileri olursa iyi olur. hem çocugun için hemde senin için. umarım istediğin görüntüye kavuşur çok mutlu olursun sevgiler..

Herkese diyorum sen 400 den aç kapıyı. Eee madem göğüs kafesin de darmış. Gerçi nasıl bir görüntü istediğinle de alakalı bir durum bu ama. Gösterişli mi istiyorsun yoksa doğal mı? Ben D cup derim. Olmadı C.

Helekide emzirmiş bir bayana kesinlikle Yuvarlak protez derim ben Gögüs dokun esnemiş oldugununda dolayı küçük bir protez zaten gögsünü toparlamaya yetmez.Ama saxe arkadaşımında dedigi gibi sen nasıl bir gögüs istiyorsun o önemli cc boyutuna takılma bence.Çünkü her büyüklük herkesde aynı durmaz.Kaç beden büyümesini istediginden yol çıkabilirsin Bir bedenmi büyüsün,iki bedenmi?? Kesinlikle 300cc olsunda üzerinede çıkabilirsin yani İstedigin cup ölçüsüne göre doktorun elinden geleni yapar Tabi vücudunada göre degişir bu ölçüler..

meme dokun azalmısyanı pörsümüş diyoosun yaa bencede yuvarlak tercıh et.damlanın hem donme rıskı var hemde meme dokun sarkmıssa guzel durmaz.7
damlanın yakıstıgı hatunlar var ama bıraz meme dokusu olan ve dırı bı memeye sahıp olanlar.
mesela miks in memelerı damla ama guzel duruyo.onun b cuptı ve emzırmedıgı ıcın dık memelerı vardı.guzel duruyodu..soylemese yuvarlak derım hatta.

canım ben zaten damla düşünmüyorum çok fazla sitede ki genellikle yabancı sitelerde okudum; damlanın dönme ihtimali var diye yazıyor. ama benim doktorum %80 damla yapıyormuş, onun cerrah olarak tercihi sanırım. Eşim de istemiyor damla falan uğraştırma bizi dedi:) zaten adamı zor ikna ettim.. geçen gün daha dedi erken yaptırıyorsun bekleseydin diye.. daha ne kadar bekleyeceğim ayol, zaten beklemişim 30 yıl :) tabi içimden dedim böyle :)))) yavaş yavaş kabul ettirdim anlayacağın.
yuvarlak olsun aman zaten kim görecek damlasını yuvarağını, eşim de kabul etti yuvarlak muvarlak farketmez bana

seninle boyumuz ve kilomuz aynı sayılır.. yuvarlak protezden memnun kalacağını düsünuyorum. ama yinede doktorun önerisi de bence önemli..onuda dikkate al derim. dokun az ise 280 300cc ideal bence.. benimde 300cc ve memnunum daha büyük yada daha küçük olsun istemezdim. 1 hafta seni idare edebilecek birileri olursa iyi olur. hem çocugun için hemde senin için. umarım istediğin görüntüye kavuşur çok mutlu olursun sevgiler..

kittycim önceki göğüs dokusu da önemli bu ameliyatta anladıgım kadarıyla, senin dokun var mıydı çok?
bana 300 civarı birşey gider sanki gibime geliyor 350 büyük gelebilir diye düşünüyorum.. seni arkadaş olarak ekledim, varsa fotolarına bakmak iyi olur benim için.

Herkese diyorum sen 400 den aç kapıyı. Eee madem göğüs kafesin de darmış. Gerçi nasıl bir görüntü istediğinle de alakalı bir durum bu ama. Gösterişli mi istiyorsun yoksa doğal mı? Ben D cup derim. Olmadı C.

Canım 400 çok büyük , ben taşıyamam o kadar ağırlıgı :) yani yakışana yakışıyor da bana yakışmaz, mesela arzum77 ye çok yakışmış.
eşim de çok büyük istemiyor. bana gelince, ben de doğal bir büyüklüğü olsun istiyorum. yani dolgun ama çok gösterişli olmasın benimkiler. a yım zaten c ye çıksın yeter. b de küçük gibi sanki. c ideal gibi geliyor bana.. seninkiler kaç 500 falan mı, 400den aç dediğine göre :)

Papatya :Insallah ameliyatini olup cok mutlu olursun canim

sağol canım, olanlar gayet mutlu valla, onlrdan güç alıyoruz.. bu hallerinden iyi olacagı kesin :)
bence memnun olmayan herkes olmalı, olan herkes insanın kendine olan güveni artıyor kadın olarak diyor.. kendini daha bir güzel falan hissediyormuşsun..

hadi sana da hayırlı olsun
anlattıklarına bakılırsa kesinlikle yuvarlak olsun zaten. bence 300den altını düşünme derim, senin yapında 300 dolu ama iri olmayan bir görüntü oluşturur bence. doktoruna internetteki önce-sonra fotoğraflarından beğendiğin bir tane gösterirsen yaklaşık bir görüntü elde etme şansın daha çok olur. ben foto götürmüştüm, çok benzer bir sonuç elde ettim

hadi sana da hayırlı olsun
anlattıklarına bakılırsa kesinlikle yuvarlak olsun zaten. bence 300den altını düşünme derim, senin yapında 300 dolu ama iri olmayan bir görüntü oluşturur bence. doktoruna internetteki önce-sonra fotoğraflarından beğendiğin bir tane gösterirsen yaklaşık bir görüntü elde etme şansın daha çok olur. ben foto götürmüştüm, çok benzer bir sonuç elde ettim

ben en iyisi bir iki foto indireyim.. dün eşime bir kaç foto gösterdim internetten buldugum o da büyük olanları begenmedi zaten.. ben 300 ü geçmem diye düşünüyorum.
seninkiler kaç ccydi canım.. vücut ölçülerimiz benziyor mu??

benim doktoruma gösterdiğim foto albümlerimde var, beğenirsen onu gösterebilirsin.
maalesef fazla benzeşmiyoruz. benim göğüs dokum vardı ama üstler boşalmıştı. ameliyat öncesi göğüs altı 78, üstü 88 idi. ameliyattan sonra 96 oldu. 250-275cc takıldı, 75C.den 75D.ye çıktım

olur canım nasıl ulaşacağım onlara?
senin baya varmış yaw, benim a cup yani düşün.. d değil de c olmak istiyorum ben.. sen emzirdin herhalde o nedenle senin üstler gitti değil mi?

benim profilime gir, albümlerimden en eski tarihlisinde var resimler.

ben emzirmedim, ama genç kızken çok büyüktü göğüslerim, doğum kontrol hapı biraz küçülttü, sonra vücut geliştirmeyle kaslandı, bırakınca gevşedi. en son da 3-4 sene önce bi 13 kilo aldım, kiloyu verince de alakasız göğüslerim oldu yani şimdiye kadar her boy her beden göğüs kullandım

benim resimlerimi gördün mü? o kadar da büyük değiller, yani benim eski göğüslerim kadar bile yoklar şu anda.

olur canım nasıl ulaşacağım onlara?
senin baya varmış yaw, benim a cup yani düşün.. d değil de c olmak istiyorum ben.. sen emzirdin herhalde o nedenle senin üstler gitti değil mi?

benim gögüs dokum cok cok azdı canım ekledim seni fotolara bakabilirsin öpuyorum..

hangi şehirdesin canım dr un kim.. bence 350 cc çok rahat olur. ben de daha ameliyat olmadım ama inşallah çok güzel sonuç alırsın memnun kalırsın

benim profilime gir, albümlerimden en eski tarihlisinde var resimler.

ben emzirmedim, ama genç kızken çok büyüktü göğüslerim, doğum kontrol hapı biraz küçülttü, sonra vücut geliştirmeyle kaslandı, bırakınca gevşedi. en son da 3-4 sene önce bi 13 kilo aldım, kiloyu verince de alakasız göğüslerim oldu yani şimdiye kadar her boy her beden göğüs kullandım

benim resimlerimi gördün mü? o kadar da büyük değiller, yani benim eski göğüslerim kadar bile yoklar şu and
a.

:) süpersin. hepsinin tadına baktım diyorsun yani! Canım senin fotolara baktım bir daha. bikinili fotolarına bakıyorum tam istediğim göğüs boyutu diyorum, ötekilere bakıyorum sanki çok büyükmüş gibi geliyor; yani yanlış anlama bana uymaz herhalde diyorum. ama çok orantılı bir fiziğin var sende çok hoş durmuş.. seninkiler 300 cciydi dimi?? eşim kesinlikle büyük istemiyor, yani 350 falan büyük bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…