sertifikan var sen yapacaksın

bu da doğru değil .ille de bir enayi mi yapsın .
valla kamuda mı çalışıyorsunuz bılmem ama %99 çalışana-maaşını hakkıyla alana bır kazıkta yonetıcı konumundakıler vuruyor, millet yan gelip yatar-işe gelmez-geç gelir vs.. kimse birşey demez, sesini çıkarmayan herseye tamah edene yuklendikçe yuklenılır.. ki para işi sorumluluk ıster bır ara ödeme yapıyordum , meslegımle alakası olmamasına ragmen bır kurusun hesabını sorarlar herseyı sız yaparsınız bır ton evrak-yazısma-banka ısı ımzayı usttekıler atar ama bakmazlar bıle bu nedır neyın evragıdır dogru mudur yanlıs mıdır dıye, kımsede ıs ogretmez yapacaksanız sız kendı cabanızla ogrenırsınız.
bu nedenle adına enayı mı denır bılmem ama ıstegı olan yapsın, gonullu olan yoksa da esıt bolusulsun sorumluluk..!!
yoksa adı enayı ıse ben enayı olacagıma baskası olsun ınsanı once kendısı ılgılendırır..

evet aynen böyle oldu cnm. millet uyanık kaçtı 15 filan yıllığım. müdürüm anlayacak biri değil.

evet cnm beni anlamışşsın, aynen böyle oluyor canıma yetti, arkadaşların bazılarıda bana kızıyor sanki işten kaçıyorum. tamamen haksızlık ve ekstra iş yükleme var, ek iş geldi eskiyi alalım yok.

aynen canım yaa ben herşeye he diyorum ve kavga edememek gibi bir kötü özelliğim var etsemde haklı bile olsam haklı çıkmam.

kesınlıkle kabul etme karlı çıkan sen olursun senı ısınden de edemezler en fazla bırımın degısır

işte kafam basmıyor dediğimde kursa gittin diyorlar. nasıl gönderildiğim malum

kesınlıkle kabul etme karlı çıkan sen olursun senı ısınden de edemezler en fazla bırımın degısır
kafası odun bi müdürüm var yapmam diye karşısına çıkmam için elimde bişey olmalı o yüzden konu açtım. hani kursa gittim ama anlamadım, zaten eğitimimde müsait değil demek için

kafası odun bi müdürüm var yapmam diye karşısına çıkmam için elimde bişey olmalı o yüzden konu açtım. hani kursa gittim ama anlamadım, zaten eğitimimde müsait değil demek için
kursa sız gonderdınız, bende mecburen gıttım, orda anlatılanlardan da bırsey anlamadım acıkcası bu ıs bana gore degıl, bunun sorumlulugunu da almak ıstemıyorum, egerkı dıreteceksınız lutfen bırımımı degıstırın deyın , bu kadar basıt...

işte herkes böyle düşünüyor ve işler çığırından çıkıyor
evet ben de devlet memuruyum ve işten kaçan eski memurlardan nefret ediyorum .

aaahh ah sizin oralar kibar sanırım ben öyle desem işi emri kabul etmiyorum diye direk soruşturma açılır, o yüzden bahane arıyorum

Canım malesef dilekçe de yazsan dava da etsen idare diyecek ki konunun eğitimini sadece bu personel almıştır. O yüzden çok da ters düşme derim.

işte herkes böyle düşünüyor ve işler çığırından çıkıyor
evet ben de devlet memuruyum ve işten kaçan eski memurlardan nefret ediyorum .
cnm sanırım anlamadın işten kaçanlardan herkes nefret ediyor 15 yıllığım ve cidden canım çıkıyor. işten kaçanlar yüzünden angarya işlerin zor ve belalı işlerin hepsi yüzü yumuşaklara kalıyor

Canım malesef dilekçe de yazsan dava da etsen idare diyecek ki konunun eğitimini sadece bu personel almıştır. O yüzden çok da ters düşme derim.
evet cnm idareyle ters düşmek ayrı bir sıkıntı ne yapsan suç oluyor. tuvaletteyken neredesin diye arayan müdürüm oldu

Ha bir de şimdi o kurs merkezi var ya para alıyor devletten. Şimdi seni egitmis parasini almış sen de diyorsun ben yapamam anlamadim yapmayacagim bu gorevi.yani eger senle ugrasmata karar verirlerse bu konu devleti zarara uğratmaya kadar gider biliyorsun memuriyeti .

maalesef biliyorum

Memuriyette durum farkli olabilir
Ozel sektorde ben pek yatani gormedim yattigin an kapinin onundesin ben o isi begenmem bu isi yapamam diye birsey de yoktur yani

eski memurla aramda 700 TL fark var neymiş efendim kıdemliymiş .Aybaşı gelince herkes maaşını bağışlamıyor herkes çalışacak dedim .Ben de az zıvanadan çıkmadım yani asalaklar yüzünden .

Memuriyette durum farkli olabilir
Ozel sektorde ben pek yatani gormedim yattigin an kapinin onundesin ben o isi begenmem bu isi yapamam diye birsey de yoktur yani
özel sektör tabii farklı onların işi de ayrı zor. bizi kolayına atamazlar ama soruşturma bilmem ne uğraşır durursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…