sertifikan var sen yapacaksın

Bak iste ne guzel her iste bir hayir vardir muhendis kadinsin zekisin ogren cebinde dursun

kamuda bazı şeyleri kabullenmek zorundasın. bir düzen var ya da düzensizlik ama çoğunun cevabı: bu iş yıllardır böyle.

ah kimlerin yapmak istemediği nice işleri yapıyoruz bi bilsen. hem de aynı maaşı aldığımız bütün gün yatıp çalışmayan bir sürü kişiyle. o yüzden ki bence çok takma, sertifika aldın diye işi öğrendin saylmaz. sonuçta teori başka uygulama başka. bir şekilde bütün işlerin yürüdüğünü yıllardır gördüğüm ama en çok da yığılı evraklar arasında sıkıntılı kalıp mesai ücreti almaksızın hafta sonu bile geldğim bir kurumdayım ki o yüzdendir takma

ne güzel anlatıp duygularıma tercüman olmuşsunuz, kamu böyle yarısı yatar yarısının canı çıkar

teşekkürler çok iyimsersiniz, ama ben örnek verdim maaş değil, para işi ve sıkıntılı, kimse yanaşmıyor bana kaldı
Konuyu buradan sor canim belki bilen cikar seni yonlendirir muhasebeciler mali musavirler bilir fazlasiyla

1 aylık koskoca eğitim sonunda sınav yapmadılar , e o zaman sorun yok diye düşünmenize inanamıyorum. 2 günlük bir eğitim değil , 1 aylık bir eğitim ; sonunda sertifika vermeleri gayet normal.

Aldığınız eğitimi de sertifikayı da iptal edemezsiniz. 1 ay boyunca dinlemediklerinizi öğrenmek için bol bol çalışacaksınız.

konu anlamamam değil, iş ona kalırsa bende haksız yere gönderildim isteğim dışında. sorum başka arkadaşlar.

konu anlamamam değil, iş ona kalırsa bende haksız yere gönderildim isteğim dışında. sorum başka arkadaşlar.
Kafana takma ogrenirsin yaparsin ne olacak uzulme
Nasil yedigin yemegi iptal edemiyorsun aldigin egitimin de sertifikanin da iptali soz konusu degil kuzucum

Kurumda bu işin yapılması gerekiyor mu ? Evet.
Bu işi yapabilecek personel yetiştirmeleri gerekiyor mu ? Evet.

Kurum da bu eğitimi almak için personellere eğitim atamış. Neden haksız yere olsun ki ?

eğer kendi işinize ek olarak ekstra bir iş yüklediler ise o işin size ağır geldiğini en azından eski işlerininizin alınması gerektiğini söyleyeceksiniz amirinize .
Herkes aynı usül devam etsin ama sırf siz kursa gittiğiniz için ekstra size yük olsun olmaz .
Eşitliğe aykırı .işin adaletli dağıtılması lazım .
Uygun bir dille anlatın
kaç yıllık memursunuz ?

o çakallar siz arıza çıkarmayın diye öyle demişler .
Memur cinsi işte .Ben de çok şikayetçiyim ama artık maymun gözünü açtı.
HErşeye he derdim geçti o günler .
İnsanı sessiz bulunca üstüne çökerler .

Bana da benzer bir durumda is dayattilar muhasebe bilmem ihale yapacaksin dediler kabul etmedim bir yil yonetim ogreneceksim dedi, bende ogrenmem de yapmam da dedim sonunda ben kazandim simdi kafam rahat kabul etmeyin benim kafam basmaz yapamam deyin diretin ama baskasina verirler isi...

bu da doğru değil .ille de bir enayi mi yapsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…