Bak iste ne guzel her iste bir hayir vardir muhendis kadinsin zekisin ogren cebinde dursunbizde kurs istekle çıkar, ama bana öyle olmadı, tamamen yanlışlıkla, gitmek istemedim bende, ama ya dediler artık çıkmış olmaz, ya rapor alacan ya gidecen. ee yalan yere bir ay rapor nasıl alınır mecbur gittim.
teşekkürler çok iyimsersiniz, ama ben örnek verdim maaş değil, para işi ve sıkıntılı, kimse yanaşmıyor bana kaldıBak iste ne guzel her iste bir hayir vardir muhendis kadinsin zekisin ogren cebinde dursun
ne güzel anlatıp duygularıma tercüman olmuşsunuz, kamu böyle yarısı yatar yarısının canı çıkarkamuda bazı şeyleri kabullenmek zorundasın. bir düzen var ya da düzensizlik ama çoğunun cevabı: bu iş yıllardır böyle.
ah kimlerin yapmak istemediği nice işleri yapıyoruz bi bilsen. hem de aynı maaşı aldığımız bütün gün yatıp çalışmayan bir sürü kişiyle. o yüzden ki bence çok takma, sertifika aldın diye işi öğrendin saylmaz. sonuçta teori başka uygulama başka. bir şekilde bütün işlerin yürüdüğünü yıllardır gördüğüm ama en çok da yığılı evraklar arasında sıkıntılı kalıp mesai ücreti almaksızın hafta sonu bile geldğim bir kurumdayım ki o yüzdendir takma
Konuyu buradan sor canim belki bilen cikar seni yonlendirir muhasebeciler mali musavirler bilir fazlasiylateşekkürler çok iyimsersiniz, ama ben örnek verdim maaş değil, para işi ve sıkıntılı, kimse yanaşmıyor bana kaldı
destekleme diyelim ona benzer. biraz ayrıntılı anlatmam lazım ama çok uzun boşverinbordro gıbı bısımı
o yüzden yazdım canım yaa, ben sanki iptal oluyor tam sorumlu olmayız diye hatırlıyorum sınav yüzünden ama bir türlü tam netleşemiyorumKonuyu buradan sor canim belki bilen cikar seni yonlendirir muhasebeciler mali musavirler bilir fazlasiyla
bizde kurs istekle çıkar, ama bana öyle olmadı, tamamen yanlışlıkla, gitmek istemedim bende, ama ya dediler artık çıkmış olmaz, ya rapor alacan ya gidecen. ee yalan yere bir ay rapor nasıl alınır mecbur gittim.
ne güzel anlatıp duygularıma tercüman olmuşsunuz, kamu böyle yarısı yatar yarısının canı çıkar
anladım hakketten nasıl yapacaksınızdestekleme diyelim ona benzer. biraz ayrıntılı anlatmam lazım ama çok uzun boşverin
Kafana takma ogrenirsin yaparsin ne olacak uzulmekonu anlamamam değil, iş ona kalırsa bende haksız yere gönderildim isteğim dışında. sorum başka arkadaşlar.
konu anlamamam değil, iş ona kalırsa bende haksız yere gönderildim isteğim dışında. sorum başka arkadaşlar.
eğer kendi işinize ek olarak ekstra bir iş yüklediler ise o işin size ağır geldiğini en azından eski işlerininizin alınması gerektiğini söyleyeceksiniz amirinize .konu anlamamam değil, iş ona kalırsa bende haksız yere gönderildim isteğim dışında. sorum başka arkadaşlar.
o çakallar siz arıza çıkarmayın diye öyle demişler .ya onu diyorumya benim okulunu bitirdiğim bir şey değil, yani diyelimki ben ziraat mühendisiyim, konu maaşlar gibi... ya dediler kurs çıktı git ne olacak gezersin, bende öyle gittim oturdum vallahi dinleyemedim ve anlamadım...
arkadaşlar çok sinirliyim. kamuda çalışıyorum. önce bir kursa gönderildim. alakam olmayan bir konuydu pekte ilgilenmedim. anlamadım bile. sonunda da sınav filan olmadan bize belge verdiler. konu hakkında hiç bilgim olmadığı halde artık bana baskı yapılmaya başlandı kursa gittin sen yapacaksın diye...sormak istediğim bu sertifikayı iptal şansım yokmu, yada belge aldım diye mutlaka evraklar bana mı itelenecek? bundan kurtuluşum nasıl olur, kimsenin yapmak istemediği bir iş bana kaldı....
Bana da benzer bir durumda is dayattilar muhasebe bilmem ihale yapacaksin dediler kabul etmedim bir yil yonetim ogreneceksim dedi, bende ogrenmem de yapmam da dedim sonunda ben kazandim simdi kafam rahat kabul etmeyin benim kafam basmaz yapamam deyin diretin ama baskasina verirler isi...arkadaşlar çok sinirliyim. kamuda çalışıyorum. önce bir kursa gönderildim. alakam olmayan bir konuydu pekte ilgilenmedim. anlamadım bile. sonunda da sınav filan olmadan bize belge verdiler. konu hakkında hiç bilgim olmadığı halde artık bana baskı yapılmaya başlandı kursa gittin sen yapacaksın diye...sormak istediğim bu sertifikayı iptal şansım yokmu, yada belge aldım diye mutlaka evraklar bana mı itelenecek? bundan kurtuluşum nasıl olur, kimsenin yapmak istemediği bir iş bana kaldı....
bu da doğru değil .ille de bir enayi mi yapsın .Bana da benzer bir durumda is dayattilar muhasebe bilmem ihale yapacaksin dediler kabul etmedim bir yil yonetim ogreneceksim dedi, bende ogrenmem de yapmam da dedim sonunda ben kazandim simdi kafam rahat kabul etmeyin benim kafam basmaz yapamam deyin diretin ama baskasina verirler isi...