Eskısı yenısı ile alakalı bırsey degıl herkes ısten kaçıyor, işini hakkıyla yapanı da enınde sonunda ısten sogutuyorlar. Sahsen bende oyle oldu, ihale işini üstüme yığmaya kalktılar bende dırettım kabul etmedım kı meslegımle alakalı bır ıs degıl ve benım kadrom bıle meslekı bır unvanla gecıyor, aynı maası alacagım aynı sartlarda herkesten cok daha fazla sorumluluk alacagım hayatta bunu yapamazdım ve yapmadım.ayrıca bız 4 kısıydık eskı bırımımde dedımkı herkes esıt sorumluluk alsın eyvallah ama tek basıma ben bu ısın sorumlulugu kabul etmem-herkes yan cızdı-onlarda kımseye sende elını tasın altına koyacaksın demedı , benden baska..bende dırettım ve yapmadım.
şimdi bıreysel gunluk kotası olan bır ıs yapıyorum.
egıtımını aldıgım meslegım dedıgım ıs bu..
ısımı yapıyorum ama asla fazlasını degıl , herkesten ıstenen kadarını , gerı kalan zamanımı da kendıme harcıyorum, cunku boylesı kıymet bılıyor.
zamanında mudurum işi kabul etmedım dıye benı resmen kovdu, ama ne oldu daha rahat bır bırıme gectım ve kendı elıyle koydu buraya, burdada bolum amırım falan herkes benden memnun ve bende su an sevdıgım egıtım aldıgım ısı yapıyorum ..[/QUO
mücadele edip başarılı olmuşsunuz adınıza sevindim, ben pek diretemeyen bir tipim ve biliyorlar. tabii buda benim eksikliğim