Maşaallah canımnevreste 6 sene önce senin yaptiklarina imreniyordum.zamanla bende usta oldum sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah canımnevreste 6 sene önce senin yaptiklarina imreniyordum.zamanla bende usta oldum sanirim
Pot kırmisim deseneeTaş mı geldiBenim kkda bir sürü tatlı tarifim var onlarla yetinebilirsinizAma deynepnaz 'ın bir tane bile yok
Deynep sonunda elimizden kaçacak İşimiz gücümüz ondan bahsediyoruzPot kırmisim desenee
Çok teşekkür ederim canımBen eskidim artıkevet nevrestenin süper tarifleri var
Bana özelden söyledi çok güzel bir tarif hazırlayacakmışYarışmacılar kaçmasın diye son günleri bekliyor
Hayırlısı, bekliyoruz, çünkü bu yarışma cidden alışkanlık yapıyor aslında.. İşin aslı, mesele kazanmak kazanmamak değil, mesele az oy almamak aslında.. Sanırsam bir taktir edilememe paniği oluyor psikolojikman bizdeBana özelden söyledi çok güzel bir tarif hazırlayacakmışYarışmacılar kaçmasın diye son günleri bekliyor
Ama yeni kategori başlayınca diğer kategori unutuluyorAslında oylar farklı verilebiliyor..Yani tarifiniz güzel olmadığı için falan değilİlgiler ve zevkler farklı olabiliyorHayırlısı, bekliyoruz, çünkü bu yarışma cidden alışkanlık yapıyor aslında.. İşin aslı, mesele kazanmak kazanmamak değil, mesele az oy almamak aslında.. Sanırsam bir taktir edilememe paniği oluyor psikolojikman bizde
hala tazeciksinÇok teşekkür ederim canımBen eskidim artık
Teşekkür ederim canımhala tazeciksin
Küçük emrah smileyiTaş mı geldiBenim kkda bir sürü tatlı tarifim var onlarla yetinebilirsinizAma deynepnaz 'ın bir tane bile yok
Kazene küstüm banane katılmayacağım.Sadece1.ye hediye pro kart veriyormuş.
Canım inan daha ne yapacağım bilmiyorumAslında kadayıf tatlısı yapabilirimDolmasını biliyorumAma Erzurumlular kadar güzel yapamam tarifi ziyan etmeyelimÇocukluğum orda geçti ama yemesini daha iyi biliyorumNevreste kallavi bir tatli yapmak istersen kadayif dolmasi yapabilirsin bizim de gözümüz senlenir burada
O zaman bu kategoriye mutlaka katılmalısınKüçük emrah smileyi
Benim hiç tatlı tarifim olmadı ,
Düşündüm de tırstımO zaman bu kategoriye mutlaka katılmalısın
Kazen'i yazarken etiketlemeyi düşünmedin mi
Canım pro kart dediğin şey verir parasını alırsın, ama oy satın alamazsınKüçük emrah smileyi
Benim hiç tatlı tarifim olmadı ,
İstersen senin adına etiketleye bilirimDüşündüm de tırstım
Ben Onun hakkında birşey mi dedim ki.Yazmaya korkuyorum sen yaz dedin yaİstersen senin adına etiketleye bilirim
Parasıyla alınca tadı çıkmaz,alın teriyle almak lazımCanım pro kart dediğin şey verir parasını alırsın, ama oy satın alamazsın