• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bana özelden söyledi çok güzel bir tarif hazırlayacakmış:KK45:Yarışmacılar kaçmasın diye son günleri bekliyor:KK73:
Hayırlısı, bekliyoruz, çünkü bu yarışma cidden alışkanlık yapıyor aslında..:KK48: İşin aslı, mesele kazanmak kazanmamak değil, mesele az oy almamak aslında.. Sanırsam bir taktir edilememe paniği oluyor psikolojikman bizde :KK17:

Hayırlısı, bekliyoruz, çünkü bu yarışma cidden alışkanlık yapıyor aslında..:KK48: İşin aslı, mesele kazanmak kazanmamak değil, mesele az oy almamak aslında.. Sanırsam bir taktir edilememe paniği oluyor psikolojikman bizde :KK17:
Ama yeni kategori başlayınca diğer kategori unutuluyor:KK45:Aslında oylar farklı verilebiliyor..:KK51:Yani tarifiniz güzel olmadığı için falan değil:KK19:İlgiler ve zevkler farklı olabiliyor:KK51:

Taş mı geldi:KK35:Benim kkda bir sürü tatlı tarifim var onlarla yetinebilirsiniz:KK53:Ama deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'ın bir tane bile yok:KK30:
Küçük emrah smileyi
Benim hiç tatlı tarifim olmadı ,:KK61:
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. geçenki yarışmada olduğu gibi senden bir son dakika golü bekliyoruz :KK48:
Bence katılırsın:KK48:
Kazene küstüm banane katılmayacağım.Sadece1.ye hediye pro kart veriyormuş.:KK12:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kallavi bir tatli yapmak istersen kadayif dolmasi yapabilirsin bizim de gözümüz senlenir burada
Canım inan daha ne yapacağım bilmiyorum:KK19:Aslında kadayıf tatlısı yapabilirim:KK45:Dolmasını biliyorum:kk77:Ama Erzurumlular kadar güzel yapamam tarifi ziyan etmeyelim:KK48:Çocukluğum orda geçti ama yemesini daha iyi biliyorum:KK48:
Kadayıf ile başka birşey düşünebilirim:KK19:

Küçük emrah smileyi
Benim hiç tatlı tarifim olmadı ,:KK61:

Kazene küstüm banane katılmayacağım.Sadece1.ye hediye pro kart veriyormuş.
O zaman bu kategoriye mutlaka katılmalısın:KK42:
Kazen'i yazarken etiketlemeyi düşünmedin mi:-)

Back