- 2 Aralık 2015
- 31.718
- 105.710
- 598
Ne oldu yanağına kızım.Açıklama yapsa inanmazlarda
Yok birşey anne eşek öptü de,Onun rujunun izi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu yanağına kızım.Açıklama yapsa inanmazlarda
Hhahahaha esek öpücüğü @Nevreste ask olsun yaAçıklama yapsa inanmazlarda
Ne oldu yanağına kızım.
Yok birşey anne eşek öptü de,Onun rujunun izi
Hhahahaha esek öpücüğü @Nevreste ask olsun ya
Kız erinmedim baktım,en çok senin masan beğenilmiş,ama demedi deme B Be_Ni_1012 seni geçer.
Canim bende buyuk emoji yokbununla idare et artikÖpücüğü alınca öyle demiyordun
Tamam hadi gel ben öpeyim
Hayırlısı olsun canimKız erinmedim baktım,en çok senin masan beğenilmiş,ama demedi deme B Be_Ni_1012 seni geçer.
Dost acı söyler.Neyse ki konumuz tatlılar yersin bir tatlı acısı gider.
Canim bende buyuk emoji yokbununla idare et artik
Ağlasana ,üzülsene .Hayırlısı olsun canim
Ben ağlanacak halde degilim hayatim tatlisi olmayan aglasinAğlasana ,üzülsene .
Bayıldım hepsine de
Bunları kk'dan alıyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-msn-ifadeleri-kizlar-buyrun.7035/#post-41475
değil miBen ağlanacak halde degilim hayatim tatlisi olmayan aglasin
İyice dayak arsızı oldun sen,o kadar dayağımı yedin ,yine de uslanmadın.Ben ağlanacak halde degilim hayatim tatlisi olmayan aglasin
Cook tesekkurler canim deynepnaz bak benden taraf umudu olan hayranlarim varmistalhayasir bende en çok senin tatlini ve sunumunu beğendim 1.olacak bir tarif
Tatlısı olmayan herkesssskızim sana soyluyorum gelinim sen anla misaliiiiİyice dayak arsızı oldun sen,o kadar dayağımı yedin ,yine de uslanmadın.
Haaaa .Sen Nevresteden bahsettin ,tamam sorun yok o zaman.
sana dair umudum çok fazla da beni gecmesenmümkün müCook tesekkurler canim deynepnaz bak benden taraf umudu olan hayranlarim varmis
Neden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.Cook tesekkurler canim deynepnaz bak benden taraf umudu olan hayranlarim varmis
Sana göre herkes ajan kız psikolojin bozulcak cokmu film izliyonNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.