- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
beni çağırdı evet çok eziyormussun kızıNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni çağırdı evet çok eziyormussun kızıNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.
Ben sana şifremi vereyim,benim yerime çok güzel bir tatlı yap,benim yerime katılcanim yeni bir tatli yapmak istiyor bir daha yarismaya girebilir miyim ki
yaptim ama senin yerine katilmam yasaklari cigneyememBen sana şifremi vereyim,benim yerime çok güzel bir tatlı yap,benim yerime katıl
O zaman sende beni_nin ajanisin Nevreste yetisssssssssNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.
Deynep yapmak istediğim iki tarif var kız birini sana yapamBen sana şifremi vereyim,benim yerime çok güzel bir tatlı yap,benim yerime katıl
Teşekkürler aeben senin tarifinide merakla bekliyoruzNeler yapıyorsunuz bakalım hanımlar .
Çok güzel tarifler sunumlar gelmiş , ellerinize sağlık
Senin tarifini merakla bekliyorumGüzel bir sunum yapacağından eminim.Madem ikisini de yapmak istiyorsun yap,teklifini düşüneceğimDeynep yapmak istediğim iki tarif var kız birini sana yapam
O zaman sende beni_nin ajanisin Nevreste yetisssssssss
Benden değil senden bahsediyorİyice dayak arsızı oldun sen,o kadar dayağımı yedin ,yine de uslanmadın.
Haaaa .Sen Nevresteden bahsettin ,tamam sorun yok o zaman.
deynepnaz görüyor musun ne kadar hamarat hatunlar varcanim yeni bir tatli yapmak istiyor bir daha yarismaya girebilir miyim ki
Öyle bir hakkımız varsa bende katılayımmı
evet nevrestecigim senin kadar olmasa da
Yarışmaya tekrar tarif ekleyemiyorsunuzAma yapılan tarifleri deneyip bizimle paylaşabilirsinizÖyle bir hakkımız varsa bende katılayımmı
Baklava bittide
Benden değil senden bahsediyor
Maşaallah sende de cevherler varmış şimdiye kadar kaçıyor muşsunBundan sonra her zaman bekliyorumevet nevrestecigim senin kadar olmasa da
Kimden bahsediyorsun çabuk söyle
Yok ben sessiz kalma hakkimi kullanayimKimden bahsediyorsun çabuk söyle
nevreste 6 sene önce senin yaptiklarina imreniyordum.zamanla bende usta oldum sanirimMaşaallah sende de cevherler varmış şimdiye kadar kaçıyor muşsunBundan sonra her zaman bekliyorum
Taş mı geldiBenim kkda bir sürü tatlı tarifim var onlarla yetinebilirsinizAma deynepnaz 'ın bir tane bile yokYok ben sessiz kalma hakkimi kullanayim