- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
beni çağırdı evet çok eziyormussun kızıNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni çağırdı evet çok eziyormussun kızıNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.![]()
Ben sana şifremi vereyim,benim yerime çok güzel bir tatlı yapcanim yeni bir tatli yapmak istiyorbir daha yarismaya girebilir miyim ki
![]()
yaptim ama senin yerine katilmam yasaklari cigneyememBen sana şifremi vereyim,benim yerime çok güzel bir tatlı yap,benim yerime katıl
O zaman sende beni_nin ajanisinNeden şimdi geldi,senin ayarlamadığın ne malum.İşbirliğiyle buldunuz benim gibi zavallıyı ,çökertmeye çalışıyorsunuz.![]()
Deynep yapmak istediğim iki tarif var kız birini sana yapamBen sana şifremi vereyim,benim yerime çok güzel bir tatlı yap,benim yerime katıl
TeşekkürlerNeler yapıyorsunuz bakalım hanımlar .
Çok güzel tarifler sunumlar gelmiş , ellerinize sağlık![]()
Senin tarifini merakla bekliyorumDeynep yapmak istediğim iki tarif var kız birini sana yapam![]()
![]()
Benden değil senden bahsediyorİyice dayak arsızı oldun sen,o kadar dayağımı yedin ,yine de uslanmadın.
Haaaa .Sen Nevresteden bahsettin ,tamam sorun yok o zaman.![]()
canim yeni bir tatli yapmak istiyorbir daha yarismaya girebilir miyim ki
![]()
Öyle bir hakkımız varsa bende katılayımmı
evet nevrestecigim senin kadar olmasa da
Yarışmaya tekrar tarif ekleyemiyorsunuzÖyle bir hakkımız varsa bende katılayımmı
Baklava bittide![]()
Maşaallah sende de cevherler varmış şimdiye kadar kaçıyor muşsunevet nevrestecigim senin kadar olmasa da![]()
Kimden bahsediyorsun çabuk söyle
Yok ben sessiz kalma hakkimi kullanayimKimden bahsediyorsun çabuk söyle![]()
nevreste 6 sene önce senin yaptiklarina imreniyordum.zamanla bende usta oldum sanirimMaşaallah sende de cevherler varmış şimdiye kadar kaçıyor muşsunBundan sonra her zaman bekliyorum
![]()
Taş mı geldiYok ben sessiz kalma hakkimi kullanayim![]()