Aman malzeme ziyan olmasınEkleyebilsem sobiyeti ekleyecun zati nevossAma sana soz verdigin tarifi de cekip ekleyecem actigim konuya
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman malzeme ziyan olmasınEkleyebilsem sobiyeti ekleyecun zati nevossAma sana soz verdigin tarifi de cekip ekleyecem actigim konuya
![]()
![]()
Eminim çok nefis bir tatlı çıkacaktır..İnsh en.kisa zamanda eklerim kakaom![]()
haziranda 4 olacak inşallahTeşekkür ederim canım
Senin ufaklık kaç yaşında![]()
Şerbet mi o da ne,hindistan cevizi gibi birşey mi ,hiç duymadım.Ben karışmıyorum onu siz ikna edin bakalımAma duyduğuma göre şerbetli tatlı bilmiyormuş
![]()
Ilk 2 gun iyi patladi simdi kimseden ses yokKK'ndeki hatunlar ne tembel yahu![]()
Yok canim Hindistan cevizinin kabugudurŞerbet mi o da ne,hindistan cevizi gibi birşey mi ,hiç duymadım.
nuryoluna hangi tarifi verdin,merak ettim![]()
Bence kuzuların sessizliğiKK'ndeki hatunlar ne tembel yahu![]()
Sen mi yapacaksın yoksa benim özel tarifiŞerbet mi o da ne,hindistan cevizi gibi birşey mi ,hiç duymadım.
nuryoluna hangi tarifi verdin,merak ettim![]()
Hafta sonu tarifler çoğalırIlk 2 gun iyi patladi simdi kimseden ses yok![]()
Su sıcak mı olacak soğuk mu?Sen mi yapacaksın yoksa benim özel tarifi
Tarifimiz çok kolay 1 ekmek,1 su bardağı şeker,1 su bardağı su
Ekmekleri dilimleyip tepsiye diziyoruz.Üzerine su ve şekeri karıştırıp döküyoruzSakın kaynatmayın ekmekleri ziyan edersiniz
![]()
KK'ndeki hatunlar ne tembel yahu![]()
İyi ki sunum yaptınız ,ne hava atıyorsunuz uleynIlk 2 gun iyi patladi simdi kimseden ses yok![]()
Soğuk olacakSu sıcak mı olacak soğuk mu?
İyi ki sunum yaptınız ,ne hava atıyorsunuz uleyn![]()
Ve tırsıknaz üzerine alınırSu sıcak mı olacak soğuk mu?
İyi ki sunum yaptınız ,ne hava atıyorsunuz uleyn![]()
Kendi adına konuş,ben oynamıyorum.Kazen şartları değiştirsin katılırım,inat ettimSoğuk olacakBaşlığa =Dikkat evde denemeyin diye ekleme yaparım
Evet ya bunlar bize niye hava yapıyorBiz bir tatlı yaparız hepsi kaçışır
Değil mi Deynep'cim
![]()
Ben katılmayan 1000 üyenin adına yazdım,Ve tırsıknaz üzerine alınır![]()
Kazen'i yazarken etiketlersen sesini duyabilirKendi adına konuş,ben oynamıyorum.Kazen şartları değiştirsin katılırım,inat ettim![]()
Tırsıknaz sende bu şans varken, pro 1, ye ise sen kesin 2. olursunKendi adına konuş,ben oynamıyorum.Kazen şartları değiştirsin katılırım,inat ettim![]()
Yani kendi adıma yazmadım demek istiyorsun? Yoksa artık tırsmıyor musun?Ben katılmayan 1000 üyenin adına yazdım,![]()
Beğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalımKazen'i yazarken etiketlersen sesini duyabilir![]()