Bazen okuyorİstersen çağıralımBen Onun hakkında birşey mi dedim ki.Cimri diye sen dedin.Grev yapın diye de sen dedinYazmaya korkuyorum sen yaz dedin ya
Burayı okumuyor değil mi?
Ben bunları ne zaman söyledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen okuyorİstersen çağıralımBen Onun hakkında birşey mi dedim ki.Cimri diye sen dedin.Grev yapın diye de sen dedinYazmaya korkuyorum sen yaz dedin ya
Burayı okumuyor değil mi?
ya Erzurum bir başka ben de Atatürk Üniversitesi mezunuyum cok güzel 4 yilim gecti kadayifla kunrfe yapanilirsinCanım inan daha ne yapacağım bilmiyorumAslında kadayıf tatlısı yapabilirimDolmasını biliyorumAma Erzurumlular kadar güzel yapamam tarifi ziyan etmeyelimÇocukluğum orda geçti ama yemesini daha iyi biliyorum
Kadayıf ile başka birşey düşünebilirim
Ben senin hislerini okudum.Bazen okuyor muuuuu?Dur düzeltme yapayım da patronun itibarı zedelenmesin.Onu düşündüğümden ,yoksa korkmuyorum.Bazen okuyorİstersen çağıralım
Benim çocukluğum orda geçtiAbimde o okulun mezunuErzurum'u çok iyi bilirimya Erzurum bir başka ben de Atatürk Üniversitesi mezunuyum cok güzel 4 yilim gecti kadayifla kunrfe yapanilirsin
Ben bile korkuyorum Benim hislerimi bugün hep yanlış algılıyorsunuzBen senin hislerini okudum.Bazen okuyor muuuuu?Dur düzeltme yapayım da patronun itibarı zedelenmesin.Onu düşündüğümden ,yoksa korkmuyorum.
Nevreste söylemediğim lafların alıntında işi ne?Komplo mu kurdun banaBazen okuyorİstersen çağıralım
Asıl sen bana komplo kurdunNevreste söylemediğim lafların alıntında işi ne?Komplo mu kurdun bana
Kim ,nasıl ,nerde,benimde mutfakta işim vardı,kaçmak gibi olmasın daAsıl sen bana komplo kurdun
Aaaaa Kazen mesajlarımı beğeniyor geldi mi acaba
hakikaten bugun katilim yok herkes son gunumu bekliyor acabaBugün kadınlar hiç sunum hazırlamamışlar,akşama kadar işleri neyse artık
Kim ,nasıl ,nerde,benimde mutfakta işim vardı,kaçmak gibi olmasın da
O da çok iyi bir insan değil mi Nevoş
Şaka yaptım gel burayaBugün kadınlar hiç sunum hazırlamamışlar,akşama kadar işleri neyse artık
Kim ,nasıl ,nerde,benimde mutfakta işim vardı,kaçmak gibi olmasın da
O da çok iyi bir insan değil mi Nevoş
Yok yok yaptircaz ona tatliyi hemde en serbetlisindennDeynep sonunda elimizden kaçacak İşimiz gücümüz ondan bahsediyoruz
Ben karışmıyorum onu siz ikna edin bakalımAma duyduğuma göre şerbetli tatlı bilmiyormuşYok yok yaptircaz ona tatliyi hemde en serbetlisindenn
Sende mi şöbiyet yaptınYok sobiyet seettiydim ben
Nur yine ne yaptınBenim tarifimi yaptın yoksa
Ama olmadı şimdiHani biz görmedikSenin tarifi hemen yidik p yuzden sobiyet yaptim nevoscum ya
Sende mi şöbiyet yaptın
Ama olmadı şimdiHani biz görmedik
Hadi ekle görelim
Meraklardayim nurum..
Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorumBen o kısmı kaçırmışımOnceden de belirlemistim ya zaten nevos ,yapince resimledim eklerim yukleme yapinca ins :) Offf netimi car cur ettim cok pismanim ya Sizlerden uzak kalmak zor