Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Ayy kıızz...Ne kadar fenasınız siz haa Valla yok öyle birşey,yeni aklıma geldi yazdım bende... Hani erkek falan diyince siz

Ben sadece sizi Hipnoz etmek için şeyetmiştim o da oldu sanırsam
fikir fikiri doğurdu

Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri
Bana bunlarla gelinnnnnnn

kekler yarışsında cheescake yapacam, limonlu cheescake, olmaz mı

Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri
Bana bunlarla gelinnnnnnn

Oyyyyyyyyyyyyyy muneye gelmişken banada uğrayın bunlarla .Hatta boşverin muneyi doğrudan bana gelin hepiniz

Bak ya , insaf ama , nasıl profiterol istedi canım ,bir de fırın sütlaç istedi , bir de kazandibi , bir de kara orman pastası , bir de ............

olmadı batuhanı çağıralım o karar versin kategorilere

benim canımda şöyle yumuşak, şerbetli,bir tatlı istiyor ama tam olarak ne olduğunu bulamıyorum
bademli tepsi tatlısı diye bir tatlı varmış kızlar , resimden hoş duruyo , bilen varmı. yarın deneyecem :44:

Baktım şimdi netten , olsa da yesem hissi uyandırdı bende canım , bu konuda tek bildiğim o :26:

master chef deki juri yaw, aratın videosu vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…