Ayy kıızz...Ne kadar fenasınız siz haaValla yok öyle birşey,yeni aklıma geldi yazdım bende... Hani erkek falan diyince siz
Ben sadece sizi Hipnoz etmek için şeyetmiştim o da oldu sanırsam
Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri
Bana bunlarla gelinnnnnnn
Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri
Bana bunlarla gelinnnnnnn
olmadı batuhanı çağıralım o karar versin kategorilere
olmadı batuhanı çağıralım o karar versin kategorilere
Oyyyyyyyyyyyyyy muneye gelmişken banada uğrayın bunlarla .Hatta boşverin muneyi doğrudan bana gelin hepiniz
Bak ya , insaf ama , nasıl profiterol istedi canım ,bir de fırın sütlaç istedi , bir de kazandibi , bir de kara orman pastası , bir de ............
karıstırmayın batuşu bıseyden anladıgı yok, anca et pişirsin o
ı ıhhh ceyregını yedım valla, bı ceyrek daha yıcektım ama durdurdum kendımı..
pişman değilim
ben sımdı 300-500 ip atlarım yakarım onu
benim canımda şöyle yumuşak, şerbetli,bir tatlı istiyor ama tam olarak ne olduğunu bulamıyorum
bademli tepsi tatlısı diye bir tatlı varmış kızlar , resimden hoş duruyo , bilen varmı. yarın deneyecem :44:
karıstırmayın batuşu bıseyden anladıgı yok, anca et pişirsin o
içimde bu batuhanın meşhur biri olduğuna dair bir his var
içimde bu batuhanın meşhur biri olduğuna dair bir his var
Baktım şimdi netten , olsa da yesem hissi uyandırdı bende canım , bu konuda tek bildiğim o :26:
kazenle kavga ederler zaten bence, içimde öyle bi his var
kazenle kavga ederler zaten bence, içimde öyle bi his var
show da masterchef yarısması vardı denk gelmıssındır, ordakı seflerden en manyagı
manyak bi şefmiş:44: Batuhan kim yahu?? Meşhur biriyse eğerrrYok canım..
Giderek Fransızlaşıyor ve bir o kadar da meraklanıyorum sanki
show da masterchef yarısması vardı denk gelmıssındır, ordakı seflerden en manyagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?