• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Diğer yarışmacılarda avatarını değiştirmesin sonra, oylama +18 e taşınmasın,:1: ben oy kullanamam o zaman:60:

Of off! Bu kategori beni çileden çıkarır, tarifi okuyup fotoğraflara bakmak çin işkencesi gibi, tiramisu da yapan olur mu sütlü tatlılarda:37:

süperfreshin hazır dondurulmuş tiramisusuyla katılayım ben olmazsa
süperfresh sponsorluğunda yani, şartlara uygun
:1::1:

Kim hangi avatarla katıldıysa onunla devam etmeli,degiştiremez.Öylede bi kural eklensin :27:

Sen sadece bana bak,boşver digerlerini :1:

6 ay eften püften yorumlarımda dahil tüm yorumlarımı beğenirsen oyum sana memetör:1::1::1:

Bu kategoride keşke 3.oy kullanma hakkımız olsaydı :ssz: kilo almamın sebebi tatlılar :ssz:

hele portakallı kabak tatlısına hiç dayanamam :56:

6 ay eften püften yorumlarımda dahil tüm yorumlarımı beğenirsen oyum sana memetör:1::1::1:

Beğenirim tabi,parmaklarımamı yapışır yahu :34:

Sen benim tarifi bir gör hele ablası çok tatlı ve cici :21: Kalbin,gönlün hangisinden yana olursa ona ver ben küsmem.Sizin hiş sohbetiniz yeter bana :16:
(6 Ay çok uzun degilmi,3 ay olmazmı?))

Beğenirim tabi,parmaklarımamı yapışır yahu :34:

Sen benim tarifi bir gör hele ablası çok tatlı ve cici :21: Kalbin,gönlün hangisinden yana olursa ona ver ben küsmem.Sizin hiş sohbetiniz yeter bana :16:
(6 Ay çok uzun degilmi,3 ay olmazmı?))

valla canım bekliyorum senin tatlını görmeyi, ilk tatlı önemli, 1 e kadar bekliyim:56::56:

Kekli olanından olsun lütfen:23: senin tarif denetimde, kriterlere uygun mu diye kontrol etmeden görücüye çıkmaz:34:

Kedi diliyle ekler pasta yap lütfeennnn:9:

Tamam :34: Eklerin hamurunu elde yapabiliyorum ben :34: Çokta güzel oluyor valla,onuda yaparım :34:

Hadi artık denetlensin,şerbetli tatlı işte valla billa :26:

Tatlılar arzumdan, Ausencia'nında su böreği sözü var bana:ssz: z.yağlıları yapacak birinide bulursam sırtım yere gelmez:9::9::9:
z. yağlı y. sarmayı güzel yaparım diyen parmak kaldırsın:9::9::9:

Tatlılar arzumdan, Ausencia'nında su böreği sözü var bana:ssz: z.yağlıları yapacak birinide bulursam sırtım yere gelmez:9::9::9:
z. yağlı y. sarmayı güzel yaparım diyen parmak kaldırsın:9::9::9:

Aaaaa aaaa , bak sen şu ausencia ' ya . Olur olmaz sözler vermekte hiç üstüne yok bu kadının :ssz:

Yok yok , dedim değil mi ? Hemde köye çıkarsam eğer o hafta , taş fırında yaparım dedim .

Dedim işte ya dedim bi kere , of offffffff :24:

Kayınvalidemin ellerini tanır mısınız acaba :52::52::52:

Kayınvalidem çok güzel yapar ama foruma üye degil,üyemi yapsam acaba kendisini :27:

Ben bu gidişle yapacağım sende yap canım , sonra tanıştıralım onları :13:

Aaaaa aaaa , bak sen şu ausencia ' ya . Olur olmaz sözler vermekte hiç üstüne yok bu kadının :ssz:

Yok yok , dedim değil mi ? Hemde köye çıkarsam eğer o hafta , taş fırında yaparım dedim .

Dedim işte ya dedim bi kere , of offffffff :24:

Kayınvalidemin ellerini tanır mısınız acaba :52::52::52:

Ben bu gidişle yapacağım sende yap canım , sonra tanıştıralım onları :13:

:1: tamam tamam :1: Ayy gözümün önüne geldide çok güldüm haa.Kayınvalidem nette,forumda yazışıyor :27:

Back