• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
vay, oy için subliminal mesajlar ha

doğru rekabet dişli, bilinçaltı ikna taktiklerini kullanmak lazım

Aynen aynen .

Artık arzumun avatarı şu şekilde görmeye başladım :52:

$avatar238439_95.gif

Sen avatar dedikçe benim gözüm avatara kayıyor , gözüm avatara kaydıkça sağ sol sağ sol oluyorum , böyle oldukça gözlerim buğulu görmeye başlıyor , buğulanma başladıkça hemen sağda arzum nickine kayıyor gözüm , kaydıkça da bilinç altıma adın kazınıyor:52::52::52::52::52:

Anketler açılsınnnnnnnnnnn , arzuma oy vermeliyimmmmmmmmmmmm :21:

Ahanada vallaha Avatar etkisini göstermeye başladı..:52: Hemmen oylamalara geçelim o zaman :27: Acele etmeliyiz Kazen hadi onayla artık tatlımı lüffennn :52:

kızlar gozum yemedı gece gece
yarın yükliciğim artıkın :)))

yalnız acaip mutluyum kızlar, ilk denemede boyle sahane kunefe yaptım ve yedım ya ölüyorum mutluluktan. :)))
baklavalar ayrı kategori olursa antep fıstıklı o yeşil sarmalar var ya ahanda onlardan yaparım artık :)))
ama hiç acamam hazır yufka alırım :27: çok becerıksızım o konuda
mantı yufkası acabılıom bı tek o da ite kaka :9:

Yokk..Ben tatlımla birinci olmak isterim :19: Avatarımla degil...Ama Avatar Hipnoz etkisi olaraktan amannnn işte öyle birşey..Bakalım Kazen bey kime oy verecek bu sefer :34: :9:

hala yayınlanmamıs datlın datlım :))
o resımlerdekı tatlıyı yaptıysan denıcem cunku. gecen kocacıgım ıstedıydı de bulamadıydım duzgun bı tarıf

Yokk..Ben tatlımla birinci olmak isterim :19: Avatarımla degil...Ama Avatar Hipnoz etkisi olaraktan amannnn işte öyle birşey..Bakalım Kazen bey kime oy verecek bu sefer :34: :9:

ahanda avatarın gerçek amacı ortaya çıktı:27::27:

yalnız acaip mutluyum kızlar, ilk denemede boyle sahane kunefe yaptım ve yedım ya ölüyorum mutluluktan. :)))
baklavalar ayrı kategori olursa antep fıstıklı o yeşil sarmalar var ya ahanda onlardan yaparım artık :)))

Kesinlikle baklavalar ayrı kategoride olmalı tabikide.Sütlü tatlılarda ayrı olmalı ama,ondada çok çeşitler var :34:

Bende ekledim ama daha yayınlanmadı :31: Bu sefer çok incelenecek sanırım yayınlanmadan önce..

Bu arada fıstıklı baklavaya bayılırım ..

Kesinlikle baklavalar ayrı kategoride olmalı tabikide.Sütlü tatlılarda ayrı olmalı ama,ondada çok çeşitler var :34:

Bende ekledim ama daha yayınlanmadı :31: Bu sefer çok incelenecek sanırım yayınlanmadan önce..

Bu arada fıstıklı baklavaya bayılırım ..

bencede bencede..

benımde yedıgım 2 tatlı var zaten bırı kunefe bırı fıstıklı sarma..
yarısma ıyı oluyor yaa :))
aşıyorum kendımı :9:

Anaammm...Avatarıma ne olmuş yahu :37:

Allah seni :9: Kıızzz..Hep böyle neşeyle,gıgırla geçsin bu sefer bu yarışma nooluurr :48:

Geçsin canıım , bence hiiiiiiiiç sakıncası yok :ssz:

Gülmeye endeksli benim bünye zaten , bak hiç kaçırmıyorum böyle ortamları :34:

kafana piramit düşürmüş, en büyük rakibin ausencia bence dikkatli ol:1::1::1:

Evet evet , benim o :3:

Ben bu kategoride direkt şerbet sunacağım canım , kategorinin şanına yakışsın , beni de yormasın . Yanına da iki domatesten gül attırıveririm , ayy yok o burda değildi değil mi :52:

Minnakkk sen hatırladığım kadarı ile diyette değil miydim canım ?

Ucundan baktın değil mi tadına :24:

Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri:56::56::56:
Bana bunlarla gelinnnnnnn:37::37::37::37:

Geçsin canıım , bence hiiiiiiiiç sakıncası yok :ssz:

Gülmeye endeksli benim bünye zaten , bak hiç kaçırmıyorum böyle ortamları :34:

Evet evet , benim o :3:

Ben bu kategoride direkt şerbet sunacağım canım , kategorinin şanına yakışsın , beni de yormasın . Yanına da iki domatesten gül attırıveririm , ayy yok o burda değildi değil mi :52:

Minnakkk sen hatırladığım kadarı ile diyette değil miydim canım ?

Ucundan baktın değil mi tadına :24:
ı ıhhh ceyregını yedım valla, bı ceyrek daha yıcektım ama durdurdum kendımı..
pişman değilim:32:
ben sımdı 300-500 ip atlarım yakarım onu:8::9:

Back