Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .

Ahanada vallaha Avatar etkisini göstermeye başladı.. Hemmen oylamalara geçelim o zaman Acele etmeliyiz Kazen hadi onayla artık tatlımı lüffennn

Anaammm...Avatarıma ne olmuş yahu

Allah seni Kıızzz..Hep böyle neşeyle,gıgırla geçsin bu sefer bu yarışma nooluurr

kafana piramit düşürmüş, en büyük rakibin ausencia bence dikkatli ol

kızlar gozum yemedı gece gece
yarın yükliciğim artıkın :)))

yalnız acaip mutluyum kızlar, ilk denemede boyle sahane kunefe yaptım ve yedım ya ölüyorum mutluluktan. :)))
baklavalar ayrı kategori olursa antep fıstıklı o yeşil sarmalar var ya ahanda onlardan yaparım artık :)))
ama hiç acamam hazır yufka alırım çok becerıksızım o konuda
mantı yufkası acabılıom bı tek o da ite kaka

Yokk..Ben tatlımla birinci olmak isterim Avatarımla degil...Ama Avatar Hipnoz etkisi olaraktan amannnn işte öyle birşey..Bakalım Kazen bey kime oy verecek bu sefer

hala yayınlanmamıs datlın datlım :))
o resımlerdekı tatlıyı yaptıysan denıcem cunku. gecen kocacıgım ıstedıydı de bulamadıydım duzgun bı tarıf

Yokk..Ben tatlımla birinci olmak isterim Avatarımla degil...Ama Avatar Hipnoz etkisi olaraktan amannnn işte öyle birşey..Bakalım Kazen bey kime oy verecek bu sefer

ahanda avatarın gerçek amacı ortaya çıktı

Kesinlikle baklavalar ayrı kategoride olmalı tabikide.Sütlü tatlılarda ayrı olmalı ama,ondada çok çeşitler var

Bende ekledim ama daha yayınlanmadı Bu sefer çok incelenecek sanırım yayınlanmadan önce..

Bu arada fıstıklı baklavaya bayılırım ..

bencede bencede..

benımde yedıgım 2 tatlı var zaten bırı kunefe bırı fıstıklı sarma..
yarısma ıyı oluyor yaa :))
aşıyorum kendımı

Anaammm...Avatarıma ne olmuş yahu

Allah seni Kıızzz..Hep böyle neşeyle,gıgırla geçsin bu sefer bu yarışma nooluurr

Geçsin canıım , bence hiiiiiiiiç sakıncası yok

Gülmeye endeksli benim bünye zaten , bak hiç kaçırmıyorum böyle ortamları

kafana piramit düşürmüş, en büyük rakibin ausencia bence dikkatli ol

Evet evet , benim o

Ben bu kategoride direkt şerbet sunacağım canım , kategorinin şanına yakışsın , beni de yormasın . Yanına da iki domatesten gül attırıveririm , ayy yok o burda değildi değil mi

Minnakkk sen hatırladığım kadarı ile diyette değil miydim canım ?

Ucundan baktın değil mi tadına

Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri
Bana bunlarla gelinnnnnnn

ı ıhhh ceyregını yedım valla, bı ceyrek daha yıcektım ama durdurdum kendımı..
pişman değilim
ben sımdı 300-500 ip atlarım yakarım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…