Sen avatar dedikçe benim gözüm avatara kayıyor , gözüm avatara kaydıkça sağ sol sağ sol oluyorum , böyle oldukça gözlerim buğulu görmeye başlıyor , buğulanma başladıkça hemen sağda arzum nickine kayıyor gözüm , kaydıkça da bilinç altıma adın kazınıyor
Anketler açılsınnnnnnnnnnn , arzuma oy vermeliyimmmmmmmmmmmm
vay, oy için subliminal mesajlar ha
doğru rekabet dişli, bilinçaltı ikna taktiklerini kullanmak lazım
Güzel dımı avatarım,sence etkili olurmu?:44:
Anaammm...Avatarıma ne olmuş yahu
Allah seniKıızzz..Hep böyle neşeyle,gıgırla geçsin bu sefer bu yarışma nooluurr
valla etkili olcak gibi canım, site erkek-kadın karışık bi site olsa kesin 1. olurdun zaten
Yokk..Ben tatlımla birinci olmak isterimAvatarımla degil...Ama Avatar Hipnoz etkisi olaraktan amannnn işte öyle birşey..Bakalım Kazen bey kime oy verecek bu sefer
Yokk..Ben tatlımla birinci olmak isterimAvatarımla degil...Ama Avatar Hipnoz etkisi olaraktan amannnn işte öyle birşey..Bakalım Kazen bey kime oy verecek bu sefer
kızlar gozum yemedı gece gece
yarın yükliciğim artıkın :)))
yalnız acaip mutluyum kızlar, ilk denemede boyle sahane kunefe yaptım ve yedım ya ölüyorum mutluluktan. :)))
baklavalar ayrı kategori olursa antep fıstıklı o yeşil sarmalar var ya ahanda onlardan yaparım artık :)))
ama hiç acamam hazır yufka alırımçok becerıksızım o konuda
mantı yufkası acabılıom bı tek o da ite kaka
Kesinlikle baklavalar ayrı kategoride olmalı tabikide.Sütlü tatlılarda ayrı olmalı ama,ondada çok çeşitler var
Bende ekledim ama daha yayınlanmadıBu sefer çok incelenecek sanırım yayınlanmadan önce..
Bu arada fıstıklı baklavaya bayılırım ..
Anaammm...Avatarıma ne olmuş yahu
Allah seniKıızzz..Hep böyle neşeyle,gıgırla geçsin bu sefer bu yarışma nooluurr
kafana piramit düşürmüş, en büyük rakibin ausencia bence dikkatli ol
kızlar gozum yemedı gece gece
yarın yükliciğim artıkın :)))
yalnız acaip mutluyum kızlar, ilk denemede boyle sahane kunefe yaptım ve yedım ya ölüyorum mutluluktan. :)))
baklavalar ayrı kategori olursa antep fıstıklı o yeşil sarmalar var ya ahanda onlardan yaparım artık :)))
ama hiç acamam hazır yufka alırımçok becerıksızım o konuda
mantı yufkası acabılıom bı tek o da ite kaka
ahanda avatarın gerçek amacı ortaya çıktı
ı ıhhh ceyregını yedım valla, bı ceyrek daha yıcektım ama durdurdum kendımı..Geçsin canıım , bence hiiiiiiiiç sakıncası yok
Gülmeye endeksli benim bünye zaten , bak hiç kaçırmıyorum böyle ortamları
Evet evet , benim o
Ben bu kategoride direkt şerbet sunacağım canım , kategorinin şanına yakışsın , beni de yormasın . Yanına da iki domatesten gül attırıveririm , ayy yok o burda değildi değil mi
Minnakkk sen hatırladığım kadarı ile diyette değil miydim canım ?
Ucundan baktın değil mi tadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?