• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Ayy kıızz...Ne kadar fenasınız siz haa :19: Valla yok öyle birşey,yeni aklıma geldi yazdım bende... Hani erkek falan diyince siz :37:

Ben sadece sizi Hipnoz etmek için şeyetmiştim o da oldu sanırsam :1:
:27::27::27:fikir fikiri doğurdu

Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri:56::56::56:
Bana bunlarla gelinnnnnnn:37::37::37::37:

kekler yarışsında cheescake yapacam, limonlu cheescake, olmaz mı:55:

Biri şöyle sütlü nuriye yapsa, sütlü tatlılarda profiterol yapan olsa veya sütlaç, peşinden pastalara geçilse, meyveli pasta yapsalar, yufkası evde açılmış su börekleri:56::56::56:
Bana bunlarla gelinnnnnnn:37::37::37::37:

Oyyyyyyyyyyyyyy muneye gelmişken banada uğrayın bunlarla .Hatta boşverin muneyi doğrudan bana gelin hepiniz :ssz:

Bak ya , insaf ama , nasıl profiterol istedi canım ,bir de fırın sütlaç istedi , bir de kazandibi , bir de kara orman pastası , bir de ............:52::52::52::52:

olmadı batuhanı çağıralım o karar versin kategorilere:1::1:

Oyyyyyyyyyyyyyy muneye gelmişken banada uğrayın bunlarla .Hatta boşverin muneyi doğrudan bana gelin hepiniz :ssz:

Bak ya , insaf ama , nasıl profiterol istedi canım ,bir de fırın sütlaç istedi , bir de kazandibi , bir de kara orman pastası , bir de ............:52::52::52::52:

benim canımda şöyle yumuşak, şerbetli,bir tatlı istiyor ama tam olarak ne olduğunu bulamıyorum:50:
bademli tepsi tatlısı diye bir tatlı varmış kızlar , resimden hoş duruyo , bilen varmı. yarın deneyecem :44:

benim canımda şöyle yumuşak, şerbetli,bir tatlı istiyor ama tam olarak ne olduğunu bulamıyorum:50:
bademli tepsi tatlısı diye bir tatlı varmış kızlar , resimden hoş duruyo , bilen varmı. yarın deneyecem :44:

Baktım şimdi netten , olsa da yesem hissi uyandırdı bende canım , bu konuda tek bildiğim o :26:

master chef deki juri yaw, aratın videosu vardır:1::1:

Back