• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum:56:

:1: tamam tamam :1: Ayy gözümün önüne geldide çok güldüm haa.Kayınvalidem nette,forumda yazışıyor :27:

:9::9::9:

Bende çok güldüm bunu düşününce.

Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum:56:

Yaparsam evvelallah kendim yaparım munecim , zaten eşimin annesi ile bana yarışma için su böreği yap diyecek kadar samimi değiliz :8::8::8:

Ya yaptık işte birşeyler kızlar.Bakmayın bu heyecanıma,iddalı degilim ben tek ümidim Avatar hipnozu :9:

Hayırlısı olsun :31:
Tatlı olsun da farketmez:56:Ben hep hazır da beklerim:1:Ellerine sağlık canım orası hiç belli olmaz:56:Hayırlısı olsun tabi tatlı yiyelim tatlı konuşalım:16:

Günaydın kızlarr:52::52:.Nerde tatlılar ben göremedim.Daha onaylanmamışmı:26:
ve hala kategorilere ayrılmamış
Kazen bu konuda birşey demeyecek sanırım.

Ayrıldı işte seyren , bu kategori şerbetli tatlılar ...

Bunuda kendi içinde bölüp ,amip gibi kategori çoğaltmayalım bence.:34:

tatlı kategorileri tek tek açılcak öylemi, yani şerbetli tatlılarda 1. olan sonraki tatlı grubuna mı karar verecek, herhalde öyle olcak:26:

tatlı kategorileri tek tek açılcak öylemi, yani şerbetli tatlılarda 1. olan sonraki tatlı grubuna mı karar verecek, herhalde öyle olcak:26:

Bence şerbetli tatlı birincisi isterse tekrar köftelere , salatalara vs.. dönecek.
Tatlı kategorileri aralara serpiştirilecek gibi anladım ben :26:

Kazen bey hala uyuyor sanırım yada bilgisayarın ekranına benim tatlıya kalakaldı eklesemmi bu şaheser görüntüyü acaba,benim kabak tatlımdan dahamı iyi gözüküyor ne?? Diye kara kara düşünüyor :1:
Biz tatlı kategorisini kendi aramızda ayırdık :27: Hamurlu,Sütlü ve baklavalar olaraktan :27:

Ayrıldı işte seyren , bu kategori şerbetli tatlılar ...

Bunuda kendi içinde bölüp ,amip gibi kategori çoğaltmayalım bence.:34:

Valla bilmem ama biri gelipte 40 kat baklava hamuru açıp katılırsa itiraz ederim valla :41:

Bu Hamurlu şerbetli tatlılar :37:Kadayıfla yapılan yufkasız tatlılarda katılabilir :42:

Ayrıldı ise iyi :21:
hoş ben yokum sizi oylıcam ama hep sevdiklerim yarışmaya katılıyor:31:.Kategirileri bimem ama ben amip gibi çoğalıp oy kullanabilirim sanırım:52::52:

Kazen bey hala uyuyor sanırım yada bilgisayarın ekranına benim tatlıya kalakaldı eklesemmi bu şaheser görüntüyü acaba,benim kabak tatlımdan dahamı iyi gözüküyor ne?? Diye kara kara düşünüyor :1:
Biz tatlı kategorisini kendi aramızda ayırdık :27: Hamurlu,Sütlü ve baklavalar olaraktan :27:

Şerbetlileride mi ayırdınız :52:

Yok yahu sanmam , kategoride öyle bir belirtme yok ki ... Sütlü şerbetli kaç tatlı var ki hem :26:

Baklava diğerlerini döver diye mi bu ayırım :26:

Bence tatlılar kategorisinin sadece ; şerbetliler , sütlüler ve pastalar olarak ayrılması yeterli :26:

Aaaa ne çok utangaç oldum , kendimden utandım :26:

Şerbetlileride mi ayırdınız :52:

Yok yahu sanmam , kategoride öyle bir belirtme yok ki ... Sütlü şerbetli kaç tatlı var ki hem :26:

Baklava diğerlerini döver diye mi bu ayırım :26:

Bence tatlılar kategorisinin sadece ; şerbetliler , sütlüler ve pastalar olarak ayrılması yeterli :26:

Aaaa ne çok utangaç oldum , kendimden utandım :26:

Kız kaç çeşit baklava çeşidi var sen biliyonmu? :26:

Benim tatlı tariflerim çok fazlaya o yüzden ayırdım ne yapıyim yoksa hangi birini paylaşacağım.
Tamam baklavalar ayrı olsun en azından,ama Sütlü şerbetli tatlıdanda vardı eklemek istediğim :26:

Bak utangaçlık senden bana geçti sanırım :17:

Back