Hee tamam tamam,bizim batuş buu... aman yok Kazen yeter bize artar bile.Başka erkek gelmesin,istememBirde o canımıza okumasın
şu göğüs uçlarına çizgimi çeksek
Diğer yarışmacılarda avatarını değiştirmesin sonra, oylama +18 e taşınmasın,ben oy kullanamam o zaman
Of off! Bu kategori beni çileden çıkarır, tarifi okuyup fotoğraflara bakmak çin işkencesi gibi, tiramisu da yapan olur mu sütlü tatlılarda
Kim hangi avatarla katıldıysa onunla devam etmeli,degiştiremez.Öylede bi kural eklensin
Sen sadece bana bak,boşver digerlerini
Of off! Bu kategori beni çileden çıkarır, tarifi okuyup fotoğraflara bakmak çin işkencesi gibi, tiramisu da yapan olur mu sütlü tatlılarda
süperfreshin hazır dondurulmuş tiramisusuyla katılayım ben olmazsa
süperfresh sponsorluğunda yani, şartlara uygun
6 ay eften püften yorumlarımda dahil tüm yorumlarımı beğenirsen oyum sana memetör
Ben yaparım valla billaKedi dili bisküvilimi istersiniz yoksa kek ile olanlamı ??
Benim tarif ne oldu acaba?:44:
Beğenirim tabi,parmaklarımamı yapışır yahu
Sen benim tarifi bir gör hele ablası çok tatlı ve ciciKalbin,gönlün hangisinden yana olursa ona ver ben küsmem.Sizin hiş sohbetiniz yeter bana
(6 Ay çok uzun degilmi,3 ay olmazmı?))
Kekli olanından olsun lütfensenin tarif denetimde, kriterlere uygun mu diye kontrol etmeden görücüye çıkmaz
Kedi diliyle ekler pasta yap lütfeennnn
valla canım bekliyorum senin tatlını görmeyi, ilk tatlı önemli, 1 e kadar bekliyim
Tatlılar arzumdan, Ausencia'nında su böreği sözü var banaz.yağlıları yapacak birinide bulursam sırtım yere gelmez
z. yağlı y. sarmayı güzel yaparım diyen parmak kaldırsın
Tatlılar arzumdan, Ausencia'nında su böreği sözü var banaz.yağlıları yapacak birinide bulursam sırtım yere gelmez
z. yağlı y. sarmayı güzel yaparım diyen parmak kaldırsın
Kayınvalidem çok güzel yapar ama foruma üye degil,üyemi yapsam acaba kendisini
Aaaaa aaaa , bak sen şu ausencia ' ya . Olur olmaz sözler vermekte hiç üstüne yok bu kadının
Yok yok , dedim değil mi ? Hemde köye çıkarsam eğer o hafta , taş fırında yaparım dedim .
Dedim işte ya dedim bi kere , of offffffff
Kayınvalidemin ellerini tanır mısınız acaba
Ben bu gidişle yapacağım sende yap canım , sonra tanıştıralım onları :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?