- 28 Ekim 2022
- 7.318
- 19.172
- 178
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, nasılsın,yoksun hiç?
Gözümü açtığım an geri uyumam mucizeBi de bunun uykun açılsın diye nete girip daha da uykunun gelmesi var![]()
Aşko bende tekrar uyuyorum ama çok uyanıyorum. Kızlar bugün geç çıktı. Acaba kapıyı kapattılar mı? Fişte bir şeyler bıraktılar mı? diye saat başı uyandım. Sonra dedim aman yeterGözümü açtığım an geri uyumam mucize![]()
Ben de çok uyanıyorum aşko,kafa bir dünyaAşko bende tekrar uyuyorum ama çok uyanıyorum. Kızlar bugün geç çıktı. Acaba kapıyı kapattılar mı? Fişte bir şeyler bıraktılar mı? diye saat başı uyandım. Sonra dedim aman yeter![]()
Acaba bir şey mi oldu
Benim de aklıma o geldi, gelirdi çünkü illa,hayrolsunAcaba bir şey mi oldu![]()
Dün girmiş siteyeBenim de aklıma o geldi, gelirdi çünkü illa,hayrolsun![]()
Anjiyo yapıldı stent takıldı iyi şükürNane Limon Kabugu kv nasıl oldu ?
Her şey olabilir
Allah şifa versin inşallahAnjiyo yapıldı stent takıldı iyi şükür
Tansiyon yüksekliği ondan dolayı da oluyormuş
Ben Çarşamba gördüm sanki,ben Carsamba'dan beri girmezsem kesin ölmüşümdür meselaDün girmiş siteye![]()
Başka bir şehirde Kaynım hastanede çalışıyor kv yi oraya getirdik orada olunca vakit bulup giremedimAcaba bir şey mi oldu![]()
Çok geçmiş olsun Nanemm Allah acil şifalar versin inşallah, sanada kolaylıklar diliyorumAnjiyo yapıldı stent takıldı iyi şükür
Tansiyon yüksekliği ondan dolayı da oluyormuş
Yok canom ben yapmadım