Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cano gönderilerine bir sürü yorum yapmayı düşünüyorumbu takıntılı kim dersin diye korkuyorum
![]()
Farkettimİki defa yaptım![]()
Good morningGuten morgen![]()
Teşekkür ederizHayırlı olsunnnn
Teşekkür ederizharikaaa![]()
Günaydın yok daha gelmedi biraz uzun sürüyor gelmesiGood morningGeldi mi kargon?
Yine mi uyudun ?@deynepnaz![]()
Yok uyumamışam uykum olsa da(esneme eşliğinde) Sabah namazını kıldım, kızı okula gönderdim, mutfağı topladım, evi de biraz toplayayım da birazdan anneme kahvaltıya gideceğim.
Maşallah sana ,afiyet olsunYok uyumamışam uykum olsa da(esneme eşliğinde) Sabah namazını kıldım, kızı okula gönderdim, mutfağı topladım, evi de biraz toplayayım da birazdan anneme kahvaltıya gideceğim.
Jenna ile erken uyanma akımı yapacağım deBu arada tıkırdımı duyan eşim de yatmıyor musun diye şaşkın. Alışkın değil benim sabah hamaratlığımaSabahları modum düşük oluyor genelde
![]()
Doğru,öyle diyorlardı, gelsin de neyse .Günaydın yok daha gelmedi biraz uzun sürüyor gelmesi
Erken uyanmada, kalkmada sıkıntı yok, devamı gelmiyor, kendimi tekrar yatakta buluyorumJenna ile erken uyanma akımı yapacağım de![]()
Diren DeynoErken uyanmada, kalkmada sıkıntı yok, devamı gelmiyor, kendimi tekrar yatakta buluyorumHele hava kapalıysa, yağmurluysa tahrik ediyor yatak beni gel de uyu diye
![]()
Bi de bunun uykun açılsın diye nete girip daha da uykunun gelmesi varDiren Deyno![]()