Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
hımmm, çok hızlısın maşallah. merakla bekliyorum

Hamurlu tatlı yaptım canım..Yufka filan ugraşmadıgım için daha kolay oldu diyecegim ama hamuru aç,şekil ver topla yinede vaktimi aldı yani 14.30 Da mutfaga girdim başladım,daha yeni fırına verdim tatlımı.2 Saat 15 dakika sürmüş gene

yemek işi emek işi, umarım emeklerin karşılığını bulur

vaayy tatlı kategorisi denek süpermiş. Öğle tatilinde eşimin iş arkadaşı bize baklava ısmarladı giti aldı çarşıdan oturduk arkadaşınınn odasında 4-5 kişi yedik. Çok güzel de fotoğraflar koyulmuş ama öğlen tatlı yediğim için mi yoksa migrenim tuttu midem bulanıyor ondan mı blmiyorum çok severek baktığım tatlı resmlerine bakamıyorumm

İşte bu tam süper olmuş tatlıııııııı hemde şerbetli yazda geliyor ama neyseeee hadi KK nın marifetsi hanımları çok şey öğrendik sizden, sıra tatlılarda.

Valla aksine benimde tatlı krizlerimin oldugu bir dönemdeyim.Yemin ediyorum dolapta Frambuzalı yaş pasta var birde Tiramisu var ama ben deli gibi tekrar tatlı yapıp yemek istiyorum.Hamilemiyim diyecegim ama malum regl dönemimdeyim Bu gidişle kilo almazsam iyidir yani

aslında regl döneminde daha çok ister insanın canı ama dimi ben öğlen yedim valla şu an hiç canım istemiyor bakamıyorum bile..

aslında regl döneminde daha çok ister insanın canı ama dimi ben öğlen yedim valla şu an hiç canım istemiyor bakamıyorum bile..

Evet canım,bu dönemlerde tatlı krizi daha çok oluyor..Adet dönemi öncesi kadınların çikolata ve diğer tatlı, şekerli yiyecekleri yemek istemesinin nedeni, östrojen hormonunun vücutta dolaşımının azalmasıymış.Östrojen kadınlar için "uyarıcı" bir hormondur. Östrojenin azalmasıyla kan şekerindeki düşme eğilimi artar, dolayısıyla iştah metabolizması uyarılır. Sürekli tatlı yeme ihtiyacı hissedilir.
Sanırım sen tatlı ihtiyacını fazlasıyla karşılamışsınki artık tatlı görmek istemiyorsun..Ama biraz sonra verecegim tatlı tarifindeki görüntüye ne diyeceksin bakalım

ansiklopedi gibi hatunsun vesselam memetör :)))

çok bilimsel bi yarışmacısın arzuuum:13::13:

Yeni menü yarismasi hayirli ugurlu olsun :)

Bu aralar cok yogunum ama yine de bir aksilik cikmazsa katilmayi düsünüyorum..

künefeyı yaptım afıyetle yedık hariiika olduuuuuuu :))))
yalnız yedıkten sonra aklımıza geldı, yerken o peynırın nasıl uzadıgını cekmedık tüüüü dedim

toparlıyım koycam bırazdan

hala eklenmemiş canım:44:

ohh ellerine sağglık, afiyet olsun, löp löp et olsun

Sizi hipnoz ediyorum bu avatar fotografımla aslında Çaktırmayın,bu seferde birinci olamazsam valla yakarım ulen bu forumu

Oooooo arzumdan bilinçaltına mesajlar

Bence de diğeri daha güzeldi canım , daha doğrusu nedense onu seninle çok bağdaştırmıştım

Hani nerede tarifleriniz , senin ve minnaakkın var sanırım şimdilik.

Bu kategori bitene kadar bu Avatar kalacak..Hipnoz edeceğim hepiciginizi Bütün oylar bana

Ekledim canım tarifimi.Umarım herkes tarafından beğenilir

Bu kategori bitene kadar bu Avatar kalacak..Hipnoz edeceğim hepiciginizi Bütün oylar bana

Sen avatar dedikçe benim gözüm avatara kayıyor , gözüm avatara kaydıkça sağ sol sağ sol oluyorum , böyle oldukça gözlerim buğulu görmeye başlıyor , buğulanma başladıkça hemen sağda arzum nickine kayıyor gözüm , kaydıkça da bilinç altıma adın kazınıyor

Anketler açılsınnnnnnnnnnn , arzuma oy vermeliyimmmmmmmmmmmm

vay, oy için subliminal mesajlar ha

doğru rekabet dişli, bilinçaltı ikna taktiklerini kullanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…